Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny My dzisiaj zaczynamy 20 tydzień Młoda jest małą akrobatką, bo dzisiaj to nie śpię od 4, takie sądzi kopniaki;p Za tydzień mamy usg połówkowe i już się nie mogę doczekać! Oczywiście robimy je na ul. Felińskiego tak jak pierwsze prenatalne. Szczerze polecam ten zakład.
Miłego dnia kochane krakowianki :* -
Agnesqe, tak się cieszę, gdy piszesz! Od razu jakoś dzień się robi piekniejszy:-) Czyli jesteś już na półmetku? Dobrze się czujesz? Super, że mała jest zwiercona, w ten sposob uspokaja mamę, że wszystko u niej w porządku.
Felińskim się zainteresuję, gdy już uda mi się począć dziecko, na razie wszystkie próby nieudane. -
nick nieaktualnyMela nigdy nic na pękanie nie brałam, nie wiem czy pękały, ale chyba tak bo prog na to wskazywał no i był w ból owulacyjny. Zobaczę teraz czy dostanę dostanę. Próbuje się wbić na poniedziałek na monit
Anna Stesia teraz czuję się zupełnie dobrze, w zeszłym roku miałam straszne uderzenia gorąca i zawroty głowy. Póki co jest ok Jeszcze 3 tabletki zostały -
Selina, to dobrze, że lepiej tolerujesz ten lek, bo przy upałach, które się zbliżają uderzenia gorąca to nic fajnego. A moglabyś powiedzieć, gdzie miałaś robioną histeroskopię? Wydaje mi się, że będę zmuszona się jej poddać i szukam jakiegoś sensownego miejsca.
-
Agnesqe wrote:Hej dziewczyny My dzisiaj zaczynamy 20 tydzień Młoda jest małą akrobatką, bo dzisiaj to nie śpię od 4, takie sądzi kopniaki;p Za tydzień mamy usg połówkowe i już się nie mogę doczekać! Oczywiście robimy je na ul. Felińskiego tak jak pierwsze prenatalne. Szczerze polecam ten zakład.
Miłego dnia kochane krakowianki :* -
Anelka wrote:Helloł Babinki !
Ciepłeko, cieplusio
ja dziś pierwsze genetyczne na Felińskiego, nerwy mam od rana oby było wszystko dobrze !
Od wczoraj wróciłam do pracy, nie wiem na ile zobaczymy, w czwartek gin wiec zobaczymy co z szyjką.
Trzymajcie kciuki !
Trzymam aż mi bieleją kłykcie! Daj znać potem, co i jak. Musi być dobrze! -
Asasa wrote:Na razie może nie dziękuję , trzymajcie kciuki. Ktoś poleci mi jakiegoś lekarza?
Nie wiem, jak wygląda u niej sprawa ciąży, gdyż jeszcze nie miałam tej przyjemności, ale od lat chodzę do doktor Lenart i mogę ją polecić jako świetnego lekarza. -
nick nieaktualny
-
Dziękuje za kciuki !
Wszytko dobrze !
Pani doktor, wpuściła córke wiec od poczatku do konca była ze mną, pani doktor wszystko jej opowiadała co widzi i co mierzy. Na koniec wybrala sobie zdjecia i ona dostała swoje a my swoje
Dzidziuś to starszny leniuszek, spał i nie chciał sie odwracac wiec badanie trwało długo bo wszystkie parametry musiały być zmierzone. Przez to ze nie chcial sie odwracać , pani doktor posprawdzała wiecej niz trzeba było co mnie cieszy jeszcze bardziej. Następne w połowie lipca, sprawdzimy czy przeczucie pani doktor co do płci się sprawdzi
Miłego dnia Babinki !Anna Stesia, Selina lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Asasa gratulacje
Ja niestety lekarza nie polecę, bo ich zmiany i żadnemu tak w 100% nie zaufałam
Selina jesteś bardzo sympatyczną osobą, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, dlatego życzę Ci z całego serca aby Tobie też niebawem się udało. A na pewno tak będzie.Anna Stesia, Selina lubią tę wiadomość
-
Anelka wrote:Dziękuje za kciuki !
Wszytko dobrze !
Pani doktor, wpuściła córke wiec od poczatku do konca była ze mną, pani doktor wszystko jej opowiadała co widzi i co mierzy. Na koniec wybrala sobie zdjecia i ona dostała swoje a my swoje
Dzidziuś to starszny leniuszek, spał i nie chciał sie odwracac wiec badanie trwało długo bo wszystkie parametry musiały być zmierzone. Przez to ze nie chcial sie odwracać , pani doktor posprawdzała wiecej niz trzeba było co mnie cieszy jeszcze bardziej. Następne w połowie lipca, sprawdzimy czy przeczucie pani doktor co do płci się sprawdzi
Miłego dnia Babinki !
Wspaniała wiadomość A dla starszej siostry to pewnie też bylo spore przeżycie, ośmiolatka już wiele rozumie i też się pewnie emocjonuje. A przeczucie pani doktor jest zliżone do Twojego? -
nick nieaktualnyAsasa wrote:Nie dziękuję
Selina jesteś bardzo sympatyczną osobą, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, dlatego życzę Ci z całego serca aby Tobie też niebawem się udało. A na pewno tak będzie.