Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Mi oprócz krwawienia jak @ nic nie było w zaleceniach miałam oszczedny tryb życia przez 3 tygodnie i miesiąc bez seksu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dzięki za info Selina, dziś były tylko 2 kawy.
Drink wieczorem był...muszę się ogarnąć.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Selina ja w poniedziałek miałam zabieg we wtorek byłam w pracy. Mam prace siedząca. Chodzi o to żeby nie dźwigać i dać odpocząć
-
Selina cieszę się, że trafiłaś na takiego fajnego lekarza. Ja miałam dwie histeroskopie w znieczuleniu ogólnym i na drugi dzień też czułam się dobrze, byłam w pracy. Ale to pewnie każdy inaczej przechodzi.
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśliSelina lubi tę wiadomość
-
Dziwna wrote:Mi oprócz krwawienia jak @ nic nie było w zaleceniach miałam oszczedny tryb życia przez 3 tygodnie i miesiąc bez seksu
Omg miesiąc bez seksu? Który chłop to zniesie hehe. Dziewczyny byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u Meduzi. Mialam usg 3d i powiem wam, że jestem mega zadowolona z wizyty. Od lekarza bije spokoj, nie ma się wrażenia że traci się u niego czas. Potwierdził, że HBA 67% to wskazanie na inseminacje bo to znaczy, że co 3 plemnik jest zdolny do zapłodnienia. Pytałam o in vitro, powiedział że na razie wskazań nie widzi, co jest dla mnie ważne, bo nie naciaga. Mam na razie chodzic na monitoring, a we wrześniu IUI,jak już zrobię wirusologie,bo mam nieważna. No i powiedział mi, że strasznie jestem zestresowana a przecież będzie dobrze. Bardzo przyjemny człowiek. Wydaje mi się, ze mężowi sie też spodoba. Mąż musi jeszcze chromatyne zrobić, iludniowa wstrzemiezliwosc trzeba mieć przed badaniem. Orientujecie sie może bo zapomniałam zapytać.tym_janek lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam mieszane odczucia odnośnie clexanu skoro mam mthfr tylko w układzie hetero ... wiem, że to dobry lekarz i zna moje wątpliwości odnośnie tego leku zwłaszcza po 2 poronieniach gdzie ciąże były na zastrzykach a zdrowa córka bez niczego ( ale nie badał mi w pierwszej ciąży ddimerów)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobermanica wrote:Chromatyna 4 dni ... mój tak robił miał cały komplet: seminogram, chromatyna i trap
Dzieki!
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Selina wrote:Anuśla super, że lekarz Ci przypadł do gustu Możliwe, że jak wrócimy do gry i będę chciała jeszcze IUI zrobić, to pójdę może do niego
Bede zdawac relacje w takim razie. Pytal nawet czy mialam laparoskopie co chyba dobrze świadczySelina lubi tę wiadomość
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Selina to kciuki żeby cię posprawdzali i żeby było ok
U mnie takie zaostrzenia po zabiegu bo z histeroskopii zrobiła się histero laparoskopia. Może dlatego takie zakazy. Ale z drugiej strony jakbym miała najpierw mieć histeroskopie a potem znowu wycięcie przegrody to bym nie chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 13:15
Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualnyDziwna wrote:Selina to kciuki żeby cię posprawdzali i żeby było ok
U mnie takie zaostrzenia po zabiegu bo z histeroskopii zrobiła się histero laparoskopia. Może dlatego takie zakazy. Ale z drugiej strony jakbym miała najpierw mieć histeroskopie a potem znowu wycięcie przegrody to bym nie chciała
Ostatnie dni nie czuję się najlepiej. Mam straszne plamienia brunatne+dziwne prawie czarne "gluty" czy jak to nazwać Może to dlatego, że Bromka odstawiłam? Albo to te polipy, sama nie wiem. Nigdy nie miałam aż tyle i w takiej ilości. Dopiero dziś jest lepiej, zapisałam na noc wczoraj żel p.infekcji, bo mnie trochę piecze czasem tak o, bez niczego i czasem podczas