Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka testowałaś dzisiaj?
Abrakadabra mi zostało jakieś 11 tygodni, jeżeli brać pod uwagę plan na CC jeszcze kuuupa czasu -
Olenkaqx wrote:Żelka testowałaś dzisiaj?
Abrakadabra mi zostało jakieś 11 tygodni, jeżeli brać pod uwagę plan na CC jeszcze kuuupa czasu
A kiedy masz następna wizytę żeby zobaczyć czy się coś podnioslo łożysko?19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Dziewczyny mi moja ciąża zleciała bardzo szybko. Miałam termin na 10 kwietnia. Później okazało się, ze planowa cesarka będzie wiec miałam termin na 4 kwietnia a córcia się sama postanowiła urodzić 25 marca 😀😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 12:21
-
abrakadabra wrote:Teraz to juz nie znam dnia ani godziny kiedy zechce jej sie wyjść na świat 🙈
Szykujcie się na przejęcie brzuszka niedługo 😁😁😁
Ale faktycznie jakoś mi zleciały te ostatnie tygodnie w mgnieniu oka 🤭
Ja się chętnie ustawię w kolejce na przejęcie brzuszka 😉 -
Monika7 wrote:Mi Twoja ciąża minęła błyskawicznie 😂
Ja się chętnie ustawię w kolejce na przejęcie brzuszka 😉
Jeśli życzysz sobie takiego wiercącego ciągle się bobasa to nie ma sprawy! Będę myśleć o Tobie przy porodzie 😂 Chociaż może jednak u Ciebie wcześniej zaskoczy? Ktorego masz kolejna iui?19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Jeśli życzysz sobie takiego wiercącego ciągle się bobasa to nie ma sprawy! Będę myśleć o Tobie przy porodzie 😂 Chociaż może jednak u Ciebie wcześniej zaskoczy? Ktorego masz kolejna iui?
Ciekawe czy będziesz mogła o czymkolwiek innym myśleć przy porodzie niż o tym, że już nigdy więcej seksu 😉
Jak nic po drodze nie wyskoczy, jak to lubiło się u mnie dziać, to około 24 maja będzie IUI ☺️ Dzisiaj mam mieć popołudniu wyniki wymazów, także to będzie takie pierwszy punkt do odhaczenia, a w poniedziałek mam kwalifikację do IUI 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 15:07
Żelka1990, Olenkaqx lubią tę wiadomość
-
Żelka piękne kreski! 😊 Daj znać potem jak beta
Monika to w takim razie kciuki za wyniki wymazów, aby były ok i IUI majowa się udała 🥰
Abrakadabra & Olenka ja mam wrażenie, że dopiero co wysikałyście testy 😅Monika7 lubi tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Hahaha biorę i takiego wiercipiętę 😉😂
Ciekawe czy będziesz mogła o czymkolwiek innym myśleć przy porodzie niż o tym, że już nigdy więcej seksu 😉
Jak nic po drodze nie wyskoczy, jak to lubiło się u mnie dziać, to około 24 maja będzie IUI ☺️ Dzisiaj mam mieć popołudniu wyniki wymazów, także to będzie takie pierwszy punkt do odhaczenia, a w poniedziałek mam kwalifikację do IUI 🙂
Trzymam kciuki za wyniki, żebyś mogła 24 maja zaciskać nogi 🤭🤭
A zobaczymy o czym będę myśleć, może nie bedzie tragedii co 😂😂😂 Tak sobie wmawiam, próbuje sie pocieszać 😂😂Monika7 lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Żelka masz 190% przyrostu to jak moze byc poniżej normy? Norma to min. 66% przyrostu a u Ciebie jak widzisz jest o wiele wiele wiecej
Bardzo ładnie przyrasta, jesteś w ciąży 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 16:11
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Żelka1990 wrote:Norma jest, ale średnia z przyrostu to 32 ja niby mam 31,9 ale ta moja kreska jest pod żółta i zgłupiałam
Oj nie chcący polubiłam..
Nie patrzy się żadnej średniej z jakiś wykresów tylko ile masz przyrostu w %, masz 190% wiec bardzo dużo mimo wszystko
Żelka1990 lubi tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Żelka piękny przyrost. To jest tylko wykres średniej pamiętaj o tym. Jedna będzie miała 40, druga 20 betę i to też może świadczyć o dobrze rozwijającej się ciąży. Jest pięknie! Stawiam do pionu
My staraczki wiecznie do czegoś się doczepimyŻelka1990 lubi tę wiadomość
-
Żelka my staraczki to zawsze się przyczepimy do czegoś xD nie masz przyrostu poniżej średniej tylko wyniki jak na ten dpo poniżej średniej ale przyrasta lepiej niż średnia więc jest super! A poza tym poniżej średniej ale nie poniżej normy 😉
Nutka85, Żelka1990 lubią tę wiadomość