Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej przyszlam sie pozalic . . . dzisiaj czuje sie straaasznie nerwowa jestem strasznie wszystko wyprowadza mnie z rownowagi ojjjj jak osa jestem zla,bez kija nie podchodz ojjj i jeszcze ten bol glowy . . .
1) od fajek mnie muli strasznie mnie mdli,mam zgage po nich
2) wypilam dzisiaj maslanke z truskawkami-mialam takiego smaka,ze chej i myslalam,ze rzygne(sory za wyrazenie)
3)kawa z mlekiem mi nie smakuje mdli mnie po niej
4) obiad zjadlam-ziemniaki z cebula i kotleta i mdli mnie juz dluuugo od tej cebuli az zgagi dostalam
5) bol plecow doszedl i PIERSI ! ! ! JAK NIGDY ! ! !
RATUNKU !!! ZYC MI SIE ODECHCIEWA PRZEZ TE MDLOSCI !!! -
oliwia wrote:Dzieki Ania mam nadzieje ze wszystkie zafasolujemy
Bede jutro mocno trzymac kciuki za wszystkie dziewczyny ktore beda testowac i wierze ze Wam si poszczesci :-)Mi niestety nie udalo sie doczekac do jutra jest mi smutno ale takie zycie. 3majcie sie cieplutko ja juz jestem na majowych ale bede do Was zagladac bo bardzo przywiazalam sie do Was dziewczeta i trudno mi stad sobie pojsc;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasienka ja tez tak miałam po ostatnim nie udanym cyklu niestety życie jest brutalne(:wypij sobie kieliszek winka moze by ci sie humor poprawi u mnie jak jutro wyjdzie negatyw to w weekend sobie popije żeby na chwile zapomnieć i sie wkoncu odprezyc
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:Basienka ja tez tak miałam po ostatnim nie udanym cyklu niestety życie jest brutalne(:wypij sobie kieliszek winka moze by ci sie humor poprawi u mnie jak jutro wyjdzie negatyw to w weekend sobie popije żeby na chwile zapomnieć i sie wkoncu odprezyc
Ja cyba tez sie w wekeend napije zeby zapomniec o smutkachbo juz jakos sil mi braknie zeby walczyc i ta niepewnosc dlaczego wciaz sie nie udaje musze chyba odpoczac psychicznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero mam czas usiąść...dziś miałam koszmarny dzień w pracy..jak pomślę,że jutro powtórka to nic mi się nie chce...
kaarolaa -bardzo mi przykro...trzymaj się kochana i nie poddawaj, pamiętaj,że masz nas!
Oliwia-trzymam kciuki za jutro!
madzianka-następny cykl będzie Twój, zobaczysz:)
basiulka-dziwne to twoje objawy, robiłaś test?
A tak w ogóle, to dziś w pracy dowiedziałam się,że koleżanka jest w 4 miesiącu ciąży i cały czas miała miesiączkę!Żadne plamienie, brudzenie tylko normalną miesiączkę!Była u lekarza, na usg i wszystko w porządku, dzidzia rozwija się prawidłowo, lekarz powiedział,że widać jej taka natura. Dodam,że to jej drugie dziecko i przy pierwszym nie miała miesiączki od razu po zajściu w ciążębasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Jestem znowu...
Właśnie niedawno synek mi się przyznał, że Pani wzywa mnie jutro na ROZMOWĘ Podobno za przezywanie koleżanki - czytaj: końskie zaloty
Denerwuję się, bo jeszcze nie byłam na dywaniku u nauczycielki... Ha, ha
Całą noc chyba będę o was myśleć - testujące
Będę z samego rana wyglądać DOBREJ NOWINY
Trzymajcie się cieplutko i powodzenia!
Dobranoc!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-