Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaciejka wrote:Super ja mam 50 km. Szukam dobrego gin. Do kogo chodzisz albo kogo możesz polecić?
Niestety ma dużo pacjentek i długo się czeka -
anka wrote:Ja chodzę do Macieja Brązerta jest konkretny ogolnieja polecam ale zależy też w czym jest u cbproblem? On jest ginekologiem i endokrynologiem i specjalizacje ma też właśnie wnieplodnosci
Niestety ma dużo pacjentek i długo się czeka
Z progesteronem. Tylko ze nawet innych hormonów nie miałam badanych bo lekarz nic nie zlecał... myśle nad zmiana i dlatego pytam żeby trafić do kogos sprawdzonego02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
nick nieaktualnymaciejka wrote:U mnie problem tylko
Z progesteronem. Tylko ze nawet innych hormonów nie miałam badanych bo lekarz nic nie zlecał... myśle nad zmiana i dlatego pytam żeby trafić do kogos sprawdzonego -
maciejka wrote:Jest tutaj ktos z wielkopolski?
Me too ale ja ogólnie chodzę w Poznaniu do luxmedu z pakietu, a tam często łapię wizyty z doskoku i tylko czytam opinie, ale przyjmuje tam jedna pani doktor, która uważam że jest baaardzo dobrym lekarzem - Elżbieta Drews-Piasecka. Niestety w luxmed ma bardzo mało terminów, ale widziałam kiedyś, że przyjmuje prywatnie, a do tego pracuje też w klinice bocian.
Domistr wrote:Witajcie dziewczyny 🤗 zniknęłam na dłuższą chwilę, ale bardzo tego potrzebowałam... wracam z nową siła i pozytywnym nastawieniem 😉
Dziś moj pierwszy dzien na CLO lekarz przepisał od razu 2x1 tabletke, troche się boję ale jestem pozytywnie nastawiona 🙂 a od 22dc przez 5 dni mam brac dupka. Mam nadzieje, ze to pomoże i w końcu się uda 😀 Lekarz zdecydowałam o stumulacji ponieważ nadal mam prolaktynę przy górnej granicy normy, do tego cykle mi się skróciły do 25 dni w marcu byl cykl który trwał 19 dni, byłam ostatnio na wizycie w 16 dc I lekarz stwierdził ze nie ma ciałka żółtego wiec przepisał CLO żebym miała piękna owulacje 😀 postaram się Was troszkę nadrobić i powodzenia w działaniach 🍀
Myślałam jeszcze dziś o tobie, że gdzieś nam zaginęłaś i nawet planowałam wywołać Cię tu do tablicy, a tu proszę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 21:44
-
Limonka26 to chyba jakaś telepatia hehe 🙊 musialam nabrać dystansu bo czułam, ze nadszedł kryzys ale na szczęście juz za nami 😃 na najbliższe 3 miesiące jest plan, w dodatku złożyłam papiery do można powiedzieć wymarzonej pracy 😉 trzymajcie kciuki 🤭 w końcu ruszyłam z miejsca i nie żyje ciąża której nie ma 😉
Limonka26, futuremama, Zagadka919, Magda_Lena, Nynka, Julkaaa lubią tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Dziewczyny, czy taki jakiś ogólny wieczorny wkurw może być oznaką ciąży? Jeśli tak, to mi na bank się udało w tym miesiącu! 🤬 🤦🏼♀️😂
Nynka lubi tę wiadomość
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
Melduje ze mój okres gdzieś się zgubił. Powinien być maksymalnie w sobotę, a tu nadal nic. Już zrobiłam test, Facelle 10 czułości i bielutko... Zastanawiam się co mogło mi tak zaburzyć cykl - stres, zmęczenie i ciągła praca?
-
.A. wrote:Dziewczyny, czy taki jakiś ogólny wieczorny wkurw może być oznaką ciąży? Jeśli tak, to mi na bank się udało w tym miesiącu! 🤬 🤦🏼♀️😂
Dziewczyny ja się nie udzielam, ale czytam Wasze posty w tym wątku, kibicuję wszystkim i wierzę że to jest nasz rok powodzenia!.A. lubi tę wiadomość
-
.A. wrote:Dziewczyny, czy taki jakiś ogólny wieczorny wkurw może być oznaką ciąży? Jeśli tak, to mi na bank się udało w tym miesiącu! 🤬 🤦🏼♀️😂
Mi to raczej pachnie PMS🤔😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyWitam ponownie, od czasu postanowienia przerwy i tym że nie żyje już ciągle zajsciem w ciąze, zapominam o forum i nawet nie mam na niego czasu.
U mnie umowa prawie oficjalnie przedluzpna, zero poprawy warunkow, co sprawilo ze postanowilam zaczac szukac czegos nowego. Jesli przy przedluzaniu nie dostaje nic wiecej, to nie wierze, ze dostane nagle pozniej, gdzie teraz uwaga nawet 10zl wiecej nie dostalam.....także wiecznie plany mi sie zmieniają.
Bylam w sumie nadal jestem ale mniej skrupulatnie na diecie IO, odstawilam suple, zostal tylko kwas foliowy i wit d, ktorych ciagle zapominam. Wiec czysya glowa chyba mi sie udaje....
No i jak to wszystko sie dzieje, to kupilam rower(on kest tu bardzo istotny😂). I proszę jak wszechswiat robi co chce.....
url=https://naforum.zapodaj.net/e1a4fa4a8199.jpg.html][/url]
Ale....wracam pokornie, mam nadzieje, ze nie zostanę zhejtowana🙈
Ps czemu rower ważny? Zbieralam sie go kupic jakies 2 lata, bo zajde zaraz, i powiedzialam kiedys "jak kupie to pewnie zajde"...
Ps2 mam tak skrajne emocje, od euforii, po strach i nie dowierzenie JAK? Do tego caly tydzien przed @ lecialy% caly!!! Serio nawet w [email protected] nadzieje ze będzie wszystko dobrze
Monika7, Olenkaqx, maciejka, Otter, Pomarańcza, Oliwka91, Julkaaa, Domistr, Juliet, futuremama, Pewska, Junjul, Ewelina26, Manioka, wariancja, Magda_Lena, Karooolcia :), Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Nynka łoooo, ekstra! Gratuluje przypomnij, który to cykl starań?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 07:58
Nynka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Aaaa! Nynka jak pieknie! Cudownie! Gratuluję
Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-