Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie wiem czy Was już tutaj pytałam...
Wiecie gdzie w Krakowie zrobię krzywą insulinową 3 punktową? Wszędzie chcą skierowanie od lekarza, bo to badanie z obciążeniem a w innym wątku dziewczyny pisały, że są labo, gdzie robią bez problemu. Wiem, że jeśli mus to mus i najwyżej pójdę w poniedziałek do rodzinnego i poproszę o skierowanie, ale może jednak jest takie miejsce? -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Niestety, nie mam tu zupełnie wiedzy. Pytałaś na Rusznikarskiej? Jest też jakiś punkt na św. Katarzyny i na Czystej (przynajmniej kiedyś był).
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:A w diagnostyce pytałaś?
Zrobię w tym Alab, mam niedaleko siebie. Właśnie idę zbadać glukozę i z tym badaniem pójdę w poniedziałek na insulinę.
Czy glukozę 75mg do badania kupię w aptece?Dziwna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Ale nk to nie ma chyba znaczenia w którym dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Ale mi nic nie mówili że nk robi się w połowie cyklu. A umawiałam się w Prokocimiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 23:27
Dziwna lubi tę wiadomość
-
A co tam słychać u naszych krakowianek przy nadziei?
Anelka - co u Ciebie i córeczki? Jak się czujecie?
Olka89 - jak się masz? Znasz już płeć?
Agnesqe - czy wszystko w porządku? Już bliżej jak dalej!
Kajka - Ty chyba się zaraz będziesz rozpakowywać? Powodzenia!gabrika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie! ciężarne, oddzywajcie się Co tam u Was? Musicie nam dodać nadziei
Ja porobiłam w końcu całą immunologię jaką mogłam (Ana1, te subpopulacje NK, białko C i S i p.ciała p.kardiolipinowe), kwota jaką wydałam była zawrotna, ale co zrobić. Wolę teraz to zapłacić niż kiedyś szukać przyczyn...Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja porobiłam w końcu całą immunologię jaką mogłam (Ana1, te subpopulacje NK, białko C i S i p.ciała p.kardiolipinowe), kwota jaką wydałam była zawrotna, ale co zrobić. Wolę teraz to zapłacić niż kiedyś szukać przyczyn...
Wszystko ma swój czas... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwna a czy Tobie immunolog coś wspominał o badaniu cross match i teście cytotoksycznym? Też się je robi tylko w Prokocimiu. Siostra mi mówi że to też miała badane i że wyszło im (badają się małżonkowie), ze jej limfocyty zwalczają jej męża. Ja myślałam że badanie komórek NK ma to wykazać, ale to jeszcze coś innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 15:06