Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasia1987 wrote:Jednak chyba spróbuje nic nie stracę. To polecacie kogoś w Krk ?
Pewnie ze nie tracisz a moze akurat uslyszys cos innego i sobie porownasz
Co do polecenia ja niestety nie pomoge bo tak jak pisalam ja mykam poza krk wiec w sumie niezbyt moge kogos tutaj polecic ale napewno dziewczyny tutaj kogos maja
Albo wpisz sobie w neta polecani ginekolodzy krk i poczytaj sobie opinie lub moze ktos z blizszego otoczenia ma kogos wartego polecenia
Ale napewno jakas kobietka tutaj tez kogos poleci
Ogolnie masa jest ich wszystkich minusy takie ze do dobrego lekarza to kolejki nawet i prywatnie ehh -
basia1987 wrote:Jednak chyba spróbuje nic nie stracę. To polecacie kogoś w Krk ?
Sobiesław Kaszowicz CliniCare.
Takiego lekarza jak on szukać ze świeczką
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Chodzi o to że czasami lekarze przymykaja oko. A np jak lezalam na śniadeckich w klinice laryngologii to tam nic nie odpuścili nawet jak miałam górne granice normy to nie dopuścili do zabiegu zanim wyniki się nie poprawia
-
Selina trzymam kciuki za Twoją histero.
Dziewczyny czy warto robić badania androstedionu, ft 3 i ft4? Poza tsh i anty tpo (które mam bardzo dobre) nie robiłam nigdy tych badań, a widzę, że często się przewijają w podstawowych badaniach innych staraczek.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyAnuśla wrote:Selina trzymam kciuki za Twoją histero.
Dziewczyny czy warto robić badania androstedionu, ft 3 i ft4? Poza tsh i anty tpo (które mam bardzo dobre) nie robiłam nigdy tych badań, a widzę, że często się przewijają w podstawowych badaniach innych staraczek.
Zbadaj, oczywiście. Zbadałabym też to, co mnie gin kazał czyli testo, dheas i shbg (te trzy w 3-5dc)Anuśla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja klepię nadgodziny w tym miesiącu, coby mieć na badania w przyszłym. W diagnostyce normalnie można poprosić o kartę zniżkową? Selina, ktoś Ci już zinterpretował te 3 badania, o których mówiłaś? Czy dopiero przed histero je pokażesz?
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyAnuśla właśnie siedzę w szpitalu i czekam na zabieg, nie wzięłam tych wyników ze sobą. W ogóle zapomniałam wydrukować wynik chlamydii i mąż leciał do pracy mi druknac dobrze, że pracuje niedaleko. Echh zakręcona jestem.
Nikt mi nie interpretował tych wyników, ale na poniedziałek jestem umówiona rano dr M., to on rzuci okiem, ale z tego co wiem są ok -
Selina ty masz histero diagnostyczna? Czy w razie czego to zrobią zabieg
Bo u mnie jak się okazało że trzeba to za jednym razem zrobili wszystko. A laska z innego wątku miała też histero diagnostyczna okazało że jest przegroda to powiedzieli po zabiegu że jest i że ustala termin na przegrodeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:05
Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualnyDziwna wrote:Selina ty masz histero diagnostyczna? Czy w razie czego to zrobią zabieg
Bo u mnie jak się okazało że trzeba to za jednym razem zrobili wszystko. A laska z innego wątku miała też histero diagnostyczna okazało że jest przegroda to powiedzieli po zabiegu że jest i że ustala termin na przegrode