Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Ci kochana za podpowiedź, tak zrobię
tym_janek lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Kłot, całkiem fajnego masz lekarza Bo ostatecznie u niego wylądowałam.
Jest serduszko i bije jak szalone
Maluszek jest jednak młodszy według dzisiejszego pomiaru wyszło mu 6 tyg i 1 dzień. Więc chyba zagubił się trochę po drodze bo do implementacji musiało dojść później niż książkowo, skoro owu została potwierdzona na usg, więc tu nie można mieć wątpliwości.Agnessa, mylola, mi88, Izziee, Allende lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Wiem, że jest fajny Chociaż ja go na chwilę "opuściłam" bo trochę za "luźno" podchodził do tematu, tzn nie powiedział np żebyśmy zrobili monitoring skoro się martwię, albo nie skierował na badania z toxoplazmowy itp. Też idę do niego w poniedziałek a jak kiedyś w końcu się nam uda to będę do niego chodzić na usg prenatalne
Super, że wszystko jest dobrze i serduszko bijeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 12:04
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Używała któraś z Was może żelu conceive plus? czytałam pozytywne opinie o nim na forum, zakupiłam i będę testować w tym cyklu.
Jeszcze czytałam o dzikim pochrzynie - podobno dobrze wpływa na hormony i zwiększa poziom progesteronu w 2 fazie cyklu. Coś o nim słyszałyście? używałyście?
Eh...już wszystkiego się łapię byle pomóc naturze...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Tym_janek - super wiadomość
Kłot - nie używałam conceive plus, ale też czytałam pozytywne opinie. Daj znać jak się u Ciebie sprawdzi.
Ja zaczęłam pierwszy cykl z dongiem, mam nadzieję że mi pomoże. Przez pierwsze dwa dni "czułam" jajniki, a teraz 12dc i nic.. co prawda mam długie cykle, więc może to za wcześnie żeby odczuwać jakieś bóle owulacyjne..tym_janek lubi tę wiadomość
Laura
-
Izziee dam znać. ja też mam donga, czekam aż skończy mi się miesiączka i zacznę brać Oprócz tego biorę cały czas niepokalanka
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Ja użyłam tego żelu raz właśnie w tym cyklu. Mi tak średnio spasował bo było dla mnie aż za ślisko, bo ja miałam sporo swojego śluzu. No ale kto wie, być może to też pomogło? O tym drugim nie słyszałam.
W ogóle to jakiś taki spokój i błogostan mnie ogarnął po tej mrugającej kropce dzisiaj. I chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, przemówienie do rozsądku i namiary na usg Gdyby nie wy to bym na prawdę posiwiała ze stresu przez te 2 dni. Zasadniczo to uważam, że gdyby nie Wy i dziewczyny z wątku CLO to ja już dawno bym musiała się leczyć psychiatrycznie od tych swoich odjazdów stresowych i czarnowidztwa.kłot lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tym_janek hmm no właśnie ja nie mam tego "płodnego" śluzu... więc mam nadzieję że pomoże.
Ja trochę też się uspokoiłam, zacznę brać po miesiączce dong quai jeszcze i musi być dobrze. Zresztą dzisiaj obliczyłam że de facto to dopiero 4 cs z obliczaniem dokładnym a 3ci z mierzeniem temperatury...
Liczę na to, że ustabilizuje mi się prog w tym cyklu i będzie dobrze...tym_janek lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
tym_janek, re-we-la-cja wiedziałam, że to serduszko Cię w konia robi
trzymam kciuki za dalsze losy
ja niestety się nic nie dowiedziałam, bo moja pani doktor jest na urlopie. Zrobiłam sobie wycieczkę, zapłaciłam 6 zł na parkingu za wejść - wyjść. No cóż. a plamię nadal. Nic to, większy problem mam teraz z chorą kicią, wymiotuje cały dzień i wygląda na to, że teraz z krwią zaraz oszaleję. Tym_janek mnie pewnie najlepiej zrozumie... chyba, że mamy tu więcej bratnich dusz-kociar
-
No i u mnie w sumie miesiączka trwała 2 dni... dzisiaj b.lekkie krwawienie i tylko podczas toalety i nie wiedziałam co na wykresie zaznaczyć. ehh...to pewnie przez to 10cio dniowe plamienie przed. A kiedyś mój okres trwał 5 dni i był bolesny, chyba wolałabym już cierpieć przez te 5 dni a nei mieć tych plamień i krótkiego, bezbolesnego @
Ja jestem bardziej psiara, ale jestem "kotem" dla mojego M
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
tym_janek, tym razem kici zaszkodził antybiotyk jak się okazało. Teraz dostaje podskórnie i jest lepiej.
kłot, ja też miewam takie właśnie miesiączki. Ostatnio jedynie było inaczej ale już w tym cyklu nie zapowiada się. Tzn. plamienie trwa i brzuch boli jakby @ była tuż tuż. Jak w końcu przyjdzie, to pewnie całość obskoczę na paru wkładkach. Mnie podpaski nie są potrzebne, więc teoria jaka się pojawiła gdzieś tam wyżej, że miesiączkę można rozpoznać po podpaskach u mnie by się nie sprawdziłatym_janek lubi tę wiadomość
-
Allende a znalazłaś przyczynę takich plamień/misiączek?? Też masz niski progesteron? i czy coś na to bierzesz? Ja mam nadzieję, że w końcu w poniedziałek gin coś mi na tego proga da. Na razie wpieprzam pestki dyni bo podobno super wpływają na progesteron ale ile w tym prawdy jest...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nie mam niskiego proga może w tym cyklu tylko mam niski? ale na pewno jest to czymś spowodowane, np. tym, że pęcherzyk nie pękł. Natomiast jak pęknie, to jest wszystko ok z progiem...
o pestkach dyni nie słyszałam. Znam zioła na zwiększenie proga, ale pestki dyni nic mi nie mówią -
A jakie zioła? Ja słyszałam o dzikim pochrzynie. Ale chyba już za dużo by tego było...biore castagnus, teraz zacznę dong quai. Mam nadzieje ze takie łączenie ziół nie narobi szkod
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Kurczę dzisiaj wzięłam pierwszy raz 1 tabl donga i lekkie plamienie się pojawilo a wydawał o mi się że już nic nie ma. Poza tym złapał mnie jakiś ból promieniujacy od pachwiny jakby do lewego jajnika i nie wiem co to jest. Boli cały czas, nie wiem czy ścięgno naciagnelam czy to jajnika ale dopiero 4ty dc... wiecie co to może być? Bo na siłowni nie byłam.
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r.