Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:maximinka nie mam kompletnie zadnych objawow mnie brzuch boli dzien przed okresem czyli jutro moze zaczac bolec;/chyba ze teraz z nerwowo mi sie przesunie;/
no /.... nerwy robią duuuużo ... ja jeszcze przed ślubem obawiałąm się że wpadłam i z tego stresu okres cykl miałam coś ok 36 dniowy .... jak nigdy!
No wiadomo, wtedy bejbika jeszcze nie chcieliśmy ...
więc tak stres = wszystko się może popierd@#$ććć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:anika wrote:Ja chyba juz zaczelam wariować... ojeja
a co się dzieje ?
spokojnie
jak podskakuje delikatnie to mnie piersi bolą,czuje napiecie w podbrzuszu,chce mi sie spać,mam powiekszone piersi i czerwone sutki.nie wiem juz co mam myslec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Ja bym chciała luzik i przestać o tym myśleć, ale nie potrafię Chyba zwariowałam już
nio ... dlatego ja od przyszłego cyklu bez mierzenie tempki, bez wykresu, luz ...
przynajmniej się postaram ...
nie bez powodu jest tyle wpadek ... po prostu dziewczyny o TYM nie myslą - kochają się dla przyjemności a nie z myślą może już ... nie odliczają dni do okresu, nie myślą i rodzą dzieciaczki ...
a my z rana termometr, czy jest ślu, jaki, co boli, co dokucza, szybciorem na OVU zaznaczyć, ooo potem jakieś objawy może TO TO ... nie uważacie że MOŻNA KUŹWA ZWARIOWAĆ ????????????!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:emilka ale masz lADNA temperature kiedy testujessz?
termin @ na 29-30.04 to po tym jakośZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:klif dzieki mam nadzieje ze twoja slowa sie sprawdza:):)moze troche zmienimy temat zeby sie odstresowac:)
skad jestescie dziewczyny?ja z rumi kolo gdyni ale mieszkam w szwecji jak pisalam wczesniej:)
w szwecji/ też tej w pomorskim? czy w szwecji-szwecji ? ja lubuskie, 30km od Gorzowa wlkpZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny