Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Głupie to jest. Powinno być tak, że temperatura powinna spaść np. 7 dni przed @ i wtedy wiadomo, że ona przyjdzie a jak 7 dni przed @ nie spadnie tzn. ze się jest w ciąży. A tak masz pół cyklu wysoką temperaturę robisz sobie nadzieję, a tu bach i w dzień @ spada
-
Hej laseczki, zapodaje link do strony o...zmianie myślenia. Czytać!!!! czytać czytać czytać!
http://misjaciaza.blogspot.com/2013/04/artyku-goscinny-jak-spenic-marzenie-o.htmlZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Poczytajcie, mówię WamZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki, ja wpadam tylko na chwilkę bo coś humorek mam do kitu
kurcze ja nawet nie myslałam jeszcze o kupnie testu, zobacze jaka jutro bedzie tempka bo dzisiaj mi troszkę spadła, chyba że przez noc przyjdzie @
a tak w ogóle kilka dni temu miałam bardzo nabrzmiałe i obolałe piersi a dzisiaj już normalne...bolą mnie sutki ale nic poza tym, no i ten ból brzucha, ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 19:04
-
Hej Ja ledwo żyję...wysprzątałam generalnie całe mieszkanie, łącznie z myciem okien, odsuwaniem mebli itp itd ledwo mam siłę pisać..ja mam kupiony już test ciążowy(mąż wczoraj zakupił w aptece, jakiś taki dziwny o nazwie: "test ciążowy".Hehehe tak to jest jak się faceta prosi..)Ja już nie mam żadnych objawów.Sutki przestały boleć, podbrzusze i jajniki też.Kompletnie nic..Zresztą ten cykl mam całkowicie zwariowany, no najpierw mi ovu wyznaczyło owulację na 23 marca a potem na 14 kwietnia ( co było dla mnie mega zaskoczeniem).Nie mam sił dziś wszystkiego czytać, więć jutro nadrobię. Trzymajcie się kochane:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny