Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo,bardzo blada druga kreska...nie wiem co o tym myślec.pokazałam test siostrze i mówi,ze faktycznie bardzo blada jest.nawt sama zrobiła test tej samej firmy i ani cienia cienia:P testu nie robiłam z pierwszego moczu.poczekam jeszcze dwa dni i pojde na bete.dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze i jajniki ,ale @ brak...
kaarolaa, martula, aisa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotyla noga:) wrote:bardzo,bardzo blada druga kreska...nie wiem co o tym myślec.pokazałam test siostrze i mówi,ze faktycznie bardzo blada jest.nawt sama zrobiła test tej samej firmy i ani cienia cienia:P testu nie robiłam z pierwszego moczu.poczekam jeszcze dwa dni i pojde na bete.dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze i jajniki ,ale @ brak...
trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszła a beta wyszła wysoka:) -
motyla noga:) wrote:bardzo,bardzo blada druga kreska...nie wiem co o tym myślec.pokazałam test siostrze i mówi,ze faktycznie bardzo blada jest.nawt sama zrobiła test tej samej firmy i ani cienia cienia:P testu nie robiłam z pierwszego moczu.poczekam jeszcze dwa dni i pojde na bete.dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze i jajniki ,ale @ brak...
trzymam kciuki bardzo mocno i czekam na dalsze wiadomości -
No kochane ja już też czekam i czekam,niech już coś będzie wiadomo...albo @ i nowa nadzieje albo wielka radość choć tu myślę że już za późno a poza tym temperatura nie rośnie testy negatywne ale coś długo ten cykl trwa ... ahhhh dziewczyny damy radę )
-
To już też przeszłam w ostatnim cyklu, a w zeszłym roku w 11 tygodniu miałam zabieg usunięcia martwej ciąży takze wiem niestety co to znaczy cieszyć się i rozczarować i mimo że za każdym razem mówię sobie nie nastawiaj się bo lepiej się miło rozczarować to i tak te myśli gdzieś tam błądzą.... ohh dobra koniec trzeba mieć nadzieje i tego się trzymajmy