Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi mikusia:(trzymam kciuki za następny cykl.a ja ledwo daje nie zrobić testu mam nadzieje ze pykne do pt rana :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzianka jak tam u ciebie ?nie widać cię na forum :(

• madzianka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki wczesniej nie moglam. Oliwia i karolaa wyslalam Wam zaproszenia na fb. u mnie dzis 36.9 temperatura a poza tym nadal na zmiane kluja mnie jajniki jak dzis powiedzialam o tym mojemu narzyczonemu to padlo stwierdzenie a oze jestes w ciazy mam nadzieje ze Jego slowa sie sprawdza tak bardzo bym tego chciala. tylko ten bol plecow mnie martwi :-(

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziu tempka ładna, pokaż wykresik jak możesz :)

• anika Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu ciiisza :) kobitki pouciekały

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 14:41

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • Anastazja Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia pytałaś kiedy testuje ..... w sumie powinnam dostać @ jutro. Ale zatestować musiałam rano bo wczoraj bylam u lekarza i dwa sposoby mojego leczenia mam zależne od wyniku testu. Zatestowałam rano ok 5 bo tam tempke mierze codziennie... i w sumie poczekałam minutę i nic więc poszłam spać. Jednak jak wstałam był tam jakiś cień leciuteńki i kurka czemu nie odczekałam tych 5 minut. Nie wiadomo teraz czy to wynik po 2 godzinach dopiero. Więc jak na razie witamina Ci paracetamol w razie gorączki. A zobaczymy co będzie jutro. Niestety temperatura spadła od wczoraj więc marnie to widzę. Czuję jakbym zaraz miała mieć @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka to dobrze ze nie spada ci temperatura a jajniki niech sobie kuja oby fasolka u ciebie juz byla:)ja mojemu nic nie mowie jak zajde w ciazy to mu zrobie niespodzianke:)
    anastazja po 2godzinkach to moze byc nie wiarygodny jak nie dostaniesz okresu to powtorz go a tempka masz jeszcze wysoko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wlasnie przyjelam twoje zaproszenie na fb:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 15:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tam ktos?pusto cos:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczynki ponownie, mnie dzisiaj opuściła cała energia, łapie jakiegoś doła i jakoś tak mi smutno...wczoraj miałam jeszcze jakąś nadzieję, że będzie ciąża a dzisiaj ta nadzieja gdzieś sobie poszła...już bym chciała wiedzić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem co czujesz ja mam tak samo i coraz bardziej sie boje tego piatku tego ze nie wyjda te 2kreski:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki nie ma co poddawac sie smutnym smuteczkom :D !!! :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki :( dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Cześc dziewczyny. Właśnie wróciłam od gina powiedział tak: że ciąży nie widzi i że mam jakąś błone i albo przygotowywuje sie do @ albo że to przygotowania do ciąży w poniedziałek ide na Beta hCG a wyniki za kolejny tydzień a więc 6 maja i albo dostane @ albo zrobie test 2 maja w moje urodzinki :( dziewczyny jestem dzisiaj mega załamana :(

kochana ...
    z tego co piszesz, to jeszcze nic straconego ...
    póki nie ma @ zawsze jest nadzieja . . .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    wiem co czujesz ja mam tak samo i coraz bardziej sie boje tego piatku tego ze nie wyjda te 2kreski:(

No właśnie Oliwka, a ja się boję, że szybciej dostanę okres zanim zdążę zrobić test...

oliwia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:

:oniqa a kiedy masz dostać @???

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    ;oniqa wrote:

kochana ...

nadzieja zawsze jest lekarz powiedział że jak nie będzie ciąży to czeka mnie 6 miesięczne leczenie żeby zbić prolaktyne bo mam minimalnie za wysoką

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    maximka84 wrote:
    ;oniqa wrote:

kochana ...

nadzieja zawsze jest lekarz powiedział że jak nie będzie ciąży to czeka mnie 6 miesięczne leczenie żeby zbić prolaktyne bo mam minimalnie za wysoką

hmn ... a cykle masz regularne ... ?

• ;oniqa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    ;oniqa wrote:

:oniqa a kiedy masz dostać @???

niby ovu mi wyznaczyło na jutro ale ja mam czasami długie cykle ostatnio miałam 58 dc

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    ;oniqa wrote:
    maximka84 wrote:
    ;oniqa wrote:

kochana ...

hmn ... a cykle masz regularne ... ?

właśnie nie

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ