Kiedy starasz się tak długo...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie pali i nie pije...
Dietę zmienić, ulepszyć i wprowadzić wiecej ćwiczeń zawsze można. I to bedzie podstawa dla nas obojga.
Bardzo się przejął. Choc milczy. Ja to przyjelam wyzwaniowo, on gorzej. To miał byc punkt do zaliczenia... By isc dalej a tu psikus..
To co polecacie za suplementy tak na własną rękę? Przed lekarzem?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Saflazin, androvit, wit c, folik, tran, l karnityna, quenzym q10, magnez. Moj bierze wszystko zawsze możesz zacząć od saflazinu i androvitu
-
MisiaZ88 wrote:Aja bardzo dobrze, że bierze Salfazin ale może namówi się na powtórkę badań
Przed nami pierwsze badanie. Ale B strasznie się boi, że jak wyjdzie że nie może mieć dzieci to to zostawię. tłumaczyłam wiele razy że to po to tylko by mnie chcieli dalej badać a nie tylko podstawowe hormony17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Przed nami pierwsze badanie. Ale B strasznie się boi, że jak wyjdzie że nie może mieć dzieci to to zostawię. tłumaczyłam wiele razy że to po to tylko by mnie chcieli dalej badać a nie tylko podstawowe hormony
Trzymam za was kciuki AJA :* -
nick nieaktualny
-
Wykres na ovu szaleje.. Ja mam owulacje ok 19-20 dnia cyklu a ta wariatka zaznaczyla mi 8 dnia.. Pewnie zasugerowala sie lekkim wzrostem tempki i poczatkiem sluzu plodnego. Testy jeszcze mega negatywne. Piku spodziewam sie w weekend a my wtedy na weselu. Nie wiem czy cos z tego bedzie
Dziewczeta jak nastroje po wizytach? -
vitae13 wrote:Wykres na ovu szaleje.. Ja mam owulacje ok 19-20 dnia cyklu a ta wariatka zaznaczyla mi 8 dnia.. Pewnie zasugerowala sie lekkim wzrostem tempki i poczatkiem sluzu plodnego. Testy jeszcze mega negatywne. Piku spodziewam sie w weekend a my wtedy na weselu. Nie wiem czy cos z tego bedzie
Dziewczeta jak nastroje po wizytach?
Szczerze mówiąc tu wykresy zawsze szaleją dlatego jestem tu bardziej dla forum17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Dziewczyny mam pytanko... Lepiej ♡ co 2dni czy codziennie? Bo nie ukrywam że ostatnio mam ochotę nawet 2-3 razy dziennie...
Staję się nimfomankąStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
ana1122 wrote:O ja 200 mln pożycz trochę?
hehe spoko07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
AJA_S wrote:Dziewczyny mam pytanko... Lepiej ♡ co 2dni czy codziennie? Bo nie ukrywam że ostatnio mam ochotę nawet 2-3 razy dziennie...
Staję się nimfomanką07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualnyAja szczerze, kochajcie się wtedy kiedy macie ochotę. Jak ma się udać to się uda. Starania dłuższe za dużo psują w związkach. Więc jak macie na siebie ochotę to korzystajcie
A u mnie po wizycie super. Endometrium 10, jest ciałko żółte zatestuje w dzień ojca. Może akurat zrobię mężowi prezentAJA_S lubi tę wiadomość