Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:A ja już szału dostaję, bo temp robi 3 identyczny spadek w moim cyklu, wykres wygląda jak EKG osoby z nerwicą Kawka?
hahaha, Kochana, ja dziś miałam koszmary - śniły mi się wykresy, termometry szok szok u mnie spada, idzie @ , ale u Ciebie jeszcze jest szansa -
maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:A ja już szału dostaję, bo temp robi 3 identyczny spadek w moim cyklu, wykres wygląda jak EKG osoby z nerwicą Kawka?
hahaha, Kochana, ja dziś miałam koszmary - śniły mi się wykresy, termometry szok szok u mnie spada, idzie @ , ale u Ciebie jeszcze jest szansa
na co? na większy spadek chybaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:hahaha jesteście bombowe z tymi tekstami..
szkoda, że nasze pęcherzyki nie są bombowe i nie wybuchają wtedy kiedy trzebadeJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:hahaha jesteście bombowe z tymi tekstami..
szkoda, że nasze pęcherzyki nie są bombowe i nie wybuchają wtedy kiedy trzeba
ja pkierdykam fajne jesteście
miałąm se dać spokój z OVU , no ale ... kurcze fajnie się pisze z WAMI
raczej będę zaglądać, ale bedzie to bezwykresowa Maximka -
nick nieaktualnya wiecie ze jak ja bylam w ciazy to wogole nic mi sie nie snilo... zadnych snow nie mialam..
my tak pragniemy żeby ta wredna małpa nie przyszła, ale zobaczcie na odwrót jak ktos chce żeby przyszła to jest dopiero nerwówka.
wiecie ze we francji zalegalizowali zwiazki partneskie gejow i lesbijek i moga adoptowac dziecie.. co o tym myslicie?? -
A myślisz, ze mi sie łatwo by odeszło? A skąd! Zostaję i będę Wam życie uprzykrzać
maximka84 lubi tę wiadomość
deJzi wrote:a wiecie ze jak ja bylam w ciazy to wogole nic mi sie nie snilo... zadnych snow nie mialam..
my tak pragniemy żeby ta wredna małpa nie przyszła, ale zobaczcie na odwrót jak ktos chce żeby przyszła to jest dopiero nerwówka.
wiecie ze we francji zalegalizowali zwiazki partneskie gejow i lesbijek i moga adoptowac dziecie.. co o tym myslicie??
ja myślę że dziecku glupio będzie : "to jest mój tata Vincent, a to mój tata Pedro"....
(...)Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:kurde do tych pęcherzyków przydał by się trotyl
hahahahaha, poszukam na allegro i będę łykać
idę ubrać tyłek bo się tu zasiedzialam, zaraz wracamdeJzi lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:a wiecie ze jak ja bylam w ciazy to wogole nic mi sie nie snilo... zadnych snow nie mialam..
wiecie ze we francji zalegalizowali zwiazki partneskie gejow i lesbijek i moga adoptowac dziecie.. co o tym myslicie??
ja myślę że dziecku glupio będzie : "to jest mój tata Vincent, a to mój tata Pedro"....
(...)
dokladnie.. jaka to dziecko bedzie mialo przyszlosc i patrzylo codziennie jak dwoch facetow idzie do jednego łózka spac.. nie teges to dla mnie.
i jeszcze jedno zdrowe malzenstwa staraja sie o dziecine z adopcji latami i nie przyznaje sie im opieki bo np... nie ma warunkow !!!! szok a takich d tatusiow bo zarabiaja kupe kasy nalezy im sie. paranoja.. jakies to nie zdrowe dla mnie.maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka Kobietki
u mnie minimalny spadek z 36.9 na 36.8.
Poza tym czuje juz w kazdej kosci nadchodzaca @!!!!!
pobolewa mnie brzuch, piersi no i krzyze-czyli dzis lub jutro bedzie @
klif- u ciebie super widze-oby Ci sie udalo!!!
Mnie jest troche przykro ze w tym miesiacu znowu sie nie udalo (wiem to juz na 95%) no ale niech juz przyjdzie ta malpa jak ma przyjsc i zaczynam walczyc dalej!!
jutro wielki dzien-duzo z nas bedzie testowac razem!! tzn ja sie zastanawiam nad tym jutrzejszym testowaniem bo tempka mi moze bardziej spasc albo wredota przyjsc wiec tescik zostanie na maj!!
Milego dnia sloneczka!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannia wrote:
hmn kochana witaj witaj
wg. mnie nie ma źle, co Ci sprawia trudność ... ?
Tu na OVU jest taki rozdział -pytania i odpowiedzi - tam fajnie o śluzie jest napisane, poczytaj tam -
nick nieaktualny