Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie nie ma się co straszyć trzeba mieć nadzieje, ze będzie dobrze bo musi być i koniec, trzymam kciuki za Twoją betę baaardzo mocno, dasz nać jak wyniki,a co do ceny to i tak dobrze u mnie 45 zł, jak w zeszłym roku robiłam prawie co drugi dzień to .... no ale wtedy się tego nie liczy
-
No to jestem i ja @ jest, szybciutko tym razem. Na kwiecień sie nie nastawiam, wręcz odpuszczam, czekam do maja, bo wtedy pierwszy raz clo ale bede z Wami
Tak czytam Wasze przejścia, no i co rusz na jakimś forum, któraś z dziewczyn ma poronienie az strach sie bać, to jest takie niesprawiedliwe,że trzeba to przechodzić, często wiele miesięcy, lat starań i jeszcze później strata
Eh,ale trzeba byc dobrej myśli! wszystkim takich dobrych myśli życzeSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyJustyna22 wrote:Mi w tym miesiącu 5 dni spóźniał się okres. Test wyszedł pozytywny, a na drugi dzień dostałam okres, więc z własnego doświadczenia wiem, że nie ma co się cieszyć za wcześnie i robić wielkich nadziei bo można się nieźle rozczarować...
Nie zawsze pozytywny test jest kwestia rozczarowania...Ja wierze w testy,a jak wyszedl mi pozytywny to mialam ciaze bio chemiczna i niestety stracilam ciaze... Ale ciaze biochemiczna kobiety traca nawet o tym nie wiedzac.Ale ze my obserwujemy swoje cialo to dlatego robimy testy i wiemy a tak to by spozniona okres przyszla i bysmy nic nie wiedzialy. -
hej, u mnie niedługo dni płodne więc w połowie kwietnia jak coś będę wiedzieć... a ppropos ciąż biochemicznych, u mnie zawsze okres był tak co 26-28 dni to max, dwa razy zdarzyło mi się mieć bóle podbrzusza przez ok 5 dni i w 30 dniu pojawiało się dopiero krwawienie. Niestety nie robiłam wtedy testów ale było to jak na mnie podejrzane. Teraz znowu wszystko wróciło do normy, tzn ból podbrzusza najwyżej 1 dzień przed, cykl co ok 26 dni a nawet 24 mi się zdarzyło, żałuję że nie zrobiłam wtedy testów...
-
to dziewczyny jako ze posiadam mega mocną dawke hormonó ciazowych, przyszłam troszke się ich pozbyć i pochuchac na was wiec lapcie i le wlezie
chuuuuuuuuuuchaaaaaaaaam i dmuuuuuuuuuuuuuchaaaaaaaaaaam!!! powodzeniaMonika 30, aisa, Konwalia, Gunia, Ilona, Kfjatus, H30, motyla noga:) lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:to dziewczyny jako ze posiadam mega mocną dawke hormonó ciazowych, przyszłam troszke się ich pozbyć i pochuchac na was wiec lapcie i le wlezie
chuuuuuuuuuuchaaaaaaaaam i dmuuuuuuuuuuuuuchaaaaaaaaaaam!!! powodzenia
TAK TAK CHUCHAJ DMUCHAJ MY ŁAPIEMY
-
motyla noga:) wrote:wynik bety to 3,70 mlU.norma dla nieciężarnych to <2 mlU.czyli co bo juz nic nie rozumiem:((
Kochana ciąża jest powyżej 5 mlU/ml, nieciężarne mają poniżej 5