Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:witam dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i najpewniej nie ma ciazy, moj organizm ja odrzucił, mam potworne bole brzucha i krwawienie. dostałam dufpaston ale juz nie mam nadzieji, ze cos tam jest. na usg nic nie było widac, no nic czekam do poniedziałku na wizyte u mojego lekarza. zobaczymy co mi powie, jest mi cholernie przykro i znow mam doła, dlaczego mnie to spotkało?
Przytulam , bardzo mi przykro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staram się od pół roku.
Mam wykrytą cystę/torbiel na prawym jajniku 3,8 x 2,9 cm. Leczona przez 3 miesiące tabletkami anty. Nic to nie dało. Teraz lekarz powiedział, że mogę próbować... Jeśli się nie uda to usuwamy laparoskopowo...
MUSI się udać! -
nick nieaktualnyannia wrote:Staram się od pół roku.
Mam wykrytą cystę/torbiel na prawym jajniku 3,8 x 2,9 cm. Leczona przez 3 miesiące tabletkami anty. Nic to nie dało. Teraz lekarz powiedział, że mogę próbować... Jeśli się nie uda to usuwamy laparoskopowo...
MUSI się udać!
pewnie że MUSI, komu jak nie nam -
nick nieaktualnyja tez mialam cyste na jednym jajniku i przez to blokawal mi tez jajnik ale po 2 miesiacach brania norplacu sie wchlonal.
a moj gin twierdzil ze tego sie nie operuje bo mozna jajnik uszkodzic jego zdaniem bo tez sue pytalam ale pewnie kazdy gin ma inne zdanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczytam was kochane i nie wiem co odpisywac. jestem cały czas przybita, wrecz załamana. chyba na jakis czas stad ZNIKNĘ pa pa kochane zycze pozytywnych testow, nie poddawajcie sie bede o was cały czas pamietała
maximka84, oliwia, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Cześć Kochane! a ja znowu piję meliskę bo mnie boli coraz mocniej, może choć troszkę te jajniki wyciszę...a do tego ból żołądka!
Maximka ja coś czuję, że CI się uda Oliwko i Tobie też !
:***
Kochana niestety źle czujesz , bo ja już małpicę czuję jak się zbliża do mych drzwi po prostu ... czuję się dziś jak na dzień-dwa przed okresem .... jutrzejszy spadek tempki to potwierdzi lub pllllama
ale dziękuję za miłe słowa fajnie że się tu tak wspieramy....jakoś lżej -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:czytam was kochane i nie wiem co odpisywac. jestem cały czas przybita, wrecz załamana. chyba na jakis czas stad ZNIKNĘ pa pa kochane zycze pozytywnych testow, nie poddawajcie sie bede o was cały czas pamietała
My o Tobie też ...
odpocznij, jasne ... trzymaj się ciepluśko ,,,, czekaj na cud ..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:czytam was kochane i nie wiem co odpisywac. jestem cały czas przybita, wrecz załamana. chyba na jakis czas stad ZNIKNĘ pa pa kochane zycze pozytywnych testow, nie poddawajcie sie bede o was cały czas pamietała
My o Tobie też będziemy pamiętać!
Życzę Ci wszystkiego dobrego kochana! :-***
Na pewno się uda! MUSI!
Trzymaj się cieplutko!
kaarolaa lubi tę wiadomość