Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olaola wrote:
    Ja też dziś dołączam do Was ...

to na jednym wózeczku jedziemy Kochana ....

echhhh ..... :\

olaola lubi tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jak samopoczucie!!!!Za oknem pada i pada masakra przez tą pogodę depresji można dostać!!!!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Mika123 Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia u mnie tak samo pada ja juz mam dosc tej zimy :(

adzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wlasnie wróciliśmy od rodziców, pada śnieg , mówie do męża ze czuję sie jakbysmy z odwiedzin BN wracali hehe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    olaola wrote:
    Ja też dziś dołączam do Was ...

to na jednym wózeczku jedziemy Kochana ....

echhhh ..... :\

maximka nic nie zrobimy... zaczyna mnie to z lekka denerwować bo nie wiem czemu się nie udaje. mąz mówi, że dlatego że jest pod presją i plemniki ma zestresowane przez to hehe.

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Dziewczynki jak samopoczucie!!!!Za oknem pada i pada masakra przez tą pogodę depresji można dostać!!!!

mam to samo ....przyjechałam z Norwegii trochę słońca złapać a tu znowu to samo :/

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak przy okazji witam wszystkich.....jak tam u Was ja jestem strasznie objedzona :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie Gossska taka pogoda nic tylko leżeć i jesć!!!!A co tam będziemy sobie żałować!!!!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M się smieje że mam na jutro wyjąć te karpie z zamrażalki które nam zostały z BN

3i49df9hy5b5npd4.png
  • H30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny pogoda całekiem Bożo Narodzeniowa więc teraz czas na sylwestra ;-) a tak poważnie to może niebawem zaświeci słoneczko na niebie i unas starczek też w postaci braku @ i dwoma kreseczkami :-)

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby,oby H30 mam taką nadzieję!!!!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny no i przyszla wredna wczoraj:(wiec od nowa lece z nowym cyklem:(pozdrawiam

• ecencia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chciala bym do was dolaczyc, jestem tu nowa i to mój pierwszym cykl staran. Do tego od odstawienia tabletek minal dopiero jeden pelen cykl a dziś liczac ze już po polnocy jest mój 21dc. Planowana @ 9.04. I wlasnie się zamartwiam bo boli mnie caly dzień prawy jajnik lub okolicę (nie znam się na tym dobrze) a do tego pierwszym raz w zyciu mam takie bardzo lekkie plmienie, jedynie trochę zabarwiony sluz i podwyzszona temperatura. Ale nie trace nadzieji. Po odstawieniu hormonow wszystko jeste mozliwe.
    (Przepraszam za brak niektorych polskich znakow, niestety pisze na tablecie)

aisa lubi tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Cześć dziewczyny, chciala bym do was dolaczyc, jestem tu nowa i to mój pierwszym cykl staran. Do tego od odstawienia tabletek minal dopiero jeden pelen cykl a dziś liczac ze już po polnocy jest mój 21dc. Planowana @ 9.04. I wlasnie się zamartwiam bo boli mnie caly dzień prawy jajnik lub okolicę (nie znam się na tym dobrze) a do tego pierwszym raz w zyciu mam takie bardzo lekkie plmienie, jedynie trochę zabarwiony sluz i podwyzszona temperatura. Ale nie trace nadzieji. Po odstawieniu hormonow wszystko jeste mozliwe.
    (Przepraszam za brak niektorych polskich znakow, niestety pisze na tablecie)

witamy witamy i zapraszamy, nie wiem jak reszta sądzi,ale w moim przypadku powiem Ci że te wykresy i fora strasznie uzależniają :P życzę powodzenia i trzymam kciuki za zieloną kropkę :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Mrowwwka Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja jutro testuje trzymajcie kciuuukiiii ;))

Gośśśka, HOPE83 lubią tę wiadomość

Mrowwwka
  • H30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny mnie już dopada depresja,@ ani widu ani słychu a czuję się jakbym już miała, test negatywny, 51 dzień cyklu chyba znowu się wszytsko poprzestawiało,porażka ....
    Mrowwwka trzymam kciuki jutro mam nadzieje, ze Tobie się uda

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    witajcie dziewczyny mnie już dopada depresja,@ ani widu ani słychu a czuję się jakbym już miała, test negatywny, 51 dzień cyklu chyba znowu się wszytsko poprzestawiało,porażka ....
    Mrowwwka trzymam kciuki jutro mam nadzieje, ze Tobie się uda

cześc kochana :)
    51 dzień cyklu ... o jej .... :(
    ja 2gi dzień @ :(
    niestety :(
    wczoraj miałam smutne smuteczki :(

• Mrowwwka Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H3O nie poddawaj sie pozytywnie mysl ja trzymam mocno kciuki!! :)

Mrowwwka
  • H30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro do pracy zajmę swoją głowę innymi myślami to może będzie lepiej bo tak w domu to człowiek rozmysla tym bardziej, że rodzinka wpada z małymi dzieciaczkami i tak ściska w sercu trochę ... a jak ich nie ma to znów ta cisza ... a jeszcze ten baaardzo długi cykl, daje znać że jest coś nie tak ahhh

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • ninka Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny na forum jestem nowa choć od dziś to mój drugi cykl starankowy na ovu,a ogólnie to już mój trzeci cykl staranek niby wszystko ok a jednak nie.Może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej zdesperowanej i niezafasolkowanej staraczki eh

aniczka lubi tę wiadomość

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ