Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Zróbmy tak, w sobotę każda zasiada przed komputerem, włącza forum na ovu i pije swój ulubiony trunek alkoholowy, a ta która zajdzie bezalkoholowy i nawalimy się wspólnie z rozpaczy i za zdrowie tych zafasolkowanych
ja w sobotę jeszcze nie
we wtorek już TAK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:U mnie niestety już prawie wszystkie koleżanki dzieci mają, tylko ja nie
przybijam piąteczkę, mam tak samo wszędzie brzuchate... malibu jako trunek może być?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Która chętna do wymiany fb? Każda ma tu zachęcające awatarki ze zdjęciamiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnymikusia wrote:kaarolaa wrote:mikusia wrote:no ja sie dzsiaj tak denerwuje aby ta wredota nie przyszla!!!!!! mnie zmylił ten negatywny wynik w poniedziałek
ja miałam negatyw ma dni po terminie i tez sie załamałam, ale nie dałam za wygrana dobrze bedzie
a kiedy mniej wiecej Twoim zdaniem mogło dojść do zapłodnienia bo jestem ciekawa wlasnie tego twojego negatywnego testu ....
według moich obliczen to 31 marca a owu wyznaczyło mi na 4 kwietnia. czyli liczac od mojego terminu to było 16 dni po, a wg owu 12 dni po i wyszedł negatywny test... -
Mnie to się kiedyś wydawało, że zajście w ciążę to jest tak hop-siup, wystarczy chwila nieuwagi i już, to były czasy kiedy jeszcze człowiek modlił się żeby @ przyszła. Teraz, jak przyszło co do czego to się okazało, że to trzeba mieć naprawdę farta żeby zajść w ciążę.
Emilka, może być malibu:) Ja natomiast preferuję wino:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to już każda ma dwójkę - koleżanki szybko wzięły się do roboty:) Rodzina to już zdanie na nasz temat ma że my dzieci nie chcemy i czasami mam ochotę ich z młotka potraktować
Ja jestem z woj. kujawsko-pomorskiego
I mam ochotę dzisiaj już zrobić test chociaż spodziewana @ 30 kwietnia
-
nick nieaktualny