Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanila wrote:Witam wszystkie dziewczyny z kujawsko-pomorskiego mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko abym do was dolaczyla. Jestem z Solca Kujawskiego ( pomiedzy Bydgoszcza a Toruniem). Mam 35 lat, dwoje duzych juz dzieci i teraz zapragnelismy z mezem jeszcze jednej malej istotki w naszym domu, wiec zaczelismy starania, oby byly owocne
misia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vanila wrote:Dziekuje za powitanie, tez licze na owocny cykl. Dwie pierwsze ciaze udaly sie nam za pierwszym razem, zobaczymy jak teraz bedzie,oby tak samo jak kiedys. Chociaz juz wiek nie ten
Powodzenia zatem z kolejną pociechą
I licz się ze słowami pisząc, ze wiek juz nie ten, mając tylko 35 lat, wiele osób tutaj moze sie obruszyc albo zdołowaćIwka lubi tę wiadomość
-
Vanila wrote:Nie chcialam nikogo obrazic piszac o wieku, ale naczytalam sie tyle ze po 35 r.z. szanse na dziecko maleja wiec bardziej o to mi chodzilo, bo ja sie ciagle czuje na 20 lat
Sa tu dziewczyny, które po 35 roku życia dopiero zaczynaja pierwsze starania!
Powodzenia szalona dwudziestko! -
Ja mam kompa u rodziców, niby piętro wyżej ale i tak daleko
-
hej laski, ja niedługo do Polski wracam, ale się cieszę zamierzam po przyjeździe mniej czasu spędzać na owu a więcej w łóżku a prawda taka, że we wrześniu praktyki a od października jak zwykle studia. czyli zero wakacji misia a jak w pracy?
-
Ja właśnie odebrałam swój wynik progesterony w teoretycznym 7dpo i szału nie ma.
Progesteron 10,24 ng/ml
Faza folikularna 0,31 - 1,52
Faza lutealna 5,16 - 18,56
Po menopauzie 0,08 - 0,78
Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74
Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
Ciąży raczej w tym cyklu z tego nie będzie ale chyba dało mi to odp. na pyt. dot. mojego wielkiego ubiegłotygodniowego pęcherzyk i chyba taki wynik świadczy, że uległ on pęknięciu..a kto wie może jakiś CUD
Pozdrawiam -
a u mnie laski wszystko ok, w piątek odebrałam wyniki egzaminu i "Jestem dyplomowaną higienistką stomatologiczną" !!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do priorytety (fasolki), muszę odpuścić na parę miesięcy bo nie mam kasy na mojego gina...misia79, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:a u mnie laski wszystko ok, w piątek odebrałam wyniki egzaminu i "Jestem dyplomowaną higienistką stomatologiczną" !!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do priorytety (fasolki), muszę odpuścić na parę miesięcy bo nie mam kasy na mojego gina...Martuśka lubi tę wiadomość