Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ania mam nadzieje ze wszystkie zafasolujemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przyszlam sie pozalic . . . dzisiaj czuje sie straaasznie nerwowa jestem strasznie wszystko wyprowadza mnie z rownowagi ojjjj jak osa jestem zla,bez kija nie podchodz ojjj i jeszcze ten bol glowy . . .
    1) od fajek mnie muli strasznie mnie mdli,mam zgage po nich
    2) wypilam dzisiaj maslanke z truskawkami-mialam takiego smaka,ze chej i myslalam,ze rzygne(sory za wyrazenie)
    3)kawa z mlekiem mi nie smakuje mdli mnie po niej
    4) obiad zjadlam-ziemniaki z cebula i kotleta i mdli mnie juz dluuugo od tej cebuli az zgagi dostalam
    5) bol plecow doszedl i PIERSI ! ! ! JAK NIGDY ! ! !

RATUNKU !!! ZYC MI SIE ODECHCIEWA PRZEZ TE MDLOSCI !!!

• madzianka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    Dzieki Ania mam nadzieje ze wszystkie zafasolujemy :)

Bede jutro mocno trzymac kciuki za wszystkie dziewczyny ktore beda testowac i wierze ze Wam si poszczesci :-)Mi niestety nie udalo sie doczekac do jutra jest mi smutno ale takie zycie. 3majcie sie cieplutko :-) ja juz jestem na majowych ale bede do Was zagladac bo bardzo przywiazalam sie do Was dziewczeta i trudno mi stad sobie pojsc :-)

;oniqa lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie widziałam ze uciekłas:(mam nadzieje ze maj to będzie twój ostatni szczęśliwy cykl czekaj tam na mnie bo być moze do ciebie dołącze Jutri sue okaże :)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Tobie z calego serduszka zebys jutro zobaczyla 2 piekne kreseczki i nie musiala przechodzic na maj :-)

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basienka ja tez tak miałam po ostatnim nie udanym cyklu niestety życie jest brutalne(:wypij sobie kieliszek winka moze by ci sie humor poprawi u mnie jak jutro wyjdzie negatyw to w weekend sobie popije żeby na chwile zapomnieć i sie wkoncu odprezyc :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochana :)Jutri rano zrObie test wloncu koniec będzie nie pewność:/

• madzianka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    Basienka ja tez tak miałam po ostatnim nie udanym cyklu niestety życie jest brutalne(:wypij sobie kieliszek winka moze by ci sie humor poprawi u mnie jak jutro wyjdzie negatyw to w weekend sobie popije żeby na chwile zapomnieć i sie wkoncu odprezyc :(

Ja cyba tez sie w wekeend napije zeby zapomniec o smutkachbo juz jakos sil mi braknie zeby walczyc i ta niepewnosc dlaczego wciaz sie nie udaje musze chyba odpoczac psychicznie :-(

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie odprezysz sie troche spotkaj sie ze znajomymi albo na imprezke idź odrazu humor sie poprawi:)moja siostra będzie we wtorek więc jak nici z ciąży w przyszły weekend idxuemy na baletu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif a ty pewnie w pracy ?(:test kupiony ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cos puściutko wieczorna pora jest :(pewnie wszystkie serduszkujecie:)

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam za was kciuki dziewczyny obu jutro zescie zobaczyly 2 kreski!!! Ja jeszcze nigdy tego niew doswiadczylam:-((

• Iwka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro widzę wieeelki dzień!!Trzymam mocno kciuki dziewczynki i jestem z wami caaałym <3
    Fajnie by było gdyby jutro osiem kreseczek było :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za wszystkie jutro testujące bardzo mocno trzmam kciuki!! :)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero mam czas usiąść...dziś miałam koszmarny dzień w pracy..jak pomślę,że jutro powtórka to nic mi się nie chce...
    kaarolaa -bardzo mi przykro...trzymaj się kochana i nie poddawaj, pamiętaj,że masz nas!
    Oliwia-trzymam kciuki za jutro!
    madzianka-następny cykl będzie Twój, zobaczysz:)
    basiulka-dziwne to twoje objawy, robiłaś test?
    A tak w ogóle, to dziś w pracy dowiedziałam się,że koleżanka jest w 4 miesiącu ciąży i cały czas miała miesiączkę!Żadne plamienie, brudzenie tylko normalną miesiączkę!Była u lekarza, na usg i wszystko w porządku, dzidzia rozwija się prawidłowo, lekarz powiedział,że widać jej taka natura. Dodam,że to jej drugie dziecko i przy pierwszym nie miała miesiączki od razu po zajściu w ciążę

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem znowu...
    Właśnie niedawno synek mi się przyznał, że Pani wzywa mnie jutro na ROZMOWĘ :-) Podobno za przezywanie koleżanki - czytaj: końskie zaloty ;-)

Denerwuję się, bo jeszcze nie byłam na dywaniku u nauczycielki... Ha, ha

Całą noc chyba będę o was myśleć - testujące :-)
    Będę z samego rana wyglądać DOBREJ NOWINY ;-)

Trzymajcie się cieplutko i powodzenia!
    Dobranoc!

4ab8025775a7b1f70509a004785d12c9.png

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:)jak sie cieszę ze jutro bede wiedzieć bo psychicznie jestem wykończona tym myśleniem ciagle tylko o tym:/a tak chociaż do następnej owulacji sobie odpoczne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia No moje dzisiejsze spanie tez będzie do dupy pewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać dobranoc dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 test robilam 1-ego dnia cyklu ale nic nie wyszlo :/ niewiem co robic :/ 3mam za Was kciuki :* oby Wam sie poszczescilo :*

‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ