Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla no i super :) fajnie ze wyniki sie poprawily i bedziesz mogla wrocic do staran :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up ;) ja cały czas czekam na @ wiec daty testowania nie znam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gina z wynikami i oficjalnie wracam po pół roku do starań ;) zapisał Mo clo u duphaston :)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to czekamy razem :) moj termin tez sie zmieni bo sama nie wiem kiedy tej @ sie spodziewac. Drugi dzien na luteinie i nadal cisza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i pewnie niedlugo zacznie sie tu tłoczniej robic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak. chociaż na razie pustki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to widzę, że nie tylko ja czekam na zielone światło :) w grupie raźniej :D dziewczyny jakie suplementy bierzecie? wasi mężowie też coś łykają?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak patrzę na tą pierwszą stronę i muszę prosic o zmianę daty na 9-go bo cykl mi się trochę przestawił i będę na poczatku kwietnia wyczekiwać ciąży :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bierze mace narazie a ja witaminę E, D, oeparol femina, kwas foliowy,

Seniorita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zmieniłam.
    ja biorę kwas foliowy, magnez, wit D3, a mój łyka wit C (bo ma ogólnie taką potrzebe) i kupił coś sobie na jakoś spermy, ale nie pamiętam jak to się nazywa, ale to też jakieś witaminy.

Seniorita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w poniedziałek ide do apteki :) dzieki za informacje
    a co tam u was tak poza staraniami ??

ja od poniedzialku ide na przymusowy urlop bo jest remont w pracy i nie jestem potrzebna :/ dobrze ze to tylko tydzien, bo ja nie cierpie w domu siedziec nie wiem jak ja w ciazy wysiedze na L4 :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoła, dom, szkoła dom. czasem spotkanie z przyjaciółkami, albo jakiś wypad z moim. ogólnie ostatnio u mnie nic ciekawego się nie dzieje. wykańczam się tym czekaniem na @ i jakoś tak na nic ochoty nie mam... ileż to w końcu można? ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też praca dom praca dom gotowanie sprzątanie. Czasem spotkanie z przyjaciółką. A dziś zaczęłam robić wiosenne porządki. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam napisac ze ja jeszcze pije ziola ojca sroki nr 3 na plodnosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jeszcze te sprzatanie. Wiecie ze dzis mialam taka werbe ze mam juz praktycznie na swieta posprzatane? Okna mam umyte w regalach pomyte.. tylko kuchnia mi zostala i lazienka, ale lazienke to non stop sprzatam a i tak sie kurzy strasznie wiec to zrobie przed samymi swietami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    53 dc. 5 d z luteina... a @ nadal brak.. Jeszcze sie okaze ze nie dosc ze z marca jestem wykluczona na testowanie to i na kwiecien sie nie zalapie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette kiedy do gina idziesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana powiedzial ze jak przez 7 dni nie dostane to mam sie zglosic do niego. Dziewczyny na forum pytaly mnie sie kiedy odstawiam lutke bo to wtedy powinna przyjsc @ a on o odstawianiu nic nie mowil i sama nie wiem co mam zrobic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ja w tej kwestii nie pomogę bo nie brałam lutki ;(

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ