Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:
Nie dziekuję, nie dziekuję...
Czekam na testowanie do 1-2 maja...
Mam już synka, ma 8 lat. Ale urodziłam go bardzo wcześnie, bo miałam niecałe 18 lat :-)Oczywiście nie było to planowane.
Teraz jestem gotowa na kolejny cud... Tylko tym razem jest trochę trudniej...
No nic, pozostaje czekanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:ja tez mialam cyste na jednym jajniku i przez to blokawal mi tez jajnik ale po 2 miesiacach brania norplacu sie wchlonal.
a moj gin twierdzil ze tego sie nie operuje bo mozna jajnik uszkodzic jego zdaniem bo tez sue pytalam ale pewnie kazdy gin ma inne zdanie
Nie wiem już sama... Gin powiedział, że to może utrudniać zajście...
Na razie staramy się mocno...
Moja cysta zmniejszyła się tylko o ok. o,5 cm...
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:czytam was kochane i nie wiem co odpisywac. jestem cały czas przybita, wrecz załamana. chyba na jakis czas stad ZNIKNĘ pa pa kochane zycze pozytywnych testow, nie poddawajcie sie bede o was cały czas pamietała
Karola bardzo bardzo mi przykro odpocznij i wróc ze zdwojoną siłąkaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:oliwia wrote:Trzymaj sie Karolaa Napewno będzie lepiej jak Troche odpoczyniesz i potem wrócisz na ovu z nowa nadzieja
mam nadzieje bo jak was czytam to ciagle płacze, nie moge przestac. jak zacznie sie moj nowy cykl to wroce, obiecuje
Karolaa czekamy na Ciebie i wierzymy, że wrócisz do nas pozytywnie nastawiona i pełna nadziei... :-*
Czasami trzeba sobie po prostu popłakać...
Będę myslałao Tobie! Trzymaj się kochana
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Jestem z powrotem Oliwka- Ty jako mama powiedz mi- czy bóle brzucha (podbrzusza ) na @ i na ciążę czymś się różnią?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Klif wrote:25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
28.04.2013 Nusia, HOPE83, kasiaks
30.04.2013 Iwka
5.05 Mycha
08.05.2013 anika
Przerzucam na bieżącą stronę;oniqa jak u Ciebie?Testowałaś? Czekam na wieści:)
hej byłsm u gina powiedział że narazie nic nie widzi ale jakas błona się utworzyla w środku mówi że albo @ przyjdzie albo bedzie ciąża ja mam nieregularne cykle a więc w poniedziałek ide na BETE a w czwartek ewentualnie zatestuje jak nie przyjdzie wcześniej @.
Mówił wam kiedys lekarz że Wam się jakas błona w środku robi?? -
kaarolaa wrote:witam dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i najpewniej nie ma ciazy, moj organizm ja odrzucił, mam potworne bole brzucha i krwawienie. dostałam dufpaston ale juz nie mam nadzieji, ze cos tam jest. na usg nic nie było widac, no nic czekam do poniedziałku na wizyte u mojego lekarza. zobaczymy co mi powie, jest mi cholernie przykro i znow mam doła, dlaczego mnie to spotkało?
Kaarolaa strasznie mi przykro ( przytul) powodzenia kochana i odpocznij od wszystkiego buzxiaki i trzymaj się :-*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Jestem z powrotem Oliwka- Ty jako mama powiedz mi- czy bóle brzucha (podbrzusza ) na @ i na ciążę czymś się różnią?
Tak Emilka to są bóle podbusza tak jak na okres dlatego często czujesz ze dostaniesz okres a tu niespodzianka
Ponieważ macica sie powiększa i tak brzuszek boli do 3miesiaca.Póki wredna nie przyszła a tempka jest nieco wyższa ti jest szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny