Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Oliwka widzę, że zaczęłyśmy cykl tego samego dnia czyli jesteśmy w tym samym miejscu. Widzę, że masz owulację zaznaczoną na 16 dzień cyklu, dzisiaj jest 28 dzień cyklu więc nie jest jeszcze 14 dni od owulacji? Chyba, że miałaś wcześniej a ovu tak Ci zaznaczyło? bo mi się też wydaje że miałam 2 dni wcześniej owulacje...
Ja Mialan owulacje 14dnia Napewno byłem u giną dzień szybciej i ja potwierdził pozatym mega ból jajnikow miałam ovu złe wyznaczył więc sie zgadza Jest 14dni po -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:Maximka twój wykres złe nie wyglada jest szansa Trzymam za was wszystkie kciuki mocno
Maximka Oliwia ma rację, Twój wykres jeszcze nie jest taki zły...
Kciukam mocno
Moja tempka na razie jest obiecująca, ale boję się podniecać...
Cały weekend będę byczyć się na działce, więc może na trochę zapomnę o tym czekaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:Nusia wrote:Oliwka widzę, że zaczęłyśmy cykl tego samego dnia czyli jesteśmy w tym samym miejscu. Widzę, że masz owulację zaznaczoną na 16 dzień cyklu, dzisiaj jest 28 dzień cyklu więc nie jest jeszcze 14 dni od owulacji? Chyba, że miałaś wcześniej a ovu tak Ci zaznaczyło? bo mi się też wydaje że miałam 2 dni wcześniej owulacje...
Ja Mialan owulacje 14dnia Napewno byłem u giną dzień szybciej i ja potwierdził pozatym mega ból jajnikow miałam ovu złe wyznaczył więc sie zgadza Jest 14dni po
aha, no właśnie, bo ja miałam podobnie, wydawało mi się, że owulacja była w 16 dniu a nie w 18 i najpierw mi tak ovu pokazało też, a potem nagle zmieniło na 18, aż się zdziwiłam, więc już sama nie wiem jak to było a niestety nie byłam na monitoringu
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Nusia wrote:a mi dzisiaj pojawiło się dużo kremowego śluzu, któraś z Was kiedyś mówiła, że ma bardzo dużo śluzu, ale nie wiem czy to na ciążę było, czy na okres
nio ... ponoć to dobry znak ...
ale ciiiichosza ...
oby oby oby okaże się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dlatego Niusia ja robiłam testy i byłam na monitoringu to jest najbardziej pewne.mi w poprzednim cyklu tez sue mylił dlatego nie zwracam uwagi jak ovu wyznacza owulacje .maximka ti kazda zna swój organizm i wie czy sue zbliża chociaż podbusze boli jak na okres o można z tym sue pomylić dziwne bo mnie narazie nic nie boli:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny