Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Testosteron utrzymuje mniej więcej ten sam poziom przez cały cykl, więc jakby włoski nadprogramowe rosły przez cały cykl to by mogło wskazywać, że jest go za dużo. Jak tylko w 2 części cyklu to wynika to raczej nie tyle z nadmiaru testosteronu co ze spadku estrogenów, co jest całkowicie normalne zaraz po owulacji. Po czym znów estrogeny rosną i problem wzrostu włosków znika do kolejnej owulacji Ja bym się tym nie spinała zupełnie na twoim miejscu, ale jak cię to uspokoi, to badanie testosteronu nie jest jakoś szalenia drogie i możesz je zrobić w dowolnym dniu o dowolnej porze niezależnie od jedzenia
mi88, pewnie zagadnę lekarza na kolejnej wizycie, zobaczymy co powiekłot lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Dziękuję, jesteś niezastąpiona w swojej wiedzy w 1 fc to znika, oczywiście je wyrywam, ale zauważyłam że właśnie zawsze one pojawiały sie w 2fc. Na razie nie robię żadnych badań, czekam na hsg w lipcu. Za tydzień mam wyjazd na wakacje i mam nadzieję, że psychicznie też odpocznę...
tym_janek lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie wierzą, że dzieje się to na prawdę, ale chyba jestem w ciąży
Dziś, 11/12dpo, z głupa zrobiony test, żeby się przekonać że jak zwykle nic. Oczywiście biel, po chwili sięgam po niego, żeby wyrzucić a tam majaczy jakiś cień cienia. No i oglądanie z każdej strony, że na pewno zepsuty jakiś i w ogóle. No ale nie wytrzymałam i po drodze do pracy strzeliłam sobie betę (tak to jest mieć lab koło domu...). I nie wiem jakim cudem ale wyszło 84...
Nie mam absolutnie żadnych objawów, poza kłuciem jajnika, ale to było co miesiąc, cycki flaczki jak nigdy, nic a nic inaczej.
Jestem przerażona, nie wiem jak wytrzymam do piątku do kolejnej bety.
To jest mój pierwszy cykl na lamettcie, były dwa jajca... 12 cykl faktycznych starań, w sumie 14. Trzy dni temu pierwsza rocznica ślubu.
O rany...kuzmoni1, Dziwna, Selina, kłot, tym_janek, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnessa woooow ale niespodzianka! Ładna beta, dasz radę do piątku
Powiedziałaś już mężowi?
Kuzmoni tak 3cia i niech ich więcej nie będzie! W sensie, zeby się udało
Niestety estradiolu nie zbadałam, bo babka w Diag mnie zszokowała, że hormony to tylko rano mam badać Gdzie ja nie raz badałam proga czy estradiol właśnie popołudniu... echh. TrudnoAgnessa lubi tę wiadomość
-
wyjeżdżam do Portugalii na 10 dni, tak z mężem Mam nadzieję że to nam dobrze zrobi...akurat wtedy zaczynają się dni płodne.
Agnessa ! oby beta przyrosła! trzymam mocno kciuki, bo dawno nikt tutaj takich cudownych wieści nie przekazałAgnessa, Selina lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Mężowi powiedziałam a raczej pokazałam wydruk jak tylko wróciłam z pracy. Był chyba w szoku , czyta: "84...kobiety po menopauzie, co to znaczy?" A tam normy od menopauzy się zaczynają. Ja no to pokazuje palcem i, że "czwarty tydzień", on w jeszcze większym szoku: "ale jak już czwarty?" Moje tłumaczenia jak to się liczy na marne
Kłot, super że wyjeżdżacie. Portugalia jest piękna. Tylko, wiesz, płodne, niepłodne, na razie może lepiej nie skupiaj się na tym.
Selina, a jak wyniki badan po tym twoim scratchingu? Mieli ci chyba endu zbadać histopatologicznie? -
Wiem wiem. Postaram się o tym nie myśleć tylko uprawiać miłość dla sportu co 2 dni
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nick nieaktualnyAgnessa wrote:Dziewczyny, nie wierzą, że dzieje się to na prawdę, ale chyba jestem w ciąży
Dziś, 11/12dpo, z głupa zrobiony test, żeby się przekonać że jak zwykle nic. Oczywiście biel, po chwili sięgam po niego, żeby wyrzucić a tam majaczy jakiś cień cienia. No i oglądanie z każdej strony, że na pewno zepsuty jakiś i w ogóle. No ale nie wytrzymałam i po drodze do pracy strzeliłam sobie betę (tak to jest mieć lab koło domu...). I nie wiem jakim cudem ale wyszło 84...
Nie mam absolutnie żadnych objawów, poza kłuciem jajnika, ale to było co miesiąc, cycki flaczki jak nigdy, nic a nic inaczej.
Jestem przerażona, nie wiem jak wytrzymam do piątku do kolejnej bety.
To jest mój pierwszy cykl na lamettcie, były dwa jajca... 12 cykl faktycznych starań, w sumie 14. Trzy dni temu pierwsza rocznica ślubu.
O rany...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 22:28
-
nick nieaktualny
-
Agnessa!!! Cudowne wiadomości! Gratuluję i trzymam mocno mocno kciuki za ładny przyrost Ale się cieszę
Selina, pani w laboratorium to patałach, akurat estradiol czy progesteron można o dowolnej porze. Ale jak cie to pocieszy to powiem Ci, że z tyłu głowy mi się kołacze, że pregnyl i ovi zakłócają wyniki estradiolu, więc lepiej go badać przed podaniem zastrzyku Nie mam teraz tego jak sprawdzić tak na 100% bo wypoczywam nad morzem ale tak mi się coś wydaje.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny