"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnusias wrote:Oczywiscie, że tak. Ale pierwsze przecieki dostaniesz w poniedziałek, bo planuje wziąć w niedzielę wieczorem, powiem Ci, że mam stresa dziwnego Ale damy radę
Jasne napiszesz kiedy będziesz mogła. Wiem jak się czujesz bo ja podobnie tylko że teraz zaczęłam się martwić o to że @ nie przylezie i bd musiała jeszcze poczekać. Poczytałam o dupku trochę i czasami potrafi się sporo opóźnić po jego odstawieniu, mam nadzieję że nie bd musiała czekać tydzień -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Karolinko a nie powinnaś testa zrobić przypadkiem przed ostawieniem dupka? Bo wiesz tfu tfu żeby w razie w dzidzi nie zaszkodzic...
Magdzia u mnie to raczej nie możliwe żeby coś było na rzeczy, miałam monit i okazał się cykl bezowulacyjny, pęcherzyk nie rósł to i test nie potrzebny. -
Karolina2787 wrote:Magdzia u mnie to raczej nie możliwe żeby coś było na rzeczy, miałam monit i okazał się cykl bezowulacyjny, pęcherzyk nie rósł to i test nie potrzebny.
Ja zawsze miałam 1 dzień po dupku okres. Ale Karolina jak się spóźni parę dni to nic ię nie martw, bo to nic nie da a @ prędzej czy później przyleziekilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualnyAnusias wrote:Ja zawsze miałam 1 dzień po dupku okres. Ale Karolina jak się spóźni parę dni to nic ię nie martw, bo to nic nie da a @ prędzej czy później przylezie
Liczę że najpóźniej jutro będzie bo jak nie to bd musiała wizytę przełożyć. Tym razem mogłaby przyjść jak chce. No nic czekam a głowa mnie boli znów jakaś masakra czuję się do D...
Marteczka tule kochana ❤Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Witam się niedzielnie. Niestety pogoda u mnie jeszcze gorsza niż wczoraj pada deszcz, wieje i ogólnie paskudnie jest. Kawka na początek dnia koniecznie ktoś chętny? A może herbatka? Piszcie co u Was dziewczynki, jak spędzacie niedziele? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny