Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka bo mi wywaliło internet
aaaaaaaaaaaaaaaa, lepiej później niż wcale
poza tym Wy tu takie zgrane, że jakoś mi tak ciężko idzie pisanie...
?????
zgrane ?????
Kochana - Ty tez jestes z nami zgranawszystkie mamy jeden cel - po tu tu jestesmy
i kazda jest mile widziana
:***
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka bo mi wywaliło internet
aaaaaaaaaaaaaaaa, lepiej później niż wcale
poza tym Wy tu takie zgrane, że jakoś mi tak ciężko idzie pisanie...
?????
zgrane ?????
Kochana - Ty tez jestes z nami zgranawszystkie mamy jeden cel - po tu tu jestesmy
i kazda jest mile widziana
:***
no własnie -
nick nieaktualnykasiaks wrote:dziękuję :* chyba zaczyna łapć mnie zły humor, choć do @ jeszcze kilka dni
ja tez tak mam ...
juz mieszam smaki ... wczoraj byłam płaczliwa, mimo ze może i wykres obiecujący jak tu mnie pocieszaja kolezaneczki ale ja czuję że @@@@ idzie
cóż ....\\\\\
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo kurcze znowu naskrobalyscie
)
ja tez kasia i zokolic katowic mieszkam we wloszech:) mam 30 wiosenekwidze ze tutaj przeważnie 30 latki... ach ten wiek
ale mnie dzis brzuch nawalal strasznie bolalo ale nie jajniki nigdy nie miałam tak..
karola gratuluje jeszcze raz
no i czekamy jeszcze na następne plusiki z testow)
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:mój wykres to nijaki jak dla mnie, smaki mieszam od poniedziałku i generalnie od poniedziałku czuję się jak na @ co jest bardzo wcześnie, no ale staramy się już tak długo że jestem przyzwyczajona do porażek
długo tzn. ile ?
wiesz, my od roku tak bez obserwacji , niczego, od marca jestem tu na ovu .... ale to ostatni cykl z wykresem .... za duzo stresu to mnie kosztuje .... to mierzenie i wogóle .... luzuje potem .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kasiaks wrote:mój wykres to nijaki jak dla mnie, smaki mieszam od poniedziałku i generalnie od poniedziałku czuję się jak na @ co jest bardzo wcześnie, no ale staramy się już tak długo że jestem przyzwyczajona do porażek
długo tzn. ile ?
wiesz, my od roku tak bez obserwacji , niczego, od marca jestem tu na ovu .... ale to ostatni cykl z wykresem .... za duzo stresu to mnie kosztuje .... to mierzenie i wogóle .... luzuje potem ....
długo to znaczy, że bez zabezpieczenia od ślubu czyli za niedługo 7 latz tym, że na początku bez parcia, później ja się przebadałam wyszły jakieś problemy z hormonami, później przerwa i namowa męża na badania - okazały się dobre i znowu przerwa. I tak naprawde od 2,5 roku intensywnie, przebadani po okiem specjalisty i teraz udało nam się podejść do pierwszej inseminacji
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:o kurcze znowu naskrobalyscie
)
ja tez kasia i zokolic katowic mieszkam we wloszech:) mam 30 wiosenekwidze ze tutaj przeważnie 30 latki... ach ten wiek
ale mnie dzis brzuch nawalal strasznie bolalo ale nie jajniki nigdy nie miałam tak..
karola gratuluje jeszcze raz
no i czekamy jeszcze na następne plusiki z testow)
tak czekamy z niecierpliwoscia
mnie czeka jeszcze wizyta u lekarza, zeby potwierdzic ze wszystko jest ok. juz mi powoli zaczynaja przeszkadzac zapachy i mdli mnie, czyli dzidzius zaczyna dawac o sobie znac -
nick nieaktualnymaximka a jakos ze stresu czesto sie budze w domu i zle spie:(
karolaa no niestety takie uroki ciazy ale masz fajnie ze juz masz za soba te stresy co my przezywamy z testowaniem.
a ja jestem zestresowana tym wszystkim ale jestem z siebie dumna ze jeszce testu niezrobilam) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny