X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:19

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czołem :)
    Ostatnio busy u mnie :) praca, dom... organizowanie niektórych rzeczy powolutku .. także ten :)
    Trzymam kciuki za Was karojalna no nie pamiętam,żeby Tobie się kiedyś @ spóźniała... wiesz monitoring , monitoringiem.. nie takie rzeczy już słyszałam.. nie wiem czy bym nie zatestowała jednak :)

marteczku przykro... tule ..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe ja też lubię fusiastą ogólnie ale jakoś dziś nie mam ochoty, poza tym brak Jacobsa w domu :D hehe

Gadi <3 No kochana Ty jak zawsze zapracowana, zalatana :) ale grunt że dobrze się czujesz. Bo dobrze prawda? No ja nadal czekam na @ już mnie wkurza grrrr... jak się chce to jej nie ma szlak. A ja bym zatestowała gdyby to miało sens. Pewnie dupek tak na mnie zadziałał że teraz sobie poczekam troszku

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Samara Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie.

Noc była z dupy... nie przespaliśmy z małżem nic. Mnie kręgosłup napierdzielał, a on z przeziębieniem walczy. Dopiero nad ranem usnął jak leki zaczęły działać i śpi dalej.

Pogoda też byle jaka. W nocy tak wiało, że myślałam że szyby wystawi. Rano podnoszę rolety a tu śnieg...

Miłej niedzieli, u mnie się nie zapowiada.

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Calanthe ja też lubię fusiastą ogólnie ale jakoś dziś nie mam ochoty, poza tym brak Jacobsa w domu :D hehe

Gadi <3 No kochana Ty jak zawsze zapracowana, zalatana :) ale grunt że dobrze się czujesz. Bo dobrze prawda? No ja nadal czekam na @ już mnie wkurza grrrr... jak się chce to jej nie ma szlak. A ja bym zatestowała gdyby to miało sens. Pewnie dupek tak na mnie zadziałał że teraz sobie poczekam troszku
    różnie bywa.. nigdy nie wiesz kiedy to będzie TEN czas.. i TEN cykl.. także no wiesz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    różnie bywa.. nigdy nie wiesz kiedy to będzie TEN czas.. i TEN cykl.. także no wiesz :D

Bardzo bym chciała ale wiesz ten mały pęcherzyk (nie rosnący) to już był dowód na to że nici z tego cyklu.

Samara współczuję Tobie i mężowi. Zdrówka dla Was <3 <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Witam niedzielnie.

Noc była z dupy... nie przespaliśmy z małżem nic. Mnie kręgosłup napierdzielał, a on z przeziębieniem walczy. Dopiero nad ranem usnął jak leki zaczęły działać i śpi dalej.

Pogoda też byle jaka. W nocy tak wiało, że myślałam że szyby wystawi. Rano podnoszę rolety a tu śnieg...

Miłej niedzieli, u mnie się nie zapowiada.
    ale dziś niedziela, możecie odpoczywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Bardzo bym chciała ale wiesz ten mały pęcherzyk (nie rosnący) to już był dowód na to że nici z tego .

Karola pamiętasz Nats miała podobnie a jednak okazało się że jest ciążunia.
    Testuj kochana tak dla własnej świadomści :-)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:19

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo nie ma po co :P to dupek tak mnie przestawił na pewno i teraz się ciut opóźni @ czytałam że czasem nawet do 10 dni może się spóźnić.

P.S a i tak Clo nie zacznę brać do póki @ nie ma bo miałam zacząć od 2dc wszystko już sobie poukładałam a tu pach i muszę zmieniać teraz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 10:06

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:20

Karolina2787, magdzia26 lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtedy bym od Was oberwała co? ;) za to że testować nie chciałam wcześniej haha :D noo bardzo bym chciała żeby tak było ale... dobra już nie dokańczam lepiej :P

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe w moim przypadku raczej tego cienia nie ma bo jak już pisałam wcześniej pęcherzyk był do bani i nawet nie zdążyłby urosnąć w tak krótkim czasie by się nadawał. Czekam na @... spieszyło mi się do kolejnego cyklu by zacząć z Clo no i mam tą swoją niecierpliwość :P za karę muszę czekać dłużej

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Dobra, dobra niech Ci będzie :P a te czekanie zostanie Ci wynagrodzone :)
    Masz zamiar mierzyć tempkę ?

hehe Dzięki za wiarę ;)
    Właśnie się nad tym zastanawiam czy warto prowadzić wykres przy Clo? Czy wgl warto mierzyć tempkę bo u mnie jakoś to się nie sprawdziło wcześniej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe Dzięki za wiarę ;)
    Właśnie się nad tym zastanawiam czy warto prowadzić wykres przy Clo? Czy wgl warto mierzyć tempkę bo u mnie jakoś to się nie sprawdziło wcześniej :/

Mi Clo wydłużyło cykl do 30 dni i raz przesunął owulke na 15dc bo mialam 2pęcherzyki wz 2jajników na jednym torbiel na drugim była owulka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Mi Clo wydłużyło cykl do 30 dni i raz przesunął owulke na 15dc bo mialam 2pęcherzyki wz 2jajników na jednym torbiel na drugim była owulka.

A przed Clo jak długie miałaś cykle? A brałaś dupka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A przed Clo jak długie miałaś cykle? A brałaś dupka?
    24-26 nie brałam dupka ani lutki. Mi każdy lekarz mówił że nie r potrzebny jest sztuczny progesteron nawet teraz na wizycie lekarka powiedziała że jest ok i nie potrzebny jest.
    Jak już przestałam brać to wszystko zrobiło do starego trybu 24-26dni.

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 990 991 992 993 994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ