Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:)) Dołączam do Was:) To moje "początki", dopiero zaczynam obserwować swój organizm. Wprawdzie marcowa @ jeszcze nie przyszła (cykle mam 28) ale od paru tygodnia mam strasznie bóle jajnika głównie lewego i takie jakby plamienia delikatne brązowe (je to mam od dawien dawna, progesteron niby jest ok). Pozatym w przyszłym tyg. mam mieć wycinanego guzka w piersi - myslicie, że taki zabieg przekresla chiwlowo starania o dziecko? Mam nadzieję, że nie:) Pozdrawiam:)
-
witaj.przede wszystkim myśl pozytywnie,wycięcie guzka może na chwilę przerwać staranka,ale nie wiem na 100% o to lekarza najlepiej spytać.będzie dobrze,zobaczysz.Dobrze że trafiłaś tutaj do nas takie wzajemne dzielenie się swoimi obawami, problemami a i radościami baaardzo dużo daje.Także witaj wśród Nas staraczek i zobaczysz uda Nam się ...
-
nick nieaktualnyAna27 wrote:Cześć dziewczyny:)) Dołączam do Was:) To moje "początki", dopiero zaczynam obserwować swój organizm. Wprawdzie marcowa @ jeszcze nie przyszła (cykle mam 28) ale od paru tygodnia mam strasznie bóle jajnika głównie lewego i takie jakby plamienia delikatne brązowe (je to mam od dawien dawna, progesteron niby jest ok). Pozatym w przyszłym tyg. mam mieć wycinanego guzka w piersi - myslicie, że taki zabieg przekresla chiwlowo starania o dziecko? Mam nadzieję, że nie:) Pozdrawiam:)
Witamy witamy z otwartymi ramionami
jest jak pisze H30 - razem jest łatwiej i jakoś przyjemniej
-
Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, PozdrawiamMrowwwka
-
maximka84 wrote:Ana27 wrote:Cześć dziewczyny:)) Dołączam do Was:) To moje "początki", dopiero zaczynam obserwować swój organizm. Wprawdzie marcowa @ jeszcze nie przyszła (cykle mam 28) ale od paru tygodnia mam strasznie bóle jajnika głównie lewego i takie jakby plamienia delikatne brązowe (je to mam od dawien dawna, progesteron niby jest ok). Pozatym w przyszłym tyg. mam mieć wycinanego guzka w piersi - myslicie, że taki zabieg przekresla chiwlowo starania o dziecko? Mam nadzieję, że nie:) Pozdrawiam:)
Witamy witamy z otwartymi ramionami
jest jak pisze H30 - razem jest łatwiej i jakoś przyjemniej
Dzięki dziewczyny:)))maximka84 lubi tę wiadomość
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
Witaj
Ja prawie każdy cykl w moim życiu miałam z Luteiną i nigdy nic nie odczuwałam, ale nie wiem czy tak jest zawsze bo ja bez niej też raczej nie odczuwałam dolegliwości.Myślę ze Luteina sama w sobie nie sprawa że coś czujesz mniej z a coś bardziej, tak mi się wydaje... -
Witam Was Kobietki Jestem tu od niedawna,ale przyznam Wam się szczerze,że od samego początku Was regularnie podczytuję..mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona. A teraz kilka słów o mnie : mam 30 lat, prawie 3 letnią córeczkę. Od około pół roku przestałam się zabezpieczać i staramy się o kolejne dzieciątko. Szczerze mówiąc nie myślałam,że będzie to jakikolwiek problem, ponieważ z pierwszą ciążą nie było żadnego problemu tzn. od razu po odstawieniu tabletek anty. zaszłam w ciążę. Obecnie od marca zaczęłam obserwować swoje ciało i jako tako mierzyć temperaturę W tym miesiącu mimo,że okres wypadam mi na 6 kwiecień już wiem,że przyjdzie bo czuję się, tzn mam te same oboajwy co miesiąc. Ogólnie od zawsze miałam problemy z miesiączką, czasem nie miałam jej nawet 2 miesiące i wtedy leciałam a luteinie. Dlatego tak bardzo się zdziwiłam,że tak szybko zaszłam w pierwszą ciąże..niestety teraz nie jest tak łatwo i uzbrajam się w cierpliowść, bo w końcu musi się udać :)Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Wszystkie razem i za każdą z osobna kciuki, aby ten miesiąc bym szczęśliwy i wyjątkowy
Ana27, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HOPE83 wrote:Witam Was Kobietki Jestem tu od niedawna,ale przyznam Wam się szczerze,że od samego początku Was regularnie podczytuję..mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona. A teraz kilka słów o mnie : mam 30 lat, prawie 3 letnią córeczkę. Od około pół roku przestałam się zabezpieczać i staramy się o kolejne dzieciątko. Szczerze mówiąc nie myślałam,że będzie to jakikolwiek problem, ponieważ z pierwszą ciążą nie było żadnego problemu tzn. od razu po odstawieniu tabletek anty. zaszłam w ciążę. Obecnie od marca zaczęłam obserwować swoje ciało i jako tako mierzyć temperaturę W tym miesiącu mimo,że okres wypadam mi na 6 kwiecień już wiem,że przyjdzie bo czuję się, tzn mam te same oboajwy co miesiąc. Ogólnie od zawsze miałam problemy z miesiączką, czasem nie miałam jej nawet 2 miesiące i wtedy leciałam a luteinie. Dlatego tak bardzo się zdziwiłam,że tak szybko zaszłam w pierwszą ciąże..niestety teraz nie jest tak łatwo i uzbrajam się w cierpliowść, bo w końcu musi się udać :)Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Wszystkie razem i za każdą z osobna kciuki, aby ten miesiąc bym szczęśliwy i wyjątkowy
Cześć! Super, że tu trafiłaś bo Ovufriend chyba korzystnie wpływa na nasze starania:)))
Słuchajcie, zrobiłam dziś rano test i wyszła BlADA krecha:))Ala jaja(wielkanocne chyba;))) -
Witajcie Ana, Hope i Oliwia
Ana - gratulacje
Hope i Oliwia - jeszcze Was nie zalało więc wciąż jest nadzieja, że jesteście zmarcowane Ale gdyby jednak marzec nie był tym szczęśliwym miesiącem to życzę by zielono było w kwietniuAna27 lubi tę wiadomość