Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyninka wrote:Cześć dziewczyny na forum jestem nowa choć od dziś to mój drugi cykl starankowy na ovu,a ogólnie to już mój trzeci cykl staranek niby wszystko ok a jednak nie.Może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej zdesperowanej i niezafasolkowanej staraczki eh
hej Kochana
chętnie cie przyjmiemy.... my tez czasem bywamy zdesperowane ....
razem raźniejbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja mam podobnie ninka wkurzona jestem za przyszla ale teraz juz mam 3dzien to jakos patrze z nadzieja ze w przyszlym miesiacu sie uda! w pierwsza ciaze zaszlam w 1 cyklu po uregulowani prolaktyny ktora po miesieacu brania bromergonu byla idealna.teraz znowu mialam to samo ale juz tez sie uregulowala wiec mam nadzieje ze kwiecen bedzie nasz!!
Mrowwwka, Anika321 lubią tę wiadomość
-
Włanie tak już jest że jak przyjdzie @ to załamka totalna ,ale po paru dniach znowu się żyje tą nadzieją że może tym razem się uda.Kurcze teraz tak z biegiem czasu myslę sobie po co ja tak długo czekałam,żeby zdecydować sie na drugie dziecko.Ale zawsze cos stawało nam na drodze.Ale mam nadzieję,że kwiecień bedzie szczęsliwy!!!!
Anika321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja ci powiem tez zaluje ze szybciej sie nie staralam tak bez stresu moja mala ma 17miesiecy wiec mam nadzieje ze nie bawem bedzie miala rodzenstwo bo zawsze niechcialam miec zbyt dluzej roznocy.ide na monitoring cyklu niedlugo wiec mam nadzieje ze szybciej pomoze
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja już jestem pewna, że będę musiała dopisać się do Was kochane, chociaż do terminu @ jeszcze 10dni. Wychodzi, że ten cykl mam bezowulacyjny, niech ta @ przyjdzie i zaczynamy walczyć dalej Owulka wypadnie mi akurat na urodzinki M, także będziemy walczyć dobranoc :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Włanie tak już jest że jak przyjdzie @ to załamka totalna ,ale po paru dniach znowu się żyje tą nadzieją że może tym razem się uda.Kurcze teraz tak z biegiem czasu myslę sobie po co ja tak długo czekałam,żeby zdecydować sie na drugie dziecko.Ale zawsze cos stawało nam na drodze.Ale mam nadzieję,że kwiecień bedzie szczęsliwy!!!!
andzia a mialas monitoring cyklu?ja wlasnie sie umuwilam na przyszly tydzien mam nadzieje ze pomoze:)kalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki mam pytanie,kiedy najlepiej pójść na bete? po spodziewanej @ czy można też przed?pytam się z ciekawości bo nigdy nie robiłam sobie tych badań (tak to się fachowo nazywa ? )i ile one kosztują prywatnie? bo mieszkam na co dzień w Norwegii i nie jestem ubezpieczona w Polsce
-
nick nieaktualny