Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny. Ja dziś mam taką chcice że loo. Nie często się to zdarza a mój misiek nie miał ochoty bo zły humor praca... Jak go mam przekonać 😂😂😂Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Tajka wrote:Bol owulacyjny może też świadczyć o tym, że owulacja była. Ja zawsze myślalam, że jak mnie kluje to jest jeszcze przed, bo rośnie. A ostatnio mnie kłuło od pt wieczór do pon wieczór.
W sobotę wyszło, że jeszcze niepekniete, a kłuło..A w pon, że pekniete...I też jeszcze kłuło. Więc ja mam tak, że mnie boli przed, w trakcie I po.. No ale nie każdy ma tak samo, wiadomo, zwracam tylko uwagę najlepiej wyczaic na kilku monitoringach:)
Ja też tak mamPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualnyMałaMi90 wrote:Dziewczyny. Ja dziś mam taką chcice że loo. Nie często się to zdarza a mój misiek nie miał ochoty bo zły humor praca... Jak go mam przekonać 😂😂😂
U mnie to zwykle działa 😂😂Znużona, Susanne, Joan, Lalia, Kitka_87, MałaMi90, Martt95, Ladyo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem tu nowa, to 3 albo 4 cykl starań. Dziś 23 dc a okres mam co 27 28 dni. Wyszedł mi taki test, nie wiem co mam myśleć, czy ktoś z was miała podobnie? Na zdjęciu tego nie widsc ale ta słaba kreska jest podbarwiona różowym kolorem.
https://zapodaj.net/upload.html -
Susanne
aaaa to Ty jesteś od Chajzera ! Mogłam się domyślić
Ja to dużo pamiętam co piszecie tylko nie zawsze potem jarzę kto co napisał
a cykle bezowulacyjne nie są krótsze ?
to może siknij jutro ? skoro dzisiaj termin @.
a zdarzały Ci się już plamienia takie jak teraz ?
haha ja teraz chciałam podpatrzeć na mój pierwszy i jedyny wykres z mierzeniem temperatury (w ustach) to widzę, że się zatrzymałam na 17dc i dalej nie mierzyłam to było w lutym i się do tej pory jeszcze nie zabrałam.
Susanne, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacie wiadomości od Boo? Na którą miała mieć wizytę?
Pytanie następne, padło tu już pewnie z tysiąc razy, ale nie pamiętam odpowiedzi. BiCaps B Complex - czy do tego powinnam brać jeszcze folian? Bo w Bicaps jest go 500 mcgboo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNi3zapominajka wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa, to 3 albo 4 cykl starań. Dziś 23 dc a okres mam co 27 28 dni. Wyszedł mi taki test, nie wiem co mam myśleć, czy ktoś z was miała podobnie? Na zdjęciu tego nie widsc ale ta słaba kreska jest podbarwiona różowym kolorem.
https://zapodaj.net/upload.html
Jakis zły link podalas -
nick nieaktualnyNi3zapominajka wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa, to 3 albo 4 cykl starań. Dziś 23 dc a okres mam co 27 28 dni. Wyszedł mi taki test, nie wiem co mam myśleć, czy ktoś z was miała podobnie? Na zdjęciu tego nie widsc ale ta słaba kreska jest podbarwiona różowym kolorem.
https://zapodaj.net/upload.html -
MałaMi90 wrote:Dziewczyny. Ja dziś mam taką chcice że loo. Nie często się to zdarza a mój misiek nie miał ochoty bo zły humor praca... Jak go mam przekonać 😂😂😂
body, body, body !
Ja to ostatnio jak gadał, że nic z tego (on to z takich co mu trzeba podanie i 2 zdjęcia i odpowiednio wcześniej uprzedzić, żeby się nastawił psychicznie) to mu stanęłam przed łóżkiem rozebrałam się do golasa z pytaniem "i co teraz?". Udało się.
Z racji tego, że w dzień przewidywanej owulki (piątek) było wielkie nic z tego, to postanowiłam go zaatakować w sobotę rano. Mówię "nic nie musisz robić". Poszło
Ja to wiem po sobie, że nawet jak mi się nie chce to na samo "no chodź" mi się nie zachce. Musi się postarać mnie przekonać i na odwrót działa tak samo. Body, bielizna, golas, koszula nocna, macanki, głaskanki.Susanne, Lalia, MałaMi90, Martt95, Znużona, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Macie wiadomości od Boo? Na którą miała mieć wizytę?
Pytanie następne, padło tu już pewnie z tysiąc razy, ale nie pamiętam odpowiedzi. BiCaps B Complex - czy do tego powinnam brać jeszcze folian? Bo w Bicaps jest go 500 mcg
Nie.
Czekasz na wyniki kwasu i homocysteiny ? jeżeli kwas będzie wysoko to tym bardziej wyższych dawek nie brać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joan wrote:Susanne
aaaa to Ty jesteś od Chajzera ! Mogłam się domyślić
Ja to dużo pamiętam co piszecie tylko nie zawsze potem jarzę kto co napisał
a cykle bezowulacyjne nie są krótsze ?
to może siknij jutro ? skoro dzisiaj termin @.
a zdarzały Ci się już plamienia takie jak teraz ?
haha ja teraz chciałam podpatrzeć na mój pierwszy i jedyny wykres z mierzeniem temperatury (w ustach) to widzę, że się zatrzymałam na 17dc i dalej nie mierzyłam to było w lutym i się do tej pory jeszcze nie zabrałam.
To lepiej sobie dobrze utrwal mnie w głowie!
Jeżeli cykle bezowulacyjne są krótsze, to by się zgadzała małpa w postaci tego plamienia.
Plamienie już mi się kiedyś zdarzyło. Głownie miało to związek z podróżą. Tak jak pisałam, zdarzały też się skąpe miesiączki.
Mogę siknąć jutro, ale po tym plamieniu, zaczęłam mierzyć też tempę w Bożenie i zapisuje na innej apce. Temperatura jest bardzo niska, więc raczej nic tam się nie okociło.
No ja siebie podziwiam, że daje rade i jeszcze to ciągnę, mimo, że to bez sensu. Ale widzę takie ładne wykresiki u innych, to może i ja się takiego doczekam.
Tylko się najpierw odnajdę w cyklu
Weźcie ze mnie przykład, wygląda na to, że tam jest jakaś wielka walka w mojej macicy, istny armagedon, ale nie przejmuje się, nie czuje się gorsza, natura wie co robi. Widocznie to jeszcze nie teraz.
madziulix3, Lalia lubią tę wiadomość