X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe Groszki 2015
Odpowiedz

Kwietniowe Groszki 2015

Oceń ten wątek:
  • Abra Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    ja już się nie mogę doczekać jak będę testować na początku maja :) a tu jeszcze owulacji nie było :D

znam temat :) my to jesteśmy jednak zbyt niecierpliwe...
    Ja sie teraz do pon nie mogę doczekać do wizyty, bo znów jajniki bolą, to może jednak pęcherze urosną...

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam test domowe laboratoriom. Robilam wieczorem i byl negatywny a rano na drugi dzien juz pozytywny. Tyle tylko, ze zrobilam z pierwszego moczu porannego. To bedzie dopiero moj 3cykl staran, ale pierwszy z mierzeniem temp. Dopiero sie ucze wszystkiego co i jak z tym moim ciałem :)

Nasz <3 <3 <3 cykl starań.

Bede mamą jak Bóg da, ale na razie nie chce dac..
  • Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy sa pomocne (mi się udało)a jak pokazał pozytyw to nie zostaje nic innego jak serduszkować :D :)

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenndi a długo sie staraliscie?

• Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w II cyklu starań zaskoczyło więc mogę powiedzieć że błyskawicznie. I wtedy też pierwszy raz zastosowałam testy ovu, uważam że to dzięki nim "wcelowałam" :), właściwie mój K. wcelował ;)

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) to szybciutko. gratulacje

• Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje i wirusuję &&&&&&&&, łapcie dziewczyny i zachodźcie w ciążę. Powiem wam, że ja zupełnie jeszcze nie czuję się ciążowo.
    Trzymam mocno kciuki.
    Chwilko, kiedy testujesz?

Emilia77, emilkaaa lubią tę wiadomość

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Abra Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie może jak te testy się mają do leków typu clostybegit, bo pregnyl to na 99% fałszuje wyniki

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w 6dc. cykle mam po 32 dni :) testuje na poczatku maja :). Może akurat będę miała niespodzianke na swoje urodziny ;)

• Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Abra tego to nie wiem, ale na pewno znajdą się dziewczyny, które odpowiedzą na twoje pytanie :)

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilka wrote:
    jestem w 6dc. cykle mam po 32 dni :) testuje na poczatku maja :). Może akurat będę miała niespodzianke na swoje urodziny ;)
    Tego też ci życzę! to byłby najlepszy prezent w życiu.

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszcie cos o sobie. ile macie lat, jak długo się starcie, co robicie itp :)

Wenndi dziękuje pięknie. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:01

• bizona Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam i ja. Wydaje mi sie ze bedzie jednak @...cyc boli jak zawsze tydzien przed okresem..ogolnie czuje sie jak na nadchodzacy okres. Ja wiem ze to bylby cud, jak by sie udalo zajsc w ciaze po tylko jednym stosunku w dni plodne...ale nadzieje jakas tam mialam a teraz raczej nie. Wiem tez ze objawy we wczesnej ciazy sa podobne do tych przed okresem..no ale jakos w to nie wierze ze sie udalo.do tego dzis pierwszy raz zmierzylam sobie tempke i bylo 36,68..wiem wiem nie mierzylam wczesniej wiec nie mam porownania, ale jak ogladam inne wykresy to dziewczyny maja zawsze powyzej 37...eh. Sikne na test w sobote rano..tak z ciekawosci..a ogolnie to czekam na @ ktora wg. Ovu ma przyjsc 21.04.

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilka wrote:
    Dziewczyny napiszcie cos o sobie. ile macie lat, jak długo się starcie, co robicie itp :)

Wenndi dziękuje pięknie. ;)

Jak już wiadomo starałam się II cykle, mam 26 lat i apetyt na bobasa ;) kochanego męża i w bliskiej przyszłości psa i dom z ogródkiem. Żyję sobie, pracuję i tym życiem się cieszę. Trafiłam tu przypadkiem i muszę przyznać że był to szczęśliwy traf. Jest tu mnóstwo rewelacyjnych i mądrych kobiet :)i wszystkim mocno kibicuję!

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bizona wrote:
    Hej witam i ja. Wydaje mi sie ze bedzie jednak @...cyc boli jak zawsze tydzien przed okresem..ogolnie czuje sie jak na nadchodzacy okres. Ja wiem ze to bylby cud, jak by sie udalo zajsc w ciaze po tylko jednym stosunku w dni plodne...ale nadzieje jakas tam mialam a teraz raczej nie. Wiem tez ze objawy we wczesnej ciazy sa podobne do tych przed okresem..no ale jakos w to nie wierze ze sie udalo.do tego dzis pierwszy raz zmierzylam sobie tempke i bylo 36,68..wiem wiem nie mierzylam wczesniej wiec nie mam porownania, ale jak ogladam inne wykresy to dziewczyny maja zawsze powyzej 37...eh. Sikne na test w sobote rano..tak z ciekawosci..a ogolnie to czekam na @ ktora wg. Ovu ma przyjsc 21.04.
    Bizona powiem ci, że moim jedynym objawem to było lekkie rozpieranie po prawej stronie jajnika, nic więcej a moja temperatura poniżej 37, możesz zerknąć na wykres. Także wszystko jest baaaaardzo subiektywne. :)

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 22 lata, z moim S. jestem juz ponad 5 lat. 5 lat seksu bez zabezpieczeń i bez wpadki. Długo zwlekał mój z decyzją o dziecku ale w końcu i on zapragnął mieć bobaska :)

• Wenndi Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilka wrote:
    ja mam 22 lata, z moim S. jestem juz ponad 5 lat. 5 lat seksu bez zabezpieczeń i bez wpadki. Długo zwlekał mój z decyzją o dziecku ale w końcu i on zapragnął mieć bobaska :)
    Super, będziesz młodziutką mamą!

ug37hdgerbwgwcgs.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 01:20

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • bizona Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Bedzie co bedzie..jak sie uda-cudownie, jak nie- walczymy w maju ;)

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • Chwilka Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie zalamujcie się. Moja mama w wieku 19 lat trafiła do szpitala z ropa w jajowodach czy macicy. Ledwo ja odratowali, bo myśleli ze to problemy z pęcherzem. Przeleżała 6 tyg na oddziale szpitalnym i powiedział ginekolog ordynator, ze nigdy nie będzie mogła mieć po tym dzieci. Nie poddawała sie i urodziła trójkę. Ja wiem, ze mój facet tez ma problemy ale zawsze sobie myślę, ze jak mamie nie dawali szans a się udało to nie można się poddać. nigdy.

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ