Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tą krzywą rozumiem, że czasem chcą skierowania, bo się pewnie boją, że przyjdzie im ktoś z nieodkrytą cukrzycą i zrobi się kłopot. Dlatego czasem mówi się, że można przyjść na krzywą z wynikiem gluzkozy sprzed najpóźniej miesiąca. Podpytam zresztą w najbliższym laboratorium. Chcę w przyszłym tygodniu znów iśc na wymazy, ciągle czuję, że z tą moją florą bakteryjną nie jest idealnie.
Selina, dziewczyny tu na forum piszą, że najpierw się robi ANA 1, a potem, gdy coś wychodzi robi się ANA 2 (z mianem i typem świecenia) i - chyba -ANA 3.Dziwna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwna dzięki, a jak z tymi komórkami no u Ciebie? Jaki %? I długo czekałas na wynik? Gdzie dokładnie to badalas i czy dużo kosztuje?
Anna Stesia tak też czytałam, że najpierw ana1.
Jutro chce zbadać te insulinę, wynik glukozy niestety sprzed paru miesięcy mam Zadzwonię i spytam co powiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 01:03
Dziwna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Komórki nk robiłam w prokocimiu bo tam ni mój immunolog kazał. Nie pamiętam ile kosztuje bo robiłam kilka badań coś koło 300. Wynik po ok tygodniu. Mój wynik ponad normę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do Synevo na Basztowej i tam mają cały panel z NK związany, więcej limfocytów się oznacza czy coś, CD coś tam, nie zrozumiałam. To kosztuje 380zl a same komórki NK 300zl, pytanie czy jest sens robić ten cały panel? Nie wiem czy przy staraniach ma on sens?
No i p.ciala Ana kosztują k.70zl
Masakra