Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:I ja czuje @... No coz... Oby nastepny cykl byl owocny
ja też czuję ... po świętach przybędzie buuuuuuuuuuuuuu
Nie ma co zdawać się tylko na przeczucia bo czasem są mylne, u mnie cały czas wydaje mi się, że dostanę @ a tu takie coś....
Dziękuję dziewczyny, choć nadal mam brązowe plamienia i nie wiem co o tym myslec, jutro zrobie jeszcze raz test i we wtorek udam się do gina jeśli nie przyjdzie miesiączka.
-
Także z okazji świąt życzę dwóch kreseczek, teraz pewnie będzie mniej czasu by z Wami popisać, oj smutno mi będzie ale napewno choć na chwilkę zobaczę co sie dzieje takze dziewczyny w święta działamy by na przyszłoroczną Wielkanoc grono rodzinne było już powiększone o nasze małe króliczki
aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja we wtorek testuje czyli 3 dni cale 3 dni czekania ale chce powiedziec ze nadal mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch chociaz czuje ze tam sie cos dzieje a zawsze umieram przed okresem, moze to dzieki luteinie nie mam zadnych objawow?! naczytalam sie ze wiele kobiet nie mialo zadnych objawow w poczatkowej ciazy wiec licze ze jednak zaciazylam sprawdzcie moj wykres czy on taki chociaz troche ciazowy? Pozdrawiam Was cieplo oraz wesolych swiat zycze i upragnionych II kresek na tscikachMrowwwka
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
W poprzednim cyklu pierwszy raz brałam luteine dopochwowo. Nie miałam dolegliowści jak na @, ale miałam mdłości i zawroty głowy. -
nick nieaktualnyŚnieg nam wszystkim popsuł szyki
przykrył jajka i koszyki
a kurczakom zmarzły nóżki
wiec się tulą do rzeżuszki
lecz choć śnieg nam pada w święta
i pogoda taka wstrętna
my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy
Libra z m
Ps. ana27 gratulujęGośśśka, KlaraM, adzia, Ana27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny ja jutro mam owulke wiec trzymajcie kciuki zeby sie teraz udało:)
zycze wszystkim staraczkom wesołych i owocnych swiat wielkanocnych oraz samych pozytywnych testow:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 18:49
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny