Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelina wrote:Jak ktoś się parę lat stara, to już nie zawsze jest to takie fajne ja jak mam przymusową przerwę w staraniach, to się bardziej cieszę niż jak wracamy do gry, no ale ok, są różne etapy. Podczas przerwy mam wolniejsza głowę, nie muszę pilnować żadnych supli ani nic, można pić kiedy się chce a nie uważać, że jest 2fc to może się jednak nie napiję... Ja tęsknię za życiem sprzed starań, bo jestem już dość zmęczona, ale i pogodzona i przyzwyczajona, tym co jest teraz
A co do picia, ponoć dzieci najlepiej robi się w towarzystwie alkoholu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Próbowałam i po alko i nawet po ziole hehe niestety, nic nie dało efektu.
Sprawdzali Ci betę teraz w szpitalu? Jak się czujesz ogólnie? Czy niemalże jest już przy Tobie? -
To sa trudne tematy, nawet z najbliższymi trudno o tym mówić. Jeśli Ci lepiej tak to znosić to nie ma w tym nic dziwnego, zawsze mozesz tutaj przelewać żale. Czyli jak nie urosnie beta to nie bedzie laparo? Co do starań to niestety po tych kilku latach nie jest to fajne. Żadna z tych sytuacji nie jest dobra,ale trzeba walczyć dalej i czekac w kolejce po swoja nagrodę.
fiorella82 lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Wczoraj mi spadło, dziś nie miałam robionego jeszcze. Czuję się dobrze fizycznie. Chyba wolałabym się czuć źle, może by to było łatwiejsze, bo głowa nie zajęta niczym zaczyna świrować. Jestem sama, niemąz przyjedzie po pracy. Ja jestem z tych co wolą cierpieć w samotności. Nie powiedziałam o sytuacji nawet mamie... Taki jestem trochę dzik
Ja za to muszę wszystkim (no bez przesady, tym którym ufam) powiedzieć, mama moja też wiedziała i to od razu. W sumie chyba lepiej że wie.
Ale tak jak Anuśla pisze, jak nie lubisz się dzielić z otoczeniem takimi przejściami z to masz od tego nasfiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Fiorella co tam u ciebie? Jesteś już w domu
-
nick nieaktualnyFiorella współczuję Ci bardzo tych przeżyć Myślisz że dostałaś już @ normalnie? Bo przy takiej becie to chyba nie powinien przyjść? Mówiłaś lekarzowi?
Btw który lekarz się Tobą zajmuje?
Wierzę, że jajnik nie jest z zarodkiem i wkrótce się wszystko wyjaśni. Najważniejsze, że to nie pozamaciczna.
Trzymaj się tam mocno! Trzymamy kciuki za Ciebie żeby się wszystko dobrze skończyło -
nick nieaktualnySelina wrote:Fiorella współczuję Ci bardzo tych przeżyć Myślisz że dostałaś już @ normalnie? Bo przy takiej becie to chyba nie powinien przyjść? Mówiłaś lekarzowi?
Btw który lekarz się Tobą zajmuje?
Wierzę, że jajnik nie jest z zarodkiem i wkrótce się wszystko wyjaśni. Najważniejsze, że to nie pozamaciczna.
Trzymaj się tam mocno! Trzymamy kciuki za Ciebie żeby się wszystko dobrze skończyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:02
-
Dobrze, że zostajesz na oddziale i że sie Tobą zajęli, no i że dr zaglada. Kiedy znowu badasz bete?
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze w takim razie, że Cię skierował do szpitala. Oddzywaj się tutaj do nas co u Ciebie
Czy któraś z Was wie czy progesteron stosowany dopochwowo (Besins) wyjdzie w badaniu krwi?
Mam proga 45ng (7-8dpo), Dupek w badaniu krwi nie wychodzi to wiem, ale zastanawiam się jak jest z tym lekiem dopochwowym. To by było dziwne gdyby swój miała aż tak wysoki, więc na 99% musi wyjść we krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 16:31
-
nick nieaktualnySelina wrote:Dobrze w takim razie, że Cię skierował do szpitala. Oddzywaj się tutaj do nas co u Ciebie
Czy któraś z Was wie czy progesteron stosowany dopochwowo (Besins) wyjdzie w badaniu krwi?
Mam proga 45ng (7-8dpo), Dupek w badaniu krwi nie wychodzi to wiem, ale zastanawiam się jak jest z tym lekiem dopochwowym. To by było dziwne gdyby swój miała aż tak wysoki, więc na 99% musi wyjść we krwi -
Ja też nie pomogę. Brałam besins ale nie robiłam proga. Ale wynik super
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Mogę się jutro spytać M.troche poszperałem w internetach, ale nic na ten temat nie znalazłam. ale swoją drogą wynik marzenie Oby to była dobra wróżba!
Dziękuję, jeśli możesz to zapytaj Najważniejsze w tym jest to, że stosuję go dopochwowo -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Nie no wynik super, ale zafałszowany lekiem, ciekawe jaki jest mój prawdziwy
Teraz jak nie wyjdzie, to będę miała chociaż spokojną głowę, że z progiem było wszystko okWszystko ma swój czas... -
nick nieaktualny
-
Fiorella i jak tam u Ciebie?
fiorella82 lubi tę wiadomość
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
"Nie bój się, tylko wierz."