X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • juicca Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    karola nie obwiniaj sie ta luteine trzeba brac odrazu po owulce wtedy by cos wskuralo...
    napisz co ci lekarz zasugerowal... da ci jakies leki czy jakis cykl z prochami??

Dokładnie nie mozesz się obwiniać , bo zrobiłas wszystko dobrze. Wymus na lekarzowi jakieś badanka.

Wspieram Cie kaarolaa całym sercem:*

kaarolaa lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Pewnie wszystkie już śpią. Ja również czuje się jak na @, która powinna nadejść w sobotę. Test mam. Jak nie spadnie temperatura to jutro zrobię, jak spadnie to zrobię za miesiąc:)Intuicja podpowiada mi, że jednak dupa z tego cyklu będzie :(
    Kaarolaa bardzo mi przykro :(

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 04:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki, melduje się z rana :)
    U mnie bez zmian, temperatura taka sama, dzisiaj 28 dzień cyklu, bóle brzucha i piersi też takei same, chyba tylko piersi bardziej wrażliwe. No nic, trzeba czekać :)

Powodzenia dla tych które dzisiaj testują, przede wszystkim dla Klif :)
    Miłego dnia Kochane! Zmykam sie zbierać do pracy.

• madzianka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystkie dzis testujace dziewczyny mocno trzymam kciuki Wam musi sie udac :-) czekam na dobre wiesci kochane :-)

p19us65glzzsn3k4.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia, Klif, Ninka, Brava jak tam testowalyscie??? Czekam na wiesci. trzymam mocno kciuki za Wszystkie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 04:55

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana :)
    dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze testujące:))

• madzianka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia widze ze u Ciebie tempka ladna :-) test robilas?

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny robiłam właśnie test wyszła druga kreska ale bardzo jasna i mało widoczna więc moze kupie tutaj po południu lepszy test i zrObie jeszcze jeden.a tempka skoczyła na 37,1. .objawow okresowych brak ale mam stresa czy inny tez potwierdzi kreski ovu mi pokazuje ze dzisiaj 68 procent na pozytywny test a to mój termin miesiączki dziwne co czy tak jest ?

;oniqa lubi tę wiadomość

• madzianka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia to juz po cichutku gratuluje wiedzialam ze Tobie sie uda :-) Czekam na wiesci jak wszyedl drugi test :-)

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia ja również gratuluje :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. U mnie tak jak myślałam test negatywny, brzuch boli na @. Jutro przylezie :(
    Oliwia, mówiłam Ci że tak będzie. Wiedziałam, no po prostu wiedziałam :)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny jeszcze sie nie cieszę dopóki kreska nie będzie wyraźna ale chyba lepiej jutro rano zrobić test niż dzisiaj jeszcze jeden co?

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia moje wielkie gratulacje!

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje Oliwia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia jeśli wytrzymasz to faktycznie byłoby lepiej zrobić test jutro rano. Mam nadzieję, że zobaczysz wtedy dwie wyraźne kreski czego Ci życzę z całęgo serca. Życzę wszystkim udanego dnia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 05:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki konwalia :):)czekam na drugi tescik jeszcze żeby zrobić bo druga kreska jest jasno różowa jeszcze:(:klif No mam nadzieje ze masz racje :)a żadnych objawow kompletnie nic .

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwko tak po cichutku gratuluję!!! :) zapomniałam, że TY też miałaś dzisiaj testować :) a Kochana Ty masz gdzieś wykres udostępniony? bo chciałabym zobaczyć jak to u Ciebie wygląda :) Klif a TY kiedy masz spodziewany termin @? Może zrób test jutro i może akurat :) może dzisiaj jeszcze za wcześnie na test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ,mycha dzieki No tez tak myśle za szybko chociaż dzisusj jestem 14dni po owulacji i powinnam okres dostać ale widocznie to ze szybko dla mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Niusia kliknij na mnie tam jest wykres :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, czuję każdą częścia ciała że jutro @ przyjdzie, więc nawet nie będę kupować testu.

ug37px9iyhvbmwqv.png
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ