Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:olaola wrote:Ja też dziś dołączam do Was ...
to na jednym wózeczku jedziemy Kochana ....
echhhh .....
maximka nic nie zrobimy... zaczyna mnie to z lekka denerwować bo nie wiem czemu się nie udaje. mąz mówi, że dlatego że jest pod presją i plemniki ma zestresowane przez to hehe.Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chciala bym do was dolaczyc, jestem tu nowa i to mój pierwszym cykl staran. Do tego od odstawienia tabletek minal dopiero jeden pelen cykl a dziś liczac ze już po polnocy jest mój 21dc. Planowana @ 9.04. I wlasnie się zamartwiam bo boli mnie caly dzień prawy jajnik lub okolicę (nie znam się na tym dobrze) a do tego pierwszym raz w zyciu mam takie bardzo lekkie plmienie, jedynie trochę zabarwiony sluz i podwyzszona temperatura. Ale nie trace nadzieji. Po odstawieniu hormonow wszystko jeste mozliwe.
(Przepraszam za brak niektorych polskich znakow, niestety pisze na tablecie)aisa lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:Cześć dziewczyny, chciala bym do was dolaczyc, jestem tu nowa i to mój pierwszym cykl staran. Do tego od odstawienia tabletek minal dopiero jeden pelen cykl a dziś liczac ze już po polnocy jest mój 21dc. Planowana @ 9.04. I wlasnie się zamartwiam bo boli mnie caly dzień prawy jajnik lub okolicę (nie znam się na tym dobrze) a do tego pierwszym raz w zyciu mam takie bardzo lekkie plmienie, jedynie trochę zabarwiony sluz i podwyzszona temperatura. Ale nie trace nadzieji. Po odstawieniu hormonow wszystko jeste mozliwe.
(Przepraszam za brak niektorych polskich znakow, niestety pisze na tablecie)
witamy witamy i zapraszamy, nie wiem jak reszta sądzi,ale w moim przypadku powiem Ci że te wykresy i fora strasznie uzależniają życzę powodzenia i trzymam kciuki za zieloną kropkę -
nick nieaktualnyH30 wrote:witajcie dziewczyny mnie już dopada depresja,@ ani widu ani słychu a czuję się jakbym już miała, test negatywny, 51 dzień cyklu chyba znowu się wszytsko poprzestawiało,porażka ....
Mrowwwka trzymam kciuki jutro mam nadzieje, ze Tobie się uda
cześc kochana
51 dzień cyklu ... o jej ....
ja 2gi dzień @
niestety
wczoraj miałam smutne smuteczki -
jutro do pracy zajmę swoją głowę innymi myślami to może będzie lepiej bo tak w domu to człowiek rozmysla tym bardziej, że rodzinka wpada z małymi dzieciaczkami i tak ściska w sercu trochę ... a jak ich nie ma to znów ta cisza ... a jeszcze ten baaardzo długi cykl, daje znać że jest coś nie tak ahhh
-
Cześć dziewczyny na forum jestem nowa choć od dziś to mój drugi cykl starankowy na ovu,a ogólnie to już mój trzeci cykl staranek niby wszystko ok a jednak nie.Może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej zdesperowanej i niezafasolkowanej staraczki eh
aniczka lubi tę wiadomość