Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też chwilowo uciekam, będę wieczorkiem a teraz czas nakarmić Głodomorrrę która mi sie włączyła buziakiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannia wrote:maximka nie wiem jak odróżnić ten śluz kremowy od rozciągliwego czy wodnistego. U mnie jest taki pół-przezroczysty ale biały...
Chyba też zjadłabym loda
Kremowy – odnotuj śluz kremowy, jeśli jest on gładki, przypomina lekki balsam do ciała, mleko lub majonez. Jest on zazwyczaj biały, lecz może być również żółtawy. Może być lekko rozciągliwy, ale dość szybko się „rwie”.
Wodnisty – śluz przejrzysty, niemalże o konsystencji wody. Daje wyraźnie uczucie wilgoci. Jest on zaliczany do śluzu płodnego. Może rozciągać się pomiędzy palcami.
Rozciągliwy – to najbardziej płodny śluz. Jest przejrzysty, bardzo rozciągliwy, w konsystencji przypomina kurze białko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannia wrote:Maximka wielkie dzięki! Chyba rzeczywiście będę zaznaczać kremowy...
Ja mam też teraz ból jak na @ ale to chyba za wcześnie.
Zaraz synuś wróci ze szkoły a ja dalej przed laptopem...
wiesz cio Kochana, ja dostałam bólu jajników tydzień temu !!! i tez mi się wydawało że za szybko, było to takie inne niz zawsze, ale dziś juz jakoś spokojniej.... no i @ idzie ... po cichutku -
nick nieaktualnyAnastazja wrote:A ja dalej czekam na swoja @ bo wg ovu powinna być dzisiaj choc z tym różnie bywa .... i tak was czytam i się spokojniejsza robię. Choć tak na prawdę Was nie znam to jakoś mi tu dobrze
nio tak, jest
dobrze się tu człowiek czuje
U mnie też @ idzie no trudno ... -
Czyli wynika z tego, co piszecie, że jednak @ nadejdzie... Jajnik ciągnął mnie parę dni temu, ale mam tam cystę 3,8 x 2,9cm. Teraz spokojnie...
Chyba muszę uciekać, bo obiecałam synkowi frytki i rybkę na obiad... Zamiast coś robić to siedzę tutaj
Jak mały wyjdzie na rower po obiedzie to na pewno zajrzę! Będziecie jeszcze?
Do zobaczenia!
-
U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
-
madzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
Od wczoraj madzianka mam tak samo, i do tego plecy w dole bolą.. ale do @ to mam 5 dni jeszczeZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyannia wrote:Czyli wynika z tego, co piszecie, że jednak @ nadejdzie... Jajnik ciągnął mnie parę dni temu, ale mam tam cystę 3,8 x 2,9cm. Teraz spokojnie...
Chyba muszę uciekać, bo obiecałam synkowi frytki i rybkę na obiad... Zamiast coś robić to siedzę tutaj
Jak mały wyjdzie na rower po obiedzie to na pewno zajrzę! Będziecie jeszcze?
Do zobaczenia!
Ktoś będzie na pewno
Twoje ciągnące jajniki nie musza zapowiadac @ ... każda jest inna
-
maximka84 wrote:madzianka wrote:witam ponownie :-)ja sie jakos ogarnac nie moge niedawno sie obudzilam i caly czas jestem senna .
hej hej
a ja od 9tej już w pracy
same śpiochy no ja nie wiem
A gdzie Ty ranny ptaszku pracujesz że tak wygodnie, od 9 dopiero?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnymadzianka wrote:U mnie chyba tez sie zbliza ta wredna @ a moze nie? tak dziwnie mi w podbrzuszu ciagle latam do lazienki i sprawdzam czy jest juz @ i tak dobrze bo dzis mam 27 dzien cylku a ostatnio przychodzila w 25 albo 26 dniu cyklu ciekawe czy jutro przyjdzie?
Kochana nie ma co się nastawiać
mamy podobnie widzę ...
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:maximka84 wrote:madzianka wrote:witam ponownie :-)ja sie jakos ogarnac nie moge niedawno sie obudzilam i caly czas jestem senna .
hej hej
a ja od 9tej już w pracy
same śpiochy no ja nie wiem
A gdzie Ty ranny ptaszku pracujesz że tak wygodnie, od 9 dopiero?
loooombard