Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
miłego weekendu wszystkim życzę mój weekend będzie pracowity, ale już zaraz kładę się do łóżka i będę z lubym jakiś film oglądać a jutro oprócz nauki idziemy na imprezę- 30ste urodziny szwagra będzie tort mniam
-
nick nieaktualny
-
a jak u was mija ta deszczowa sobota? mnie nadal piersi bolą, podbrzusze już mniej, choć czuję coś tam. muszę zająć się nauką. mam nadzieję, że się dziś wyrobię i z czystym sumieniem będę mogła świętować
tak z innej beczki jakie wy i wasi faceci mają znaki zodiaku? -
asioczek86 wrote:a jak u was mija ta deszczowa sobota? mnie nadal piersi bolą, podbrzusze już mniej, choć czuję coś tam. muszę zająć się nauką. mam nadzieję, że się dziś wyrobię i z czystym sumieniem będę mogła świętować
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:a jak u was mija ta deszczowa sobota? mnie nadal piersi bolą, podbrzusze już mniej, choć czuję coś tam. muszę zająć się nauką. mam nadzieję, że się dziś wyrobię i z czystym sumieniem będę mogła świętować
nick nieaktualny
-
da się da się my jesteśmy z tych, co potrzebują troszkę więcej czasu na zebranie się i zrobienie badań
pamiętacie jeszcze sprawę śmietnika? otóż dziś przywieźli nam zupełnie nowy i nie trzeba było płacić uff sprawa dla nas się szczęśliwie zakończyła. -
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:da się da się my jesteśmy z tych, co potrzebują troszkę więcej czasu na zebranie się i zrobienie badań
pamiętacie jeszcze sprawę śmietnika? otóż dziś przywieźli nam zupełnie nowy i nie trzeba było płacić uff sprawa dla nas się szczęśliwie zakończyła. -
nick nieaktualny
-
co tam u Was? u mnie nieciekawie