Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka bo mi wywaliło internet
aaaaaaaaaaaaaaaa, lepiej później niż wcale
poza tym Wy tu takie zgrane, że jakoś mi tak ciężko idzie pisanie...
?????
zgrane ?????
Kochana - Ty tez jestes z nami zgrana wszystkie mamy jeden cel - po tu tu jestesmy i kazda jest mile widziana :***;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:maximka bo mi wywaliło internet
aaaaaaaaaaaaaaaa, lepiej później niż wcale
poza tym Wy tu takie zgrane, że jakoś mi tak ciężko idzie pisanie...
?????
zgrane ?????
Kochana - Ty tez jestes z nami zgrana wszystkie mamy jeden cel - po tu tu jestesmy i kazda jest mile widziana :***
no własnie -
nick nieaktualnykasiaks wrote:dziękuję :* chyba zaczyna łapć mnie zły humor, choć do @ jeszcze kilka dni
ja tez tak mam ...
juz mieszam smaki ... wczoraj byłam płaczliwa, mimo ze może i wykres obiecujący jak tu mnie pocieszaja kolezaneczki ale ja czuję że @@@@ idzie
cóż .... \\\\\ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo kurcze znowu naskrobalyscie )
ja tez kasia i zokolic katowic mieszkam we wloszech:) mam 30 wiosenek widze ze tutaj przeważnie 30 latki... ach ten wiek
ale mnie dzis brzuch nawalal strasznie bolalo ale nie jajniki nigdy nie miałam tak..
karola gratuluje jeszcze raz
no i czekamy jeszcze na następne plusiki z testow )maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:mój wykres to nijaki jak dla mnie, smaki mieszam od poniedziałku i generalnie od poniedziałku czuję się jak na @ co jest bardzo wcześnie, no ale staramy się już tak długo że jestem przyzwyczajona do porażek
długo tzn. ile ?
wiesz, my od roku tak bez obserwacji , niczego, od marca jestem tu na ovu .... ale to ostatni cykl z wykresem .... za duzo stresu to mnie kosztuje .... to mierzenie i wogóle .... luzuje potem .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kasiaks wrote:mój wykres to nijaki jak dla mnie, smaki mieszam od poniedziałku i generalnie od poniedziałku czuję się jak na @ co jest bardzo wcześnie, no ale staramy się już tak długo że jestem przyzwyczajona do porażek
długo tzn. ile ?
wiesz, my od roku tak bez obserwacji , niczego, od marca jestem tu na ovu .... ale to ostatni cykl z wykresem .... za duzo stresu to mnie kosztuje .... to mierzenie i wogóle .... luzuje potem ....
długo to znaczy, że bez zabezpieczenia od ślubu czyli za niedługo 7 lat z tym, że na początku bez parcia, później ja się przebadałam wyszły jakieś problemy z hormonami, później przerwa i namowa męża na badania - okazały się dobre i znowu przerwa. I tak naprawde od 2,5 roku intensywnie, przebadani po okiem specjalisty i teraz udało nam się podejść do pierwszej inseminacji -
nick nieaktualnydeJzi wrote:o kurcze znowu naskrobalyscie )
ja tez kasia i zokolic katowic mieszkam we wloszech:) mam 30 wiosenek widze ze tutaj przeważnie 30 latki... ach ten wiek
ale mnie dzis brzuch nawalal strasznie bolalo ale nie jajniki nigdy nie miałam tak..
karola gratuluje jeszcze raz
no i czekamy jeszcze na następne plusiki z testow )
tak czekamy z niecierpliwoscia
mnie czeka jeszcze wizyta u lekarza, zeby potwierdzic ze wszystko jest ok. juz mi powoli zaczynaja przeszkadzac zapachy i mdli mnie, czyli dzidzius zaczyna dawac o sobie znac -
nick nieaktualnymaximka a jakos ze stresu czesto sie budze w domu i zle spie:(
karolaa no niestety takie uroki ciazy ale masz fajnie ze juz masz za soba te stresy co my przezywamy z testowaniem.
a ja jestem zestresowana tym wszystkim ale jestem z siebie dumna ze jeszce testu niezrobilam) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny