Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:No ale od tej pory nic nie masz już, żadnego krwawienia? Piszesz, że rano powinnaś dostać więc jak się okaże, że nie ma @ to zrób test. No ale jak uważasz, to Ty musisz zadecydować
Zrobie tak jak mowisz Klif od wczoraj do tej pory nie mialam juz zadnego krwawienia. -
nick nieaktualnyTo wszystkie mamy temperaturę na podobnym poziomie jeszcze tylko jutro i koniec stresu ti dovrze bo nie długo siwą bym była hehe .a w nocy znowu sie budzilam:(mam nadzieje ze dzień dzisiaj szybko zleci i Jutri będziemy świętować:)mój tescik juz gotowy na testowanko ale wstrzymam sie do jutra No chyba ze mi tempka jeszcze spadnie ti nie ma sensu wtedy:(do pózniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, witam Was z rana
U mnie dzisiaj temperatura podniosła się o pół stopnia, także niewiele...
Nadal czuję się typowo okresowo, brzuch boli, sutki też, ale trochę chociaż humorek mi się dzisiaj poprawił męczy mnie tak dziwnie w żołądku więc to pewnie na @ bo mnie zazwyczaj tak boli. Wczoraj znowu zrobiłam sobie meliske przed snem i spałam super chociaż to hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane ...
U mnie podobnie jak w zeszłym cyklu...tempka dziś już spadła, nieznacznie ale spadła - identycznie jak w zeszłym miesiącu, jutro będzie jeszcze niżej, bóle mam typowo miesiączkowe, dziś dla mega jaj i potwierdzenia zrobiłam test (taki z allegro, który był dołączony do owulacyjnych), oczywiście negatyw
Ale już mam dość powoli, w nocy non stop śni mi się wykres, termometr ... od przyszłego cyklu bez TEGO mimo że człowiek nie chce myśleć, podświadomość robi swoje ...
...@ czuję Cię w każdym mięśniu... ...idziesz franco...
A jak tam u WAS ?
Klif ... ładny wykres ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny