X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi jestesmy :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo jestem::(

• Klif Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia, cały czas o tym myślę. A jutrzejsze mierzenie temperatury mnie przeraża. Zastanawiam się nawet, czy może jutro nie mierzyć.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem tego zdania ze lepiej wiedziec niz sobie robic nie potrzebne nadzieje:)ale zrobisz jak chcesz.klif ale masz dobre temperaturke wysoko 36,9 nic nie jest pewne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisalam ci ze ja w ciazy taka mialam i nawet 36.8 byla wiec jest duza szansa!

• Klif Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem, ale w poprzednim cyklu spadła mi dopiero dzień przed @. Mam złe przeczucia, co do tego cyklu.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jeszcze moze ci wzrosnosc nic pewnego ze spadnie tempka.
    mi moze rowniez spac w tamtym cyklu mialam podobno i nagle z 36,9 spadla na 36,6 i przyszedl okres:(

• Klif Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupie to jest. Powinno być tak, że temperatura powinna spaść np. 7 dni przed @ i wtedy wiadomo, że ona przyjdzie a jak 7 dni przed @ nie spadnie tzn. ze się jest w ciąży. A tak masz pół cyklu wysoką temperaturę robisz sobie nadzieję, a tu bach i w dzień @ spada

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki, zapodaje link do strony o...zmianie myślenia. Czytać!!!! czytać czytać czytać! :)

http://misjaciaza.blogspot.com/2013/04/artyku-goscinny-jak-spenic-marzenie-o.html

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tez tak bym chciala zeby bylo!bo tak mamy nadzieje dokonca a to tez zle wplywa jak sie caly czas stresujemy:(

• Klif Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Eh... u mnie jeszcze 3 dni do @(w sobotę), ale do ewentualnego testowania dwa. We wtorek miałam taką ochotę zrobić test żeby się już nie stresować

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytajcie, mówię Wam :)

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam taka ochote ale niechce sie rozczarowac.ale w sumie moze jutro juz by wyszedl?ale boje sie:(

• Klif Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytamy, choć nie wiem czy to coś da

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupiłam jeszcze, jak jutro temperatura nie spadnie to kupię, a jak w piatek nie spadnie to zrobię

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, ja wpadam tylko na chwilkę bo coś humorek mam do kitu
    kurcze ja nawet nie myslałam jeszcze o kupnie testu, zobacze jaka jutro bedzie tempka bo dzisiaj mi troszkę spadła, chyba że przez noc przyjdzie @

a tak w ogóle kilka dni temu miałam bardzo nabrzmiałe i obolałe piersi a dzisiaj już normalne...bolą mnie sutki ale nic poza tym, no i ten ból brzucha, ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 19:04

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja ledwo żyję...wysprzątałam generalnie całe mieszkanie, łącznie z myciem okien, odsuwaniem mebli itp itd ledwo mam siłę pisać..ja mam kupiony już test ciążowy(mąż wczoraj zakupił w aptece, jakiś taki dziwny o nazwie: "test ciążowy".Hehehe tak to jest jak się faceta prosi..)Ja już nie mam żadnych objawów.Sutki przestały boleć, podbrzusze i jajniki też.Kompletnie nic..Zresztą ten cykl mam całkowicie zwariowany, no najpierw mi ovu wyznaczyło owulację na 23 marca a potem na 14 kwietnia ( co było dla mnie mega zaskoczeniem).Nie mam sił dziś wszystkiego czytać, więć jutro nadrobię. Trzymajcie się kochane:*

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się cieplutko Hope, odpoczywaj i śpij słodko :)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nusia Ty tez :* i do jutra:)Mam na 7:30 do pracy więc zajrzę tu dopiero po 16:00 :(

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra Kochana :)

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ