Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:jezeli poronisz a tego nie chcemy ale mowie ze jezeli.... to wymus na nim cykl hormonalny bo tak nie moze byc!!!! jak ci nie da zmien lekarza i to natychniast. bo to nie jest normalne...
ale kochanie nie zapeszam trzymam kciuki do poniedzialku i nie stresuj sie..
a chodzisz prywatnie??
to juz moj 3 lekarz, dopiero od pezdziernika u niego jestem i ten jest najlepszy. najpierw wyleczył mi zapalenie ktorego inni nie widzieli, zobaczył ze mam wodniaka na jajowodzie. zlecił cytologie bo inni mieli to gdzies, dał skierowanie na HSG i sam je wykonał, wyszło ze jajowody sa drozne ale macica jest nietypowego kształtu. teraz mam wizyte kontrolna własnie w poniedziałek i powie co dalej robic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:karolaa no to dobrze ze wszystko sprawdzil mam nadzieje ze ci pomoze!wkoncu doczekasz sie upragnione dzieciatka
a mi dzisiaj tempka spadla o 2stopni jutro testowanko i koniec stresu wrescie:)
mui też spadła ... i brzusio boli typowo @ a kij z tym wszystkim , przynajmniej się napiję w weekend -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:oniga jestes?testowalas dzisiaj?
maximka a ty kiedy testujesz bo nie wida ciebie na liscie:(
no ja byłam zapisana na 30tego, jakoś mnie ktoś pominoł
ja sobie dziś dla jaj zatestowałam testem z allegro który był dołączony jako gratis do owulacyjnych jedna gruba czerwona krecha a niebawem będzie jedna wielka czerwona plama -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny