WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzisiaj pojawiło się dużo kremowego śluzu, któraś z Was kiedyś mówiła, że ma bardzo dużo śluzu, ale nie wiem czy to na ciążę było, czy na okres :)

• anika Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam od groma śluzu... musze wkładki nosić bo całe majtki mam mokre :) mam nadzieje ze to dobrze.

Iwka lubi tę wiadomość

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a mi dzisiaj pojawiło się dużo kremowego śluzu, któraś z Was kiedyś mówiła, że ma bardzo dużo śluzu, ale nie wiem czy to na ciążę było, czy na okres :)

nio ... ponoć to dobry znak ... ;)

ale ciiiichosza ... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego dzionka :D narka

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Oliwka widzę, że zaczęłyśmy cykl tego samego dnia :) czyli jesteśmy w tym samym miejscu. Widzę, że masz owulację zaznaczoną na 16 dzień cyklu, dzisiaj jest 28 dzień cyklu więc nie jest jeszcze 14 dni od owulacji? Chyba, że miałaś wcześniej a ovu tak Ci zaznaczyło? bo mi się też wydaje że miałam 2 dni wcześniej owulacje...

Ja Mialan owulacje 14dnia Napewno byłem u giną dzień szybciej i ja potwierdził pozatym mega ból jajnikow miałam ovu złe wyznaczył więc sie zgadza Jest 14dni po

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sluz ale w miarę nie jakoś mega .mususz nd mnie kliknąć to sie pojawi mój wykres ja pisze na komórce i nie mam jak wkleic zobaczę jest bede w domi

• anika Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tempka Ci sie wacha :) ale super ze wyszla kreseczka :) oby byla mocniejsza :)

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szaleje hehe :)No tez mam taka nAdzieje zrobię Jutro jesxze raz test żeby potwierdzić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeeega smutna :( :( :(

i na majowych i na kwietniowych ido końca świata :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka twój wykres złe nie wyglada jest szansa Trzymam za was wszystkie kciuki mocno :)

• annia Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    Maximka twój wykres złe nie wyglada jest szansa Trzymam za was wszystkie kciuki mocno :)

Maximka Oliwia ma rację, Twój wykres jeszcze nie jest taki zły...
    Kciukam mocno :-)

Moja tempka na razie jest obiecująca, ale boję się podniecać... ;-)

Cały weekend będę byczyć się na działce, więc może na trochę zapomnę o tym czekaniu :-)

4ab8025775a7b1f70509a004785d12c9.png

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :)
    oliwia super wiadomosc, musiało sie udac, teraz tylko potwierdzic drugim testem i do lekarza. trzymam mocno kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    Nusia wrote:
    Oliwka widzę, że zaczęłyśmy cykl tego samego dnia :) czyli jesteśmy w tym samym miejscu. Widzę, że masz owulację zaznaczoną na 16 dzień cyklu, dzisiaj jest 28 dzień cyklu więc nie jest jeszcze 14 dni od owulacji? Chyba, że miałaś wcześniej a ovu tak Ci zaznaczyło? bo mi się też wydaje że miałam 2 dni wcześniej owulacje...

Ja Mialan owulacje 14dnia Napewno byłem u giną dzień szybciej i ja potwierdził pozatym mega ból jajnikow miałam ovu złe wyznaczył więc sie zgadza Jest 14dni po

aha, no właśnie, bo ja miałam podobnie, wydawało mi się, że owulacja była w 16 dniu a nie w 18 i najpierw mi tak ovu pokazało też, a potem nagle zmieniło na 18, aż się zdziwiłam, więc już sama nie wiem jak to było a niestety nie byłam na monitoringu

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Nusia wrote:

nio ... ponoć to dobry znak ... ;)

ale ciiiichosza ... :)

oby oby oby :) okaże się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:

kochana ale łeb mi dziś pęka,,,,typowo jak w przeddzień @ więc ja się już nie łudzę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to pogoda Maximka :) już sobie tu nie wymyślaj hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego Niusia ja robiłam testy i byłam na monitoringu to jest najbardziej pewne.mi w poprzednim cyklu tez sue mylił dlatego nie zwracam uwagi jak ovu wyznacza owulacje .maximka ti kazda zna swój organizm i wie czy sue zbliża chociaż podbusze boli jak na okres o można z tym sue pomylić dziwne bo mnie narazie nic nie boli:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    może to pogoda Maximka :) już sobie tu nie wymyślaj hehe

pięknie u Ciebie Kochana :)

kuźwa umieram :( ja chce do domu, a gdzie tam 17ta .... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno bedzie bejbik :0

Nusia lubi tę wiadomość

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ