Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
masz cudownego męża. ... wsparcie - a to najwazniejsze ... wszystko inne przyjdzie z czasem ....;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:oliwia wrote:Dzisiaj chyb żadne od jutra zaczynaja sie testowania prawie codziennie:)
kurcze to od rana trzeba siedziec i czekac na dziewczynki i ich wyniki oby były same pozytywne
nio... ja tez w pracy od rana forum i czytam sobie
jakoś tak lżej w grupiekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kaarolaa wrote:oliwia wrote:Dzisiaj chyb żadne od jutra zaczynaja sie testowania prawie codziennie:)
kurcze to od rana trzeba siedziec i czekac na dziewczynki i ich wyniki oby były same pozytywne
nio... ja tez w pracy od rana forum i czytam sobie
jakoś tak lżej w grupie
tak tak, to bardzo zarazliwe jest mi tak zawsze lzej było jak sie tu wygadałam -
maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
masz cudownego męża. ... wsparcie - a to najwazniejsze ... wszystko inne przyjdzie z czasem ....
ojjjj tak jest wspaniały powiedział że zrobi mi jeszcze masaż
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
masz cudownego męża. ... wsparcie - a to najwazniejsze ... wszystko inne przyjdzie z czasem ....
to ja tez tak chce, moj niestety jest u moich tesciow a ja siedze u moich rodzicow. zobaczymy sie dopiero w piatak;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
to korzystaj
cudownego wieczoru zyczymy;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
to ja tez tak chce, moj niestety jest u moich tesciow a ja siedze u moich rodzicow. zobaczymy sie dopiero w piatak
a czemuż to tak ?
jesteście małżństwem czy jeszcze nie ? -
maximka84 wrote:kaarolaa wrote:;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
to ja tez tak chce, moj niestety jest u moich tesciow a ja siedze u moich rodzicow. zobaczymy sie dopiero w piatak
a czemuż to tak ?
jesteście małżństwem czy jeszcze nie ?
ojj będe będe korzystac a później dlatego ja się żegnam bo nie wiem czy jeszcze dam rade wpaśc na forum alepostaram sie buziaki kochane :*
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:no mam taką nadzieje:)
a widzę, że Ty równolatko również ze śląska jesteś
i też Kasia jestem nio to jakie okolice ? Ja okolice Raciborza
ja okolice Katowic, chyba tak to można nazwać
szyyyybko odpisałaś a to kawałeczek spory ode mnie .... -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kaarolaa wrote:;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
a czemuż to tak ?
jestesmy małżeństwem od półtora roku ale teraz wzielismy tydzien wolnego i siedzimy u rodzicow, kazde u swoich hehe. on pomaga swoim w gospodarstwie, sieje, sadzi, a ja nie bede tylko z tesciowa całymi dniami siedziała to do swoich przyjechałam -
nick nieaktualnyoliwia wrote:o czesc karollaa jak tam sie czujesz?
a dobrze tylko dzisiaj juz mnie cos zaczynało mdlic w południe. pewnie sie zaczyna, byle by nie wymiotowac bo strasznie tego nie lubie a widze ze strasznie stresujesz sie czekaniem na testowanie co kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:maximka84 wrote:kaarolaa wrote:;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:tak sie popłakałam jak mi to lekarz powiedział że męzus szykuje mi kąpiel no i musiałam napić się desperadosa.
....
a czemuż to tak ?
jestesmy małżeństwem od półtora roku ale teraz wzielismy tydzien wolnego i siedzimy u rodzicow, kazde u swoich hehe. on pomaga swoim w gospodarstwie, sieje, sadzi, a ja nie bede tylko z tesciowa całymi dniami siedziała to do swoich przyjechałam
nio jasne
pomóc rodzicom trzeba a i swoich tez poodwiedzać
a ja juz miałam uciekać,. zreszta zaraz mój serial to i tak myknę cichaczem ....
już mieszam jedzenie zjadłam sernik, potem kromala z pasztetem - znak że @ idzie , oj idzie ((