Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Limonka ja od endokrynologa ale miałam jeszcze kwestię prolaktyny i tarczycy do obgadania więc po wynikach z tym wszystkim poszłam. Ale raczej gin spokojnie przepisze ☺️
Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Dzięki 😊
Anka, ale przecież nie jest pewne, że dalej coś Wam wyjdzie. Może tylko Ty miałaś tą bakterię, nie martw się na zapas, choć wiem, jak jest ciężko… -
Mogę o pół kciuka prosić? 🙏 O 19 mam wizytę, i panikuje jak głupia... 🙈 Bo przeszły mi wszystkie objawy ciążowe i przy okazji zaszłam na złą stronę internetu, przeczytałam historie dziewczyny z forum, której też przeszły objawy ciążowe i nie było happy endu... Nie wiem czemu to przeczytałam. Głupia jestem.
midzia lubi tę wiadomość
-
Olenka, trzymam mocno kciuki!!! 🍀
Może przez 4 godziny to postaraj się coś odstresować? Przywołuj tylko dobre myśli! Czekamy razem z Tobą ☺️ -
Olenka objawy dzisiaj są, jutro nie ma, a potem wracają że zdwojoną siłą albo jest spokój prawie do końca. A wszystko jest super. Tych historii też jest dużo😁
Trzymam mocno kciuki za wizytę żeby Cię uspokoila😊 -
Dziękuję 😘 na szczęście mam trochę pracy, dostałam też kopniaka mentalnie od przyjaciółki żeby postawić się do pionu jeszcze 3.5 godziny 😱
-
Olenka trzymam nawet 2 kciuki. Nie czytaj takich rzeczy, po co się stresować. Objawy są nasilone na początku, później często mijają i jedynym objawem przez jakiś czas jest tylko rosnący brzuch. Każdy organizm jest inny, jedna ma objawy przez całą ciążę, a druga gdyby nie brzuch i brak okresu, to nie czuje, że jest w ciąży, więc uszy do góry! 😘
-
Olenka wszystko będzie dobrze zobaczysz, kciuki zacisniete 🍀😃 lepiej się ciesz brakiem objawów, bo ja od kilku dni codziennie wymiotuję, męczą mnie mdłości I najchętniej ciągle bym spala... do tego doszły zapracia albo nie wiem co to poprostu nie mogę zrobic 💩, macie jakieś sposoby dziewczyny bo już nie wiem co mam robić 😬
a pobyt w pracy to dla mnie walka o przetrwanie🙄13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Tak. Suwaczek będzie po usg. 🙈 Na razie opóźnienie i trzęsę się ze strachu
Domistr próbowałaś kefirów? Maslanek? Suszone śliwki? Sok z kiszonej kapustyMartyna33, Domistr lubią tę wiadomość
-
Domistr wrote:Olenka wszystko będzie dobrze zobaczysz, kciuki zacisniete 🍀😃 lepiej się ciesz brakiem objawów, bo ja od kilku dni codziennie wymiotuję, męczą mnie mdłości I najchętniej ciągle bym spala... do tego doszły zapracia albo nie wiem co to poprostu nie mogę zrobic 💩, macie jakieś sposoby dziewczyny bo już nie wiem co mam robić 😬
a pobyt w pracy to dla mnie walka o przetrwanie🙄
Bardzo polecany jest na zaparcia śliwkowy Gerber kup kilka słoiczkówDomistr lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Olenka ja dopiero tu dziś wpadłam, ale widzę, że zdążyłam i kciuki ode mnie też są ✊🏼✊🏼🍀
Olenkaqx lubi tę wiadomość
-
Jest serduszko. Oficjalnie 7+1. Jest ok!
Kira, Monika7, Sparky, Pomarańcza, Juliet, Oliwka91, Niebieska Gwiazda, abrakadabra, Domistr, Otter, midzia, futuremama lubią tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Jest serduszko. Oficjalnie 7+1. Jest ok!
Tak się stresowałam Ola, że nie odpisujesz, że zaczęłam przeszukiwać grupy na forum, żeby Cię odnaleźć 🥰
Ufff mówiłam, że będzie wszystko ok!!! 😘 Czyli nic tylko powinnaś się cieszyć, że dobrze się czujesz ❤️Olenkaqx lubi tę wiadomość