"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak na razie jadę na dupku od 16dc jutro ostatnia dawka a od 2dc zaczynam Clo o zastrzyku nic mi nie wiadomo więc chyba raczej nie bd miała w tym cyklu. Oby samo Clo zadziałało i pęcherzyki pękały. Co do endo to mój gin był pod wrażeniem że jest takie dobre
Veristaserum 3mam kciuki by ten cykl okazał się tym szczęśliwym
Judi tak samo kciukam za następny cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach powiem Wam bo nie wiem czy sledzicie oglądałam właśnie filmik mamyginekolog gdzie mówi o teście pappa - okazuje się ze nie tylko wykrywa on wady genetyczne ale na podstawie czynnika pappa (ilości mom'ów) można stwierdzić wydolność łożyska i ewentualnie jeśli liczba mom'ów jest zbyt niska to można przeciwdziałać np hipotrofi dzidzi albo zatruciu ciazowego.
Także przyszłe mamy lub te średniozaawansowane jeśli nie wiedziałyście o tym (ja np nie wiedziałam ) to tym bardziej polecam
A i powiem Wam oglądałam właśnie "jak urodzić i nie zwariowac"
Komedia niby jak każda inna, nie po raz 1 ja oglądam ale po raz 1 się tak na tym filmie uplakalam.. że masakra
A teraz lecę lulu bo ledwo na oczy paczamKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
Dzień tak sobie się zaczyna bo wstałam z bólem głowy mam nadzieję że kawka załatwi sprawę. A jak u Was dziewoje?
Magdzia z całego serduszka życzę Ci by ten prezencik zawitał już teraz u Ciebie
Ladybag ciekawe to wszystko więc na pewno luknę i poczytam na ten temat
Miłego dnia dla Was wszystkich laskimagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Karolcia
Ladybag też wczoraj ten film oglądałam co Ciekawe wszystko zależy kidy się ten film ogląda ( przed ciąża z nikosiem wydawał mi się głupi, oglądając go w ciąży gdzieś koło 7 mc była mega smiszna, a teraz przy staraniach po poronieniu itp była pół śmieszna pół smutna... )ladybag lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
magdzia a widzisz, gzik gzikiem a zawsze ma gdzieś swoją inną nazwę. Ważne jest jest pycha i smakuje hehe
veritaserum jaką tam profanacje ;-P Po prostu to była taka wersja śniadaniowa I powiem Ci, że jesteśmy ten sam rocznik! Z którego miesiąca jesteś?
Gaduua przykro mi że nie udało się z tą pracą. Zwłaszcza, że tak Ci zależało i dobrze się tam czułaś. Trochę chamsko postąpił.. No co mu szkodziło Cię zatrudnić. Naprawdę czasem lepiej kłamać prosto w oczy i udawać słodką idiotkę niż się do czegokolwiek przyznawać. Trudno. Niech się pocałuj w dooope. A Ty głowa do góry! Jeszcze trochę i poznasz kto siedzi w brzucholku
Karola a nie nie, ja właśnie myślałam o bliźniakach Hihihihi.
ladybag oglądałam też tą transmisje na temat pappa Przydatne info. A ja ogólnie biorę Dupka. Jeszcze do niedawna 3x2 a od poniedziałku 3x1. Noo jeszcze 11 dni do wizyty. Jakoś wytrzymuje
Judi przykro że ta małpa przyszła.. Mogła zaskoczyć. Trzymam jednak kciuki za jutrzejszą wizytę Bo to jutro tak? Dobrze pamiętam? Jakieś badania robiliscie coś? Tak dodatkowo?
Aaaaa! Karola i Anusias rozumiem że to się stworzyła konspira i razem fasolujecie
Zaraz wstaję coś zjeść bo mnie ssie od środka. A za oknem taaaka piękna pogoda. Otworze sobie chociaż balkonWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 08:26
Karolina2787, magdzia26 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro kochana ❤ bliźniaków mi już w rodzinie wystarczy hehe wystarczy mi jedno szczęście nie jestem pazerna haha co do konspiry hihi takie właśnie są plany kwiecień jest nasz!
U Ciebie piękna pogoda a u mnie paskudna. Pada i wieje, szaro buro i do D ta wiosna chyba nie przyjdzie w tym roku -
Karolina - jak brałam clo od grudnia to w lutym byłam w ciąży po raz pierwszy. Po poronieniu zaczęłam z clo chyba w czerwcu lub lipcu a we wrześniu były już dwie kreski.
Zastrzyk na pęknięcie dostaje się zazwyczaj profilaktycznie, żeby sobie torbieli nie narobić.
Uciążliwości po clo nie było dużo. Chyba tylko jak brałam to za pierwszym razem to byłam rozbita i nieogarnięta. W miarę łykania organizm się przyzwyczajał.
Ja też mam jeszcze jedno opakowanie clo (miało być moim ostatnim cyklem stymulowanym). Zostawiłam sobie, bo ma długi okres przydatności i może mi się jeszcze przydać.
Trzymam kciuki.Karolina2787 lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja z wisielczym nastrojem..
U nas ostatnie dwa dni były bardzo ładne a dziś paskuda ale wczoraj zaczęło się deszczem po 10 się rozpogodzilo do bezchmurnego nieba to może i dziś sie uda. .
Mnie się jakieś ciężkie głupoty śniło. . Nawet nie pamiętam co.. jedynie pozostało mi uczucie takie b nieprzyjemne - dużo wstawal am w nocy i ilekroć się budzilam miałam łzy w oczach
I ten nastrój mi pozostał.. bleee
Madzia no właśnie zauważam, że w zależności od tego na jakim etapie jest kobietą to inaczej się go ogląda - pewnie taki był zamysł filmu , w końcu nie bez przyczyny każda historia to był inny przypadek związany z posiadaniem dziecka
Caro pytam o tego dupka bo wielokrotnie czytałam ze u niektórych kobiet on powoduje plamienia, wiec może samo krwawienie jako takie minęło a teraz dupek powoduje takie dolegliwości?
Nie będę Cię namawiac bo wiadomo co kobieta to inny przypadek ale zastanów się czy nie lepsza byłaby luteina podjezykowo (dopochwowa niektóre kobiety może uczulać, no i z sexu nici jak wylatuje rozpuszczona tabletka- czy tam jej pozostałość ), nie ma takich działań ubocznych no i dodatkowo to naturalny Progesteron a nie syntetyczne jak Duphaston (oszczędzisz sobie zoladek i watrobe).
Wiem ze jest ohydne w smaku ale hej - ja biorę od początku a to już 22 tydz i daje rade
Trzymam nieustająco kciuki za Twojego bąbla i za wizytę -
A jeszcze co do clo to powiem Wam że był moment kiedy kombinowałam jakby tu gin namówić do brania tego bo wiedziałam, że po nim kilka pęcherzyków się uwalniania i ciąża mnoga może wystąpić
Glupek jestem wiem
Swoją drogą to chyba tez jednak nie takie proste bo znam.kilka dziewczyn które się tym stymulowaly i czasem byly po 3 czasem nawet 4 pęcherzyki, a rodzily jednego dzidziusia
Także ten
W każdym razie kciukam za udane cykle a może nawet i uda się groszek bez cloKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
ladybag wrote:A jeszcze co do clo to powiem Wam że był moment kiedy kombinowałam jakby tu gin namówić do brania tego bo wiedziałam, że po nim kilka pęcherzyków się uwalniania i ciąża mnoga może wystąpić
Glupek jestem wiem
Swoją drogą to chyba tez jednak nie takie proste bo znam.kilka dziewczyn które się tym stymulowaly i czasem byly po 3 czasem nawet 4 pęcherzyki, a rodzily jednego dzidziusia
Także ten
W każdym razie kciukam za udane cykle a może nawet i uda się groszek bez clo
Ja miałam trzy pęcherzyki a bobo jedno Nie tak łatwo o bliźniaki czy trojaczki jak widać32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05