Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrażenie, że moja @ robi mi zawsze na złość. Jakby było mi na rękę aby poczekała jeszcze dzień czy dwa, to jest JUŻ. Z kolei jak chcę aby już była to czekam i czekam i już zdąży zakiełkować we mnie nadzieja, robię test... i jest @👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAllende wrote:moja małpa też jest złośliwa. Tyle lat było bezboleśnie, że już nie pamiętam inaczej, a jak tylko się Wam pochwaliłam to właśnie cierpię...
A propo @ uwielbiam skecz Kacpra Rucińskiego o okresie taaakie prawdziwe! Musicie obejrzeć: https://www.youtube.com/watch?v=tNTwxqd6Oqg&t=14s -
Rano myslalam, ze sie skonczyla, bo przez noc nic i rano nic, ale chwile pochodzilam i jakas 2 fala przyszla. No i nadal mnie zalewa Tak wiec jutro na pewno nie pojde, ludze sie, ze w sobote, ale znajac zycie bedzie poniedzialek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 23:18
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualnytym_janek wrote:Rano myslalam, ze sie skonczyla, bo przez noc nic i rano nic, ale chwile pochodzilam i jakas 2 fala przyszla. No i nadal mnie zalewa Tak wiec jutro na pewno nie pojde, ludze sie, ze w sobote, ale znajac zycie bedzie poniedzialek.
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Szczęście takie, że jeszcze @ się nie skończyła, ale przynajmniej czuję się już ok. Trochę coś mnie tam jeszcze pobrzusze pobolewa, ale generalnie dzisiaj już jest do życia.
Ale w tym 2 dniu cyklu jakbyście widziały minę mojego lekarza jak mnie zobaczył... Pierwsze pytanie "Ale nie zemdleje nam tu Pani?". Teraz się z tego śmieję, ale wtedy do śmiechu nikomu nie było. Mam nadzieję, że ten cykl okaże się zielony i już więcej nie będę musiała nigdzie chodzić podczas @, ale jakby, to spytam go przy następnej okazji czy ta moja wizyta na początku cyklu na pewno jest niezbędna.hondek lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek trzymam kciuki, żeby jej nie było przez kilkanaście następnych miesięcy. Niech ta ciocia zatrzyma się swoim kabrioletem w Las Vegas !!
Tak mnie dzisiaj naszło i rozpoczęłam mierzenie temperatury. Nie wiem czy jest sens, bo KAL mierzyła i pokazywało, że owu była, a lekarz sprowadził ją do parteru i powiedział, że ma cykle bezowulacyjne. Jak to jest u Was ? Mierzycie, nie mierzycie ? Już sama nie wiem co robić.tym_janek lubi tę wiadomość
-
Ja mierze, ale nie licze na to, ze temperatura mi pokaze owu. Sprawdzam tylko czy temperatura rosnie (nie wazne czy po owu czy z luf czy po lekach), wazne ze rosnie bo wtedy wiem, ze spadnie i bedzie @, a jak nie rosnie to trzeba bedzie wyludzic od lekarza leki na wywolanie bo inaczej @ z cala pewnoscia sama nie przyjdzie. Juz jedno czekanie ponad 70 dni na @ nauczylo mnie, ze jak nie ma skoku to @ sama sie nie pojawi w moim przypadku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 14:23
hondek lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy jutro na stand up idziemy (wcześniej praca do 14) a w niedzielę do moich rodziców i wieczorem z nimi, teściami i moim bratem z narzeczoną do kina na Listy do M3 Sami na pewno byśmy na to nie poszli a tak wyciągnęliśmy rodziców z domu. Jest święto kina i w sieciowkach bilety po 12zl jutro i w niedzielę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 15:40
-
Z racji tego, że weekend się właśnie zaczął idę dzisiaj z moim M. na imprezę firmową Mam nadzieję, że szybko wrócimy. A jutro przyjeżdża do mnie siostra i wybieramy się na shopping. Chciałabym kupić choinkę, ale zupełnie nie wiem gdzie. Po południu mam gości, a w niedzielę hmm jeszcze nie mamy planów