Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:annia wrote:
hmn kochana witaj witaj
wg. mnie nie ma źle, co Ci sprawia trudność ... ?
Tu na OVU jest taki rozdział -pytania i odpowiedzi - tam fajnie o śluzie jest napisane, poczytaj tam
dobry wykresik fajna tempka wszytko jak nalezy sluzik tez dobry i w dobrym momencie -
dziewczyny mnie coraz bardziej rozkłada choróbsko ... najlepsze, że to ja chora zostałam z dzieckiem w domu. które tez jest na chorobowym i nie bardzo wie jak ma się sobą zająć (ma 3 lata). A ja teraz leże i nie wyglądam a ona bajki ogląda masakra ;P wstyd mi. Ale siły nie mam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja wrote:dziewczyny mnie coraz bardziej rozkłada choróbsko ... najlepsze, że to ja chora zostałam z dzieckiem w domu. które tez jest na chorobowym i nie bardzo wie jak ma się sobą zająć (ma 3 lata). A ja teraz leże i nie wyglądam a ona bajki ogląda masakra ;P wstyd mi. Ale siły nie mam.
a moze jekas alergi bo mowili ze po tej spoznionej wiosnie wszytko na raz teraz pyli i jedt podobne do choroby tzn. te objawy.. zeby tego nie mylic -
nick nieaktualny
-
nie nie alergia u mnie dziecko miało gorączkę ponad tydzień i dopiero potem antybiotyk dostało ...zaraziło meża, który się męczył tez tydzień i po tygodniu antybiotyk - jakies grypsko. Teraz mnie dopadło od wtorku (wtedy też gorączka się pojawiła)...ale na szczęście teraz bez gorączki ogólnie mam obniżoną tempkę i dreszcze ... katar itp od wczoraj na zwolnieniu.
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:madzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
Od wczoraj madzianka mam tak samo, i do tego plecy w dole bolą.. ale do @ to mam 5 dni jeszcze
no ja jutro powinnam dostac ale tempka na razie mi nie spadla i to mnie pociesza. -
madzianka wrote:Emilka WSK wrote:madzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
Od wczoraj madzianka mam tak samo, i do tego plecy w dole bolą.. ale do @ to mam 5 dni jeszcze
no ja jutro powinnam dostac ale tempka na razie mi nie spadla i to mnie pociesza.
Wierzę,że sie uda!Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnymadzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
a goń zarazę -
nick nieaktualnykate38 wrote:madzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
a goń zarazę
żeby to się tak dało przegonić . . . . -
nick nieaktualnywitam dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i najpewniej nie ma ciazy, moj organizm ja odrzucił, mam potworne bole brzucha i krwawienie. dostałam dufpaston ale juz nie mam nadzieji, ze cos tam jest. na usg nic nie było widac, no nic czekam do poniedziałku na wizyte u mojego lekarza. zobaczymy co mi powie, jest mi cholernie przykro i znow mam doła, dlaczego mnie to spotkało?
-
kate38 wrote:madzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
a goń zarazę
A sio zarazo zapraszam ponownie za 9 miesiecykate38 lubi tę wiadomość
-
Hej , ja też jakaś taka przybita jestem a tu jeszcze na godz 14 do pracy, ale pociesza mnie fakt że za kilka dni owulacja hahah, mam nadzieję ze bedzie bo tamten cykl prawdopodobnie bezowulacyjny był...
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Hej , ja też jakaś taka przybita jestem a tu jeszcze na godz 14 do pracy, ale pociesza mnie fakt że za kilka dni owulacja hahah, mam nadzieję ze bedzie bo tamten cykl prawdopodobnie bezowulacyjny był...
to witaj w klubie, ja chyba juz nigdy sie nie usmiechne -
kaarolaa wrote:juicca wrote:Hej , ja też jakaś taka przybita jestem a tu jeszcze na godz 14 do pracy, ale pociesza mnie fakt że za kilka dni owulacja hahah, mam nadzieję ze bedzie bo tamten cykl prawdopodobnie bezowulacyjny był...
to witaj w klubie, ja chyba juz nigdy sie nie usmiechne
Karolkaa co dzis taka smutna jestes? -
ojej przykro mi Kaarolaa , widziałam na majowych...;( ale może akurat w poniedziałek okaże sie ze jest ciaża
wspieram całym sercem i 3mam kciuki żeby ta dzisiejsza wizyta okazała sie pomyłką,Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 11:32