Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobry wieczór ale miałam ciężki dzień. totalny zapieprz w pracy. jeszcze ta pogoda taka deszczowa.. caly dzien leje. dziewczyny brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne? jestem ciekawa czy długo będę musiała czekać z zajściem qrcze czemu to nie jest takie proste, że decyduje sie na dziecko i juz bomm ciaza ?
a co tam u was?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny bo skoro ja jeszcze staran nie zaczepam. Tzn no na te badania wszystkie musze isc i tego kwasu foliowego pobrac ale jak myslicie warto juz sie starac czy czekac do konca marca? Sama nie wiem. Boje sie ze jakies badania moga wyjsc nie tak a zajde w ciaze iz bedzie zagrozona..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie ja czasami tęsknie do tych dni kiedy nie myślałam o termometrze dniach płodnych itd. nigdy nawet nie przywiązywałam uwagi do tego. A jak zaszłam w ciążę to według tych kalendarzy online powinnam być wtedy już długo po owulacji wiec nie ma co sie sugierować. Owszem to jest przydatne i w ogóle, bo moja wiedza jest już o wiele bogatsza, ale co z tego jak z teorii wiem wszystko a praktyka pod górkę non stop.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się na badaniach nie znam, nawet nie wiem co to oznacza, że masz FT4 ponad normę. ale spokojnie idziesz do lekarza to na pewno Ci coś zaradzi na to .
widzę że teraz to każdy tylko czeka na tą @ . ja też jeszcze się jej nie mogę doczekać a dziś już mija 40dc -
nick nieaktualnyniedługo kończy się luty. wielkim krokiem wchodzimy w marzec i w marcowe testowania, a za moment patrzeć jak i nasze kwietniowe testowania się zaczną
ten czas gdy nie chcemy leci zbyt szybko.. a gdy na coś czekamy leci zbyt wolno. taki życiowy paradoks?
Miłego dnia wszystkim :*gabryśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette.. już niebawem wpadnie tu ekipa kolejnych testerek ...u marzec raczej pójdzie na straty.. więc zapisze się i ja:) ...tylko jeszcze nie wiem na który dzień...
jak napisałaś wyżej... ten czas leci zbyt wolno gdy się na coś czeka.. prawda..prawda ...Paulette lubi tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeniorita wrote:dobry wieczór ale miałam ciężki dzień. totalny zapieprz w pracy. jeszcze ta pogoda taka deszczowa.. caly dzien leje. dziewczyny brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne? jestem ciekawa czy długo będę musiała czekać z zajściem qrcze czemu to nie jest takie proste, że decyduje sie na dziecko i juz bomm ciaza ?
a co tam u was??Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFT4 - 16.37 pmol/l norma - 12.0-22.0 tydzien temu było 26.25
TSH - 0.086 mIU/l norma - 0.27-4.20 tydzien temu było 0,032
ANTY-TPO - 8.13 IU/ml norma <34
ANTY-TG - <10 IU/ml norma <115
To moje dzisiejsze wyniki jest poprawa po tyg wiec chyba mogę po cichu powiedzieć ze jak dostane @ to wracam do starańPaulette lubi tę wiadomość