Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
O mamma mia. Tymjanek Ty niedowiarku a NIEMÓWIŁAM !!!!!!!! Miałam takie przeczucie, że zapoczątkujesz nasze forumowe szczęście. Teraz czas na następne dziewczyny. Leć szybko na betę i pokazuj tu wszystkie sikańce i to szybciutko. Ja nie robię, ale daj nacieszyć oko ! Już nawet mężowi się pochwaliłam, że moja koleżanka w ciąży. A on która ? A ja: forumowa. A która ? A Tymjanek hehehehe Tak jakby mu to coś mówiło. Chociaż czasami przyłapuje mnie na różowej stronie i pyta co robię
To jest bardzo miła wiadomość na początek mojego dnia. Zrobiłam sobie drzemkę, wstaje a tu nasz Tymjanek w ciąży. Może będą Twoje wymarzone bliźniaki hihihihihihi
Jutro idę do mojego gina, ale chyba tak czy siak zapoczątkuje moją historię u Maduzi, bo on jest cudotwórcą :D:D:D:D Luty napawa optymizmem.
Tymjanek ale teraz tym bardziej nas nie opuszczaj. Bądź z nami.tym_janek, Selina lubią tę wiadomość
-
To są pierwsze 2. Zdjęcie po ok. 1 min zrobione. Aby bylo smiesznie tam gdzie jest bladzioch byl test o czulosci 10, a tam gdzie wyrazniejsza o czulosci 25. Trzeci test juz dostal moj maz bo nie wytrzymalam oczywiscie i musialam od razu mu powiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 15:33
Allende, Ajaj88, Selina lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Ja już po badaniach, jak będę mieć wynik to dam znać
Oczywiście, że was nie opuszczę. Będę czekać aż wszystkie będziemy w ciąży. Czekam na koleżanki do spacerów z wuzkami, więc do roboty dziewczyny!
Ja już nie mogę się doczekać aż dostanę betę i dam znać ginowi, w końcu to nasz wspólny sukces. Bez jego pomocy żadnego jaja by nie było u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 15:38
Allende lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Najpierw zaczal skakac, potem mnie wycalowal cala z gory do dolu, przytulal tak, ze ledwo moglam oddychac, a potem spytal "ale jak to, przeciez we wtorek byla beta ujemna?" Po czym nawet nie czekal na odpowiedz tylko stwieddzil, ze nieziemsko sie cieszy i rozpoczal proces calowania i sciska ia od nowa, a potem zrobil mi krolewskie sniadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 15:42
hondek, Allende, kłot, Selina lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Selina, no właśnie kłóciłam się z Panią o to, ale zapewniała, że to nic nie zmieni, oni zabezpieczają te próbki jakoś, mają procedury...bla bla bla, ja na to, że wiem, ale podobno lepiej "od razu" na co Pani, że to kompletnie nie ma znaczenia, hmmm... a że mam lenia i nie chce mi się na życzkowskiego zasuwać... ech
tym_janek, tak coś czułam, że to tak wyjdzie u Ciebie daj znać koniecznie jaka beta, czy na bliźniaki
tym_janek lubi tę wiadomość
-
hondek wrote:Piękna beta ! Teraz rośnij duża, okrąglutka
Kiedy wybierasz się do lekarza ?
Do endokrynologa umówiłam się na wtorek, bo strasznie niskie TSH mi się zrobiło i nie wiem czy ta dawka eutyroxu co mam to jest ok, czy trzeba coś zmienić teraz. A do gina - nie wiem, napisałam mu sms, ale nie spodziewam się szybkiej odpowiedzi, w końcu jest niedziela i człowiek ma prawo telefon wyciszyć Jak mi odpisze to zobaczymy. Puki co we wtorek pójdę powtórzyć betę aby sprawdzić przyrost, ogarnę tą tarczycę i jeśli dobrze liczę to na USG wypadnie idealnie w moje urodzinySelina lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
To będzie najwspanialszy prezent urodzinowy
Chciałam Was jeszcze podpytać co suplementujecie mężom. Mój póki co łyka selen, wit. C i D i tak się zastanawiam czy to trochę nie za mało. Morfo 3 %. Szału nie ma, ale tragedii podobno też. Tak powiedział urolog.
Dziwna bardzo mi się spodobało to określenie "wyciskanie wszystkiego jak z cytryny" -
nick nieaktualnyTym_janek No po prostu wyskoczyłam z butów jak to zobaczyłam !!!!!! Gratuluje Ci z całego serducha !!!! ) nie opuszczaj nas Twoja wiedza sie przyda nam wszystkim i obyśmy sie spotkały niebawem na grupie zaciazonych wszystkie
-
Całkiem spora ta beta, chyba? Może faktycznie bliźniaki? Tym_Janek, jak mi się uda w najbliższym czasie, to na spacery możemy chodzić razem.Z tego co pamiętam to Ty z Kazimierza a ja z drugiej strony Wisły;-)
Będę u Maduzi w środę, mogę mu powiedzieć, że poproszę tak samo w następnym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 19:11
-
nick nieaktualnyAgnessa wrote:Całkiem spora ta beta, chyba? Może faktycznie bliźniaki? Tym_Janek, jak mi się uda w najbliższym czasie, to na spacery możemy chodzić razem.Z tego co pamiętam to Ty z Kazimierza a ja z drugiej strony Wisły;-)
Będę u Maduzi w środę, mogę mu powiedzieć, że poproszę tak samo w następnym cyklu
Nie chce zapeszać ale mnie tez się wydaje że bliźniaki bedą
Tym_janek - może przeoczyłam ale u kogo i gdzie sie leczysz ? -
nick nieaktualnyTym_janek tu też gratuluję będą bliźniaki jak nic!
Hondek mój mąż brał FertilMan plus, ale jeden lekarz (o dziwo Janeczko) powiedział, że praktycznie to samo jest w tańszym odpowiedniku (który produkowany jest w Krakowie) i nzw.sie Extra Sperm coś 30zl za opakowanie. Oprócz tego bierze Mace i Wit.C 1000
Allende skoro laborantka zapewniała, że będzie wynik wiarygodny to trzeba jej wierzyć ja to tylko wiedzę z internetow mam heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 20:23
-
Agnessa wrote:Całkiem spora ta beta, chyba? Może faktycznie bliźniaki? Tym_Janek, jak mi się uda w najbliższym czasie, to na spacery możemy chodzić razem.Z tego co pamiętam to Ty z Kazimierza a ja z drugiej strony Wisły;-)
Ja sugeruje abyś się zdała na jego pomysły Ja miałam fantazje z lametta, ale on zasugerował inne rozwiązanie i jak widać skutecznie👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020