X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Krakowianki starające się o dziecko.
Odpowiedz

Krakowianki starające się o dziecko.

Oceń ten wątek:
  • Dziwna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o bromka to ja osobiście spotkałam się tylko z przyjmowaniem na noc ja zaczynałam od 1/4 tabletki obecnie 1 na noc

Wszystko ma swój czas...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam dziś i u mnie biel tak jak myślałam, trudno. @ przyjdzie w niedzielę albo w poniedziałek

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak dziś już @ przyszła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina, przykro mi. Moze w następnym, okraglym 10. cyklu sie uda. ;) Powodzenia!
    Widzę, ze ponownie CLO, to jednak zwiększa szanse. :)
    A Ty bralas coś kiedys na pękanie pęcherzyków?

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina, to się nazywa złośliwość organizmu. Mam identycznie - gdy tylko zatesttuję, po południu przychodzi małpa! A jak się czujesz po clomidzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) My dzisiaj zaczynamy 20 tydzień :) Młoda jest małą akrobatką, bo dzisiaj to nie śpię od 4, takie sądzi kopniaki;p Za tydzień mamy usg połówkowe i już się nie mogę doczekać! Oczywiście robimy je na ul. Felińskiego tak jak pierwsze prenatalne. Szczerze polecam ten zakład.
    Miłego dnia kochane krakowianki :*

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe, tak się cieszę, gdy piszesz! Od razu jakoś dzień się robi piekniejszy:-) Czyli jesteś już na półmetku? Dobrze się czujesz? Super, że mała jest zwiercona, w ten sposob uspokaja mamę, że wszystko u niej w porządku.

Felińskim się zainteresuję, gdy już uda mi się począć dziecko, na razie wszystkie próby nieudane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mela nigdy nic na pękanie nie brałam, nie wiem czy pękały, ale chyba tak bo prog na to wskazywał no i był w ból owulacyjny. Zobaczę teraz czy dostanę dostanę. Próbuje się wbić na poniedziałek na monit

Anna Stesia teraz czuję się zupełnie dobrze, w zeszłym roku miałam straszne uderzenia gorąca i zawroty głowy. Póki co jest ok :) Jeszcze 3 tabletki zostały

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina, to dobrze, że lepiej tolerujesz ten lek, bo przy upałach, które się zbliżają uderzenia gorąca to nic fajnego. A moglabyś powiedzieć, gdzie miałaś robioną histeroskopię? Wydaje mi się, że będę zmuszona się jej poddać i szukam jakiegoś sensownego miejsca.

• Asasa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe wrote:
    Hej dziewczyny :) My dzisiaj zaczynamy 20 tydzień :) Młoda jest małą akrobatką, bo dzisiaj to nie śpię od 4, takie sądzi kopniaki;p Za tydzień mamy usg połówkowe i już się nie mogę doczekać! Oczywiście robimy je na ul. Felińskiego tak jak pierwsze prenatalne. Szczerze polecam ten zakład.
    Miłego dnia kochane krakowianki :*
    Agnesqe a do lekarza też chodzisz na felińskiego? Ja właśnie się dowiedziałam, że się udało i teraz nie wiem gdzie mam iść na pierwszą wizytę, mój lekarz na wolny termin dopiero za miesiąc.

UAtCp1.png
    mhsv9vvj0znnlhyf.png
  • Anelka Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł Babinki !
    Ciepłeko, cieplusio :D

ja dziś pierwsze genetyczne na Felińskiego, nerwy mam od rana :( oby było wszystko dobrze !
    Od wczoraj wróciłam do pracy, nie wiem na ile zobaczymy, w czwartek gin wiec zobaczymy co z szyjką.

Trzymajcie kciuki !

yUD8p2.png VcYSp1.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anelka wrote:
    Helloł Babinki !
    Ciepłeko, cieplusio :D

ja dziś pierwsze genetyczne na Felińskiego, nerwy mam od rana :( oby było wszystko dobrze !
    Od wczoraj wróciłam do pracy, nie wiem na ile zobaczymy, w czwartek gin wiec zobaczymy co z szyjką.

Trzymajcie kciuki !

Trzymam aż mi bieleją kłykcie! Daj znać potem, co i jak. Musi być dobrze! <3 <3 <3

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asasa wrote:
    Agnesqe a do lekarza też chodzisz na felińskiego? Ja właśnie się dowiedziałam, że się udało i teraz nie wiem gdzie mam iść na pierwszą wizytę, mój lekarz na wolny termin dopiero za miesiąc.

Gratulacje! <3

• Asasa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Gratulacje! <3
    Na razie może nie dziękuję :-), trzymajcie kciuki. Ktoś poleci mi jakiegoś lekarza?

UAtCp1.png
    mhsv9vvj0znnlhyf.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asasa wrote:
    Na razie może nie dziękuję :-), trzymajcie kciuki. Ktoś poleci mi jakiegoś lekarza?

Nie wiem, jak wygląda u niej sprawa ciąży, gdyż jeszcze nie miałam tej przyjemności, ale od lat chodzę do doktor Lenart i mogę ją polecić jako świetnego lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asasa gratulacje :)

Ja niestety lekarza nie polecę, bo ich zmiany i żadnemu tak w 100% nie zaufałam

• Anelka Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za kciuki !

Wszytko dobrze ! <3

Pani doktor, wpuściła córke wiec od poczatku do konca była ze mną, pani doktor wszystko jej opowiadała co widzi i co mierzy. Na koniec wybrala sobie zdjecia i ona dostała swoje a my swoje :)

Dzidziuś to starszny leniuszek, spał i nie chciał sie odwracac wiec badanie trwało długo bo wszystkie parametry musiały być zmierzone. Przez to ze nie chcial sie odwracać , pani doktor posprawdzała wiecej niz trzeba było :D co mnie cieszy jeszcze bardziej. Następne w połowie lipca, sprawdzimy czy przeczucie pani doktor co do płci się sprawdzi :)

Miłego dnia Babinki !

Anna Stesia, Selina lubią tę wiadomość

yUD8p2.png VcYSp1.png
  • Asasa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Asasa gratulacje :)

Ja niestety lekarza nie polecę, bo ich zmiany i żadnemu tak w 100% nie zaufałam
    Nie dziękuję :-)
    Selina jesteś bardzo sympatyczną osobą, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, dlatego życzę Ci z całego serca aby Tobie też niebawem się udało. A na pewno tak będzie. :-)

Anna Stesia, Selina lubią tę wiadomość

UAtCp1.png
    mhsv9vvj0znnlhyf.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anelka wrote:
    Dziękuje za kciuki !

Wszytko dobrze ! <3

Pani doktor, wpuściła córke wiec od poczatku do konca była ze mną, pani doktor wszystko jej opowiadała co widzi i co mierzy. Na koniec wybrala sobie zdjecia i ona dostała swoje a my swoje :)

Dzidziuś to starszny leniuszek, spał i nie chciał sie odwracac wiec badanie trwało długo bo wszystkie parametry musiały być zmierzone. Przez to ze nie chcial sie odwracać , pani doktor posprawdzała wiecej niz trzeba było :D co mnie cieszy jeszcze bardziej. Następne w połowie lipca, sprawdzimy czy przeczucie pani doktor co do płci się sprawdzi :)

Miłego dnia Babinki !

Wspaniała wiadomość :-) A dla starszej siostry to pewnie też bylo spore przeżycie, ośmiolatka już wiele rozumie i też się pewnie emocjonuje. A przeczucie pani doktor jest zliżone do Twojego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asasa wrote:
    Nie dziękuję :-)
    Selina jesteś bardzo sympatyczną osobą, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, dlatego życzę Ci z całego serca aby Tobie też niebawem się udało. A na pewno tak będzie. :-)
    Ojej bardzo Ci dziękuję :) to było bardzo miłe :) Obyś znalazła dobrego lekarza który się Wami zaopiekuje

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ