Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kate55 wrote:ja już się nie mogę doczekać jak będę testować na początku maja a tu jeszcze owulacji nie było
znam temat my to jesteśmy jednak zbyt niecierpliwe...
Ja sie teraz do pon nie mogę doczekać do wizyty, bo znów jajniki bolą, to może jednak pęcherze urosną...Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Ja mam test domowe laboratoriom. Robilam wieczorem i byl negatywny a rano na drugi dzien juz pozytywny. Tyle tylko, ze zrobilam z pierwszego moczu porannego. To bedzie dopiero moj 3cykl staran, ale pierwszy z mierzeniem temp. Dopiero sie ucze wszystkiego co i jak z tym moim ciałemNasz cykl starań.
Bede mamą jak Bóg da, ale na razie nie chce dac..
-
A wiecie może jak te testy się mają do leków typu clostybegit, bo pregnyl to na 99% fałszuje wynikiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Hej witam i ja. Wydaje mi sie ze bedzie jednak @...cyc boli jak zawsze tydzien przed okresem..ogolnie czuje sie jak na nadchodzacy okres. Ja wiem ze to bylby cud, jak by sie udalo zajsc w ciaze po tylko jednym stosunku w dni plodne...ale nadzieje jakas tam mialam a teraz raczej nie. Wiem tez ze objawy we wczesnej ciazy sa podobne do tych przed okresem..no ale jakos w to nie wierze ze sie udalo.do tego dzis pierwszy raz zmierzylam sobie tempke i bylo 36,68..wiem wiem nie mierzylam wczesniej wiec nie mam porownania, ale jak ogladam inne wykresy to dziewczyny maja zawsze powyzej 37...eh. Sikne na test w sobote rano..tak z ciekawosci..a ogolnie to czekam na @ ktora wg. Ovu ma przyjsc 21.04.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Chwilka wrote:Dziewczyny napiszcie cos o sobie. ile macie lat, jak długo się starcie, co robicie itp
Wenndi dziękuje pięknie.
Jak już wiadomo starałam się II cykle, mam 26 lat i apetyt na bobasa kochanego męża i w bliskiej przyszłości psa i dom z ogródkiem. Żyję sobie, pracuję i tym życiem się cieszę. Trafiłam tu przypadkiem i muszę przyznać że był to szczęśliwy traf. Jest tu mnóstwo rewelacyjnych i mądrych kobiet :)i wszystkim mocno kibicuję! -
bizona wrote:Hej witam i ja. Wydaje mi sie ze bedzie jednak @...cyc boli jak zawsze tydzien przed okresem..ogolnie czuje sie jak na nadchodzacy okres. Ja wiem ze to bylby cud, jak by sie udalo zajsc w ciaze po tylko jednym stosunku w dni plodne...ale nadzieje jakas tam mialam a teraz raczej nie. Wiem tez ze objawy we wczesnej ciazy sa podobne do tych przed okresem..no ale jakos w to nie wierze ze sie udalo.do tego dzis pierwszy raz zmierzylam sobie tempke i bylo 36,68..wiem wiem nie mierzylam wczesniej wiec nie mam porownania, ale jak ogladam inne wykresy to dziewczyny maja zawsze powyzej 37...eh. Sikne na test w sobote rano..tak z ciekawosci..a ogolnie to czekam na @ ktora wg. Ovu ma przyjsc 21.04.
-
Dziewczyny nie zalamujcie się. Moja mama w wieku 19 lat trafiła do szpitala z ropa w jajowodach czy macicy. Ledwo ja odratowali, bo myśleli ze to problemy z pęcherzem. Przeleżała 6 tyg na oddziale szpitalnym i powiedział ginekolog ordynator, ze nigdy nie będzie mogła mieć po tym dzieci. Nie poddawała sie i urodziła trójkę. Ja wiem, ze mój facet tez ma problemy ale zawsze sobie myślę, ze jak mamie nie dawali szans a się udało to nie można się poddać. nigdy.Nasz cykl starań.
Bede mamą jak Bóg da, ale na razie nie chce dac..