Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:No wlasnie jak zyc! hehe
Co do Zawoi, to dosc dobrze znam te tereny, bo szwagra mam z tamtych okolic A na Babiej byliscie?
Byliśmy i był taki wiatr i mgła, że myślałam, że nas zwieje, przysięgam, po górach chodzę nie od dziś, ale takiego wiatru nie przeżyłam. No ale Babia to Babia, taki jej urok:)Selina lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kłot, wszystko w życiu dzieje się po coś, więc mam nadzieję, że i Ty niedługo dojdziesz do takiego wniosku. Ja do dziś nie mogę przeżałować, że straciłam 8 lat życia na męczenie się w związku, w którym nie byłam szczęśliwa. No ale wtedy to się myślało inaczej, rozstać się?? jak to!! no nie wyobrażałam sobie tego. Z czasem człowiek dojrzewa... i dziś jestem szczęśliwa, że nie jestem z żadnym ze swoich byłych, jakoś los czuwał jednak.
Mundial? cholercia, ja też nie wiem dlaczego on się skończył, fajna rozrywka na wieczór była. A Chorwatów żal..... kibicowałam im do końca. walczyli dzielnie, ale wygrali sprytniejsi.
Selina, no ja tak jak Dziwna, uważam, że ból piersi jest zarezerwowany na II fc, hihi, no to czego nie rozumiesz?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:No właśnie na 2 fazę. Teraz 2 faza a bólu już nie ma. Jakby się powtorzylo to badanie hormonów albo usg piersi zrobię
Powiedzcie mi czy jak będę brała antyki, to mogę jednocześnie brać Miovarian? Chciałam sobie już regulować te moje szalone owulację i pęcherzyki giganty, może tym mi się trochę uda, tylko nie wiem jak to się ma z antykami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:A kiedy ostatnio badałaś hormony?
Powiedzcie mi czy jak będę brała antyki, to mogę jednocześnie brać Miovarian? Chciałam sobie już regulować te moje szalone owulację i pęcherzyki giganty, może tym mi się trochę uda, tylko nie wiem jak to się ma z antykami
Móc pewnie możesz, tylko pytanie po co. Miovarin teoretycznie ma pomóc unormować gospodarkę hormonalną tak aby wspomóc prawidłową owulację. Antyki mają na celu ustabilizować hormony na poziomach, które uniemożliwiają owulację. Nie sądzę aby działania miovarinu było na tyle silne aby zaburzyć działanie antyków (bo wtedy byłby pewnie na receptę), no ale zasadniczo jak oba te środki działają antagonistycznie to trochę szkoda żołądka i wątroby na takie mixy. To troszkę tak jakby ktoś jednocześnie brał leki pobudzające i uspokajające... albo zadziała silniejszy albo organizm totalnie zgłupieje.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny