Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki wczesniej nie moglam. Oliwia i karolaa wyslalam Wam zaproszenia na fb. u mnie dzis 36.9 temperatura a poza tym nadal na zmiane kluja mnie jajniki jak dzis powiedzialam o tym mojemu narzyczonemu to padlo stwierdzenie a oze jestes w ciazy mam nadzieje ze Jego slowa sie sprawdza tak bardzo bym tego chciala. tylko ten bol plecow mnie martwi
-
nick nieaktualny
-
Oliwia pytałaś kiedy testuje ..... w sumie powinnam dostać @ jutro. Ale zatestować musiałam rano bo wczoraj bylam u lekarza i dwa sposoby mojego leczenia mam zależne od wyniku testu. Zatestowałam rano ok 5 bo tam tempke mierze codziennie... i w sumie poczekałam minutę i nic więc poszłam spać. Jednak jak wstałam był tam jakiś cień leciuteńki i kurka czemu nie odczekałam tych 5 minut. Nie wiadomo teraz czy to wynik po 2 godzinach dopiero. Więc jak na razie witamina Ci paracetamol w razie gorączki. A zobaczymy co będzie jutro. Niestety temperatura spadła od wczoraj więc marnie to widzę. Czuję jakbym zaraz miała mieć @.
-
nick nieaktualnymadzianka to dobrze ze nie spada ci temperatura a jajniki niech sobie kuja oby fasolka u ciebie juz byla:)ja mojemu nic nie mowie jak zajde w ciazy to mu zrobie niespodzianke:)
anastazja po 2godzinkach to moze byc nie wiarygodny jak nie dostaniesz okresu to powtorz go a tempka masz jeszcze wysoko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
kochana ...
z tego co piszesz, to jeszcze nic straconego ...
póki nie ma @ zawsze jest nadzieja . . . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
:oniqa a kiedy masz dostać @??? -
maximka84 wrote:;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
kochana ...
póki nie ma @ zawsze jest nadzieja . . .
nadzieja zawsze jest lekarz powiedział że jak nie będzie ciąży to czeka mnie 6 miesięczne leczenie żeby zbić prolaktyne bo mam minimalnie za wysoką
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
kochana ...
nadzieja zawsze jest lekarz powiedział że jak nie będzie ciąży to czeka mnie 6 miesięczne leczenie żeby zbić prolaktyne bo mam minimalnie za wysoką
hmn ... a cykle masz regularne ... ? -
Nusia wrote:;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
:oniqa a kiedy masz dostać @???
niby ovu mi wyznaczyło na jutro ale ja mam czasami długie cykle ostatnio miałam 58 dc
-
maximka84 wrote:;oniqa wrote:maximka84 wrote:;oniqa wrote:Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana
kochana ...
hmn ... a cykle masz regularne ... ?
właśnie nie