Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
deJzi wrote:karola nie obwiniaj sie ta luteine trzeba brac odrazu po owulce wtedy by cos wskuralo...
napisz co ci lekarz zasugerowal... da ci jakies leki czy jakis cykl z prochami??
Dokładnie nie mozesz się obwiniać , bo zrobiłas wszystko dobrze. Wymus na lekarzowi jakieś badanka.
Wspieram Cie kaarolaa całym sercem:*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witam. Pewnie wszystkie już śpią. Ja również czuje się jak na @, która powinna nadejść w sobotę. Test mam. Jak nie spadnie temperatura to jutro zrobię, jak spadnie to zrobię za miesiąc:)Intuicja podpowiada mi, że jednak dupa z tego cyklu będzie
Kaarolaa bardzo mi przykro -
nick nieaktualnyhej Dziewczynki, melduje się z rana
U mnie bez zmian, temperatura taka sama, dzisiaj 28 dzień cyklu, bóle brzucha i piersi też takei same, chyba tylko piersi bardziej wrażliwe. No nic, trzeba czekać
Powodzenia dla tych które dzisiaj testują, przede wszystkim dla Klif
Miłego dnia Kochane! Zmykam sie zbierać do pracy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny robiłam właśnie test wyszła druga kreska ale bardzo jasna i mało widoczna więc moze kupie tutaj po południu lepszy test i zrObie jeszcze jeden.a tempka skoczyła na 37,1. .objawow okresowych brak ale mam stresa czy inny tez potwierdzi kreski ovu mi pokazuje ze dzisiaj 68 procent na pozytywny test a to mój termin miesiączki dziwne co czy tak jest ?
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwia jeśli wytrzymasz to faktycznie byłoby lepiej zrobić test jutro rano. Mam nadzieję, że zobaczysz wtedy dwie wyraźne kreski czego Ci życzę z całęgo serca. Życzę wszystkim udanego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 05:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwko tak po cichutku gratuluję!!! zapomniałam, że TY też miałaś dzisiaj testować a Kochana Ty masz gdzieś wykres udostępniony? bo chciałabym zobaczyć jak to u Ciebie wygląda Klif a TY kiedy masz spodziewany termin @? Może zrób test jutro i może akurat może dzisiaj jeszcze za wcześnie na test.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny