X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    No ale od tej pory nic nie masz już, żadnego krwawienia? Piszesz, że rano powinnaś dostać więc jak się okaże, że nie ma @ to zrób test. No ale jak uważasz, to Ty musisz zadecydować

Zrobie tak jak mowisz Klif :-) od wczoraj do tej pory nie mialam juz zadnego krwawienia.

p19us65glzzsn3k4.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię dziś test. Jak spadnie temperatura to najwyzej zostanie na nastepny cykl.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystkie mamy temperaturę na podobnym poziomie jeszcze tylko jutro i koniec stresu ti dovrze bo nie długo siwą bym była hehe .a w nocy znowu sie budzilam:(mam nadzieje ze dzień dzisiaj szybko zleci i Jutri będziemy świętować:)mój tescik juz gotowy na testowanko ale wstrzymam sie do jutra No chyba ze mi tempka jeszcze spadnie ti nie ma sensu wtedy:(do pózniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nakupcie sobie tych testow na allegro za 1,5 zł mozna sa dobre ja kupuje i mam tego mase za 15 zl testow ze hoho... az 10 a w aptece tylko 1 i lipac idzie po portfelu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane, witam Was z rana :)
    U mnie dzisiaj temperatura podniosła się o pół stopnia, także niewiele...
    Nadal czuję się typowo okresowo, brzuch boli, sutki też, ale trochę chociaż humorek mi się dzisiaj poprawił :) męczy mnie tak dziwnie w żołądku więc to pewnie na @ bo mnie zazwyczaj tak boli. Wczoraj znowu zrobiłam sobie meliske przed snem i spałam super :) chociaż to hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moich jedynym objawów to lekki ból podbusza:(ale mam nAdzieje ze w dobrym celu :)dobra lece bo sue spóźnie papa:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Witam:)
    U mnie dziś temperatura wzrosła o dwie kreski z 36,9 na 37,1. Poza tym bez zmian. Muszę iść zrobić sobie kawę i zaraz wrócę:)
    Oliwia , a jak u Ciebie?

Klif super! Oby rosła dalej :) wygląda bardzo optymistycznie :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie mam zaufania do tych testów z allegro, zresztą i tak już nie zdążyłyby do mnie dotrzeć.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sa dobre bez opakowania dlatego taniej.... ktos pewnie podpierdziela z tasmy produkcyjnej heheh ja tam ufam bo były wiarygodne u mnie :)

• Anastazja Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymam za Was kciuki.
    U mnie na osiedlu po zimie wysypały się sąsiadki z brzuszkami, i jak patrze to szczerze im zazdroszczę. Szczególnie teraz gdy mi znowu szansa w tym miesiącu mija ;/
    Dobrze, że Wy macie lepsze nastawienie.

• Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25.04.2013 ;oniqa
    26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
    27.04.2013 Klif
    28.04.2013 Nusia, HOPE83, kasiaks
    30.04.2013 Iwka
    5.05 Mycha
    08.05.2013 anika
    Przerzucam na bieżącą stronę:);oniqa jak u Ciebie?Testowałaś? Czekam na wieści:)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • anika Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kobitki i ja :)
    Jak tam poranek mija?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no jakos leci :) Własnie wróciłam z psem ze spaceru.A jak u Ciebie?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana i ja :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie? ANika widzę, że owulka zaznaczona temperatura ładna:)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tempka spada, więc już powoli skazuje ten miesiąc na porażkę kolejną niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ...
    U mnie podobnie jak w zeszłym cyklu...tempka dziś już spadła, nieznacznie ale spadła - identycznie jak w zeszłym miesiącu, jutro będzie jeszcze niżej, bóle mam typowo miesiączkowe, dziś dla mega jaj i potwierdzenia zrobiłam test (taki z allegro, który był dołączony do owulacyjnych), oczywiście negatyw :P
    Ale już mam dość powoli, w nocy non stop śni mi się wykres, termometr ... od przyszłego cyklu bez TEGO :P mimo że człowiek nie chce myśleć, podświadomość robi swoje ...

...@ czuję Cię w każdym mięśniu... :P ...idziesz franco... :P

A jak tam u WAS ?

Klif ... ładny wykres ... ;)

• Klif Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks pokaż nam swój wykres. Maximka, takie spadki ja Ty masz to nie są żadne spadki. O pół stopnia, pffff...;)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio Klif ale wiesz ... czuję się TYPOWO @ ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba już widać wykres :)

‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ