Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Mnie też zwykle tłumaczyli co i jak, ale i tak tego nie czailam jakieś troj linijne endometrium poskzywlai a ja nic takiego nie widziałam, pęcherzyki nawet czasem jak pokazują, to hmm no widzę jakaś plamę, ale jakby mi ktoś pokazał tak jak Żaneta swoje usg, to za cholerę nie potrafiła bym odczytać tego
Selina lubi tę wiadomość
Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Dziewczyny, pół Krakowa dziś zeszłam za Conceive plus i dupa. Zależy mi na czasie, bo dobrze by było żebym do środy go gdzieś dorwała. Znacie jakąś aptekę stacjonarna, gdzie jest duża szansa że będzie? Albo internetowa, żeby w miarę szybko doszło? Co do ACC, u nas odpada, mam astmatyka, który ma silną reakcję po tego typu wyksztus ych specyfikach, nie chce mu krzywdy zrobić jakies jeszcze pomysły żeby zmniejszyć lepkość?
Co do lepkości to chyba tylko duża ilości wypitej wody z 2-3l dziennie, najlepiej srednio zmineralizowanej, nie źródlanej. Jeśli ruchliwość też macie gorszą, to znowuż słyszałam o wypiciu kawy albo szklanki Coli pół h przed stosunkiem. Podobnież kofeina pobudza ich ruch -
Moj ma po 1,5 roku lepkosc nareszcie w normie, jedyne co zmienil to zaczal brac wit. C w proszku.
fiorella82 lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiee mnie poprostu zastanawialo czy tych plamek czarnych nie jest za duzo hehe
Takto mialam powiedziane ze owulacja byla itp tylko pozniej jak sama na to spojrzalal to sie tak zastanowilam:P
A co do conceive plus mysmy zamawiali z allegro odbior w paczkomacie byl na drugi dzien -
nick nieaktualnyDziwna wrote:Nie analizuj zbytnio bo niedługo będziesz miała obsesję
Ależ dziś paskudnie na zewnątrz Nie mogliśmy się zwlec rano i nie pojechałam na badania. Muszę jutro je załatwić (morfologia itp.), to w sumie chore, że do szpitala trzeba samemu wszystko robić s wielu szpitalach wszystko robią na miejscu. No pocieszam się tylko faktemz że szybciej wtedy pójdzie jak ja to przyniosęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:56
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Ja mogłabym mieć w szpitalu ale żeby było szybciej sama zrobiłam. Bo jak miałam badania nie starsze niż 3 dni to od razu mogłam iść na zabieg. A gdybym czekała na wynik wszystko by się przeciagalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gdzie przyjmuje Sydor? Nie moge sie dodzwonic.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualny
-
Do tego Novomedu sie wlasnie nie moglam dodzwonic. Sprobuje na Grzegorzeckiej.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualny