Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:U mnie to już każda ma dwójkę - koleżanki szybko wzięły się do roboty:) Rodzina to już zdanie na nasz temat ma że my dzieci nie chcemy i czasami mam ochotę ich z młotka potraktować
Ja jestem z woj. kujawsko-pomorskiego
I mam ochotę dzisiaj już zrobić test chociaż spodziewana @ 30 kwietnia
hihihihihi.... wiem coś o tym
ja też testuję w okolicach 30tego ... -
oliwia wrote:iwka a w jakim wieku jestes? u mnie rodzicie ani nikt mnie nie popedzal tylko babcia moja bo chciala jeszcze zobaczyc prawa wnuki:)
28 Młodsze kuzynki tez już po dwójce dzieci mają tylko ja zostałam. Aż mi się smutno zrobiło jak to napisałam...tylko ja zostałam ;(
-
powysyłałamZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Iwka wrote:U mnie to już każda ma dwójkę - koleżanki szybko wzięły się do roboty:) Rodzina to już zdanie na nasz temat ma że my dzieci nie chcemy i czasami mam ochotę ich z młotka potraktować
ja też testuję w okolicach 30tego ...
To co umawiamy się, że razem go zrobimy? 30-tego? mam nadzieje że wytrzymam:P
Siedzę w robocie od poniedziałku i tylko jedno mi w głowie. Skupić się nie mogę.
-
nick nieaktualnyIwka wrote:oliwia wrote:iwka a w jakim wieku jestes? u mnie rodzicie ani nikt mnie nie popedzal tylko babcia moja bo chciala jeszcze zobaczyc prawa wnuki:)
28 Młodsze kuzynki tez już po dwójce dzieci mają tylko ja zostałam. Aż mi się smutno zrobiło jak to napisałam...tylko ja zostałam ;(
sama nie jesteś ... ja w tym roku w listopadzie 29 ... no nic ... nie ma co się załamywac, chociaż też wydaje mi się że za młoda to już nie jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:maximka84 wrote:Iwka wrote:U mnie to już każda ma dwójkę - koleżanki szybko wzięły się do roboty:) Rodzina to już zdanie na nasz temat ma że my dzieci nie chcemy i czasami mam ochotę ich z młotka potraktować
ja też testuję w okolicach 30tego ...
To co umawiamy się, że razem go zrobimy? 30-tego? mam nadzieje że wytrzymam:P
Siedzę w robocie od poniedziałku i tylko jedno mi w głowie. Skupić się nie mogę.
dobrze testujemy 30 tego ... ja mam cykle 27-31 ...
luknij na mój wykresik , pokaż mi swój jak możesz mój wykres :
https://ovufriend.pl/graph/2a755106abaf3df6bf83bdd23ec1786b
Kochana masz jakieś dolegliwości ... czy cuś ... ?
wytrzyyyyymja ja też w pracy -
Ja w styczniu 29 więc dużej różnicy nie ma. Ja zawsze chciałam dwójkę przed 30 stką urodzić ...jak bliźniaki będą to może mi się uda zrealizować marzenie
Też czuję że już młoda taka nie jestem...głowa do góry są i starsze -
nick nieaktualnyIwka wrote:
ja Ci powiem że u mnie też podbrzusze nawala, a od piątku to tak rwą jajniki że szok ...
no ale ...nie ma co się nastawiać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:podczytuje sobie was dziewczyny i stara to chyba ja jestem 30 na karku i starania o pierwsze dziecko dopiero. W okól podobnie jak u Was same matki i ciężarne.
Ale cierpliwie czekam na swoją kolej bo kiedyś nadejdzie )
jak miło że nie ja jedyna mam to 18tkę na karku
no kiedyś musi nadejść nasz czas . . . -
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:kasiaks wrote:podczytuje sobie was dziewczyny i stara to chyba ja jestem 30 na karku i starania o pierwsze dziecko dopiero. W okól podobnie jak u Was same matki i ciężarne.
Ale cierpliwie czekam na swoją kolej bo kiedyś nadejdzie )
jak miło że nie ja jedyna mam to 18tkę na karku
no kiedyś musi nadejść nasz czas . . .
Ty maximka nie narzekaj, patrz jak masz wykres ładny Mamusiamaximka84 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Oczywiście że nadejdzie. Na każdego przyjdzie czas stara? no co Ty ważne że się młodo czujemy:)Ja sie czuje tak na 19 latek
maximka84 zerknęłam na wykresik naprawdę bardzo ładny jest :)więc trzymam kciuki za nas
kaarolaa ja nigdy temperatury nie mierzyłam w w tym cyklu mierzyłam i nawet na usg byłam na obserwacji owu. i 12 kwietnia pęcherzyk miał 21 mm a w poniedziałek już go nie było. Więc owu miałam między 12 a 15 kwietnia pomimo że ovufriend mi zaznaczyło na 16 co jest nie prawdą
Lekarz w piątek powiedział by przez weekend z łóżka nie wychodzić ciężko było nam to zrealizować bo gości mieliśmy z okazji naszej 5 rocznicy ślubu
maximka84, kaarolaa lubią tę wiadomość