Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się chyba przeziębiłam bolą mnie zatoki, oczy trochę lzawia. Jadę zrobić morfologię i elektrolity przed piątkową histero i chyba znów z tego dupa będzie... Przecież jak coś źle wyjdzie, bo jest jakaś infekcja to nie zrobią mi zabiegu Wiecie co już nie wiem czy się śmiać czy płakać, bo kurwa mać ileż można. W kolko coś.
Mąż dziś był u anrdologa nowego. Ogólnie wyniki ma ok, ale nie podoba mu się ta ciągła lepkość w nasieniu. Dostał antybiotyk na 21dni, bo to może być przez jakiś stan zapalny i Agapurin na poprawę krążenia w jądrach. Jedziemy za 3tyg.na urlop, to on pewnie na słońce nie będzie mógł wychodzić heh, jak tam praży non stop -
Wiesz co w sumie nie chce zmieniać ale moja lekarka jest strasznie zajęta. Uwielbiam ją ale czasem nawet nie odpowiada na smsy. Teraz zaczniemy 10cs bo czuje ze @ przyjdzie w niedziele. Moja lekarka kazała mi przyjsc dopiero po Nowym roku jak nic się nie uda i ze wtedy ruszymy z pelna diagnostyką. Ja się troszke zaczynam niecierpliwic a nie chcę tak napierac skoro pisała żeby czekać. Pomyslalam tylko ze jeśli mam czwkac do Nowego Roku przed pełną diagnostyką to moze chociaż zrobie gdzieś monitoring w poleconym miejscu... uważasz ze to zly pomysł..?
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Nie wiem czy dobry czy zły. Jak cały czas ogląda cię jeden lekarz to ma jakiś obraz twojego przypadku a tak jak raz jeden raz inny to w jaki sposób przekazesz swojej lekarce co było na monitoringu.
Najlepiej żeby lekarka poleciła lekarza takiego który w podobny sposób prowadzi pacjentów.
To jest tylko moje zdanie. Ale ja przez ostatnie 5 lat wielu lekarzy zeiedzilam i wiem że jeden drugiemu nie równy.
A i cena niektórzy lekarze za monitoring biorą po 30 PLN a są i tacy w klinikach że po 200Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualnybasia1987 wrote:Wiesz co w sumie nie chce zmieniać ale moja lekarka jest strasznie zajęta. Uwielbiam ją ale czasem nawet nie odpowiada na smsy. Teraz zaczniemy 10cs bo czuje ze @ przyjdzie w niedziele. Moja lekarka kazała mi przyjsc dopiero po Nowym roku jak nic się nie uda i ze wtedy ruszymy z pelna diagnostyką. Ja się troszke zaczynam niecierpliwic a nie chcę tak napierac skoro pisała żeby czekać. Pomyslalam tylko ze jeśli mam czwkac do Nowego Roku przed pełną diagnostyką to moze chociaż zrobie gdzieś monitoring w poleconym miejscu... uważasz ze to zly pomysł..?
Jak moge doradzic to calkiem niezly pomysl no skonsultowac sienie zawsze mozna ja mialam czas ze trzymalam sie jednego dopiero gdy wybralam sie do inngo tak o zeby skonsultowac co powie czy to samo czy cos innego i zlecil mi badanie po ktroym wyniku sie okazalo ze trzeba mi lek
Skonsultowac porownac nigdy nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:A on specjalista w jakiej dziedzinie? Niepłodności?
Wiesz to jest ginekolog poloznik ale jest naprawde super jako lekarz i jako czlowiek
Lekarz z powolaniem jesli ktos ma problemy ze strony ginekologicznej ( takie jak ja teraz rozwiazuje)
To jest naprawde godny polecenia tylko ciezko.sie dostac . Ja czekalam 2 miesiace na wizyte prywatna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Racja, zadaje pytania jak jakaś gówniara hehe przecież żadna z Was nie wie co lekarz na to. Chce już piątek wieczór i leżeć sobie z serialem w łóżeczkuWszystko ma swój czas...