Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyneczki
Miłego dnia.
Chciałam Wam napisać, że z ciekawości zrobiłam test owulacyjny, w związku z teorią, że w ciąży zawsze wychodzi pozytywny i potwierdzam Wyszedł mi taki pozytyw, że chyba nawet przed owulacją takiego mocnego nie miałamEmilia77 lubi tę wiadomość
-
Hej! Ja uciekam do pracy zaraz, strasznie mnie korciło żeby dziś zrobić test- 10 dzień po owulacji, ale jak wstałam to czym prędzej poszłam się wysiurać żeby nie nasikać do pojemnika
Choć nie wiem czy jutro będę tak silna, podejrzewam że niekarolinka1992 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu -
Hej dziewczyny. U mnie dzieciowy dzień. Opiekuje się chrześnica, bo jej rodzice są na usg 13tc. Potem z cioteczna siostta i jek 3tyg.synkiem mam jechac do lekarza. A po poludniu zapowiedziala sie kolezanka z dwojka dzieci 3lata i 6miesiecy.
A u mnie ni chu chu ;( Żadnego cienia cienia, bladziocha i rozmymłańca. Wieczorem powinna przyjsc małpa, czekam, choć nie chętnie.inaa lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:o! To , to na pewno... puść mi ładne oczko to ciocia ina da Ci mongolskie lekarstwo hihihi !
Hej!
takie wystarczy?? cóż to za mongolski specyfik???
Witam też Chwilkę i życzę owocnych starań, jak z resztą każdej z nas
Emilanka - ja próbowałam co nieco mu tłumaczyć, że nie da się nie myśleć jak co chwila to jajnik boli, to coś, ale on stwierdził, że mam wtedy nie myśleć "O jajnik boli-pewnie owulacja i będzie dziecko", tylko "O jajnik boli - zaraz przestanie". Oj żeby to było takie proste...
Ale i tak najbardziej wkurza mnie to poczucie niesprawiedliwości, że ktoś ma w d__ie, nie dba o siebie, wręcz robi wszystko na opak i mu się udaje bez problemu, a ktoś inny stara się, leczy, ma nadzieję i nic - to mnie chyba najbardziej dołuje jak o tym rozmyślam.
I jeszcze to, że może się nigdy nie udać - tak się tego boje
Ale dzięki dziewczyny za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:39
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
emilkaaa wrote:Inaa juz nie moge sie doczekac ale mam jeszce jeden test, wezme z Ciebie przykład i sikne po południu :p
No tak - jak tak wszystkie będą sikać po południu, wieczorem czy kiedykolwiek pomyślą, to nasza telenowela będzie w nieskończoność "rozmymłana"
Rano zbiórka o 7 i do wc marsz wszystkie, a nie takie rozproszenie!!!Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
hahahha dooobrze sikajcie ... po południu wieczorem... trzeba próbowac hihia tak na serio ja nie mam ani @ ani nadziei hahahah co mi chce udowodnic ten mój organizm.. " wyluzuj bo ja zwariuje?" hahah Mongolskie lekarstwo .. dowiesz sie po południu kochanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:55
-
inaa wrote:hahahha dooobrze sikajcie ... po południu wieczorem... trzeba próbowac hihia tak na serio ja nie mam ani @ ani nadziei hahahah co mi chce udowodnic ten mój organizm.. " wyluzuj bo ja zwariuje?" hahah Mongolskie lekarstwo .. dowiesz sie po południu kochanie
No tak! Oczywiście! Skoro nie z testem, to z medykamentami potrzymasz mnie w niepewności - Ty masz chyba z tego jakąś niezrozumiała dla większości radośćinaa lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Chwilka wrote:Dziewczyny robilyscie moze test owulacyjny z pierwszego porannego moczu i wuszedl wam pozytywny pomimo iz to nie byl dzien plodny?
Chwilko, test owulacyjny nie powinien być robiony z pierwszego porannego moczu, może być zbyt duże stężenie LH przez co zaburzy prawidłowy wynik, najlepiej robić testy ovu po południu ale mimo to starać się 2h przed testowaniem nie pić zbyt dużo. Sądze, że na opakowaniu testów masz taką informację.